Reclamă

Cel mai detestat semn zodiacal. Nativul care poate fi manipulator și infidel față de cei din jur

Potrivit unui astrolog, Gemenii, Fecioarele, Leii, Berbecii, Scorpionii și Balanțele sunt în top pe lista cu cel mai detestat semn zodiacal. Cu toate acestea, se pare că doar unul dintre ele este „manipulator și infidel”.

Publicat: 23 aprilie 2023, 8:48

În astrologie există 12 zodii, toate cu trăsături și caracteristici diferite de personalitate. Dintre toate cele 12 semne zodiacale, șase sunt pe lista cu cel mai detestat semn zodiacal. Sunt șanse mari să fie urâte de semenii lor. Află dacă și al tău se numără printre ele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai detestat semn zodiacal

Astrologul Susan Taylor de la Astro Fame a declarat: „Gemenii au reputația de a fi manipulatori. Uneori infidelitatea este defectul lor”. „Printre cele 12 semne ale zodiacului, unele au o reputație deosebit de proastă, atât de mult încât par să cumuleze trăsături urâte de caracter”.

„Când vine vorba de a fi semnul cel mai puțin popular, premiul întâi este incontestabil acordat celor din zodia Gemeni.”

Gemeni

Potrivit astrologului, motivul pentru care Gemenii sunt atât de urâți este din cauza „personalității lor turbulente”.

Reclamă

Această personalitate a semnelor de aer este pur și simplu atât de imprevizibilă încât oamenii se trezesc în mod regulat mergând pe coji de ouă în jurul nativilor Gemeni. Caracterul lor instabil și schimbările constante de dispoziție înseamnă că Gemenii sunt în mod regulat greu de cunoscut și își fac prieteni cu greu”.

Expertul în astrologie a sugerat că, în anumite momente, oamenii ar trebui să evite Gemenii și să caute în schimb nativi din zodia Rac.

Fecioară

Reclamă

Gemenii nu sunt singurul semn zodiacal detestat de cei din jur. Astrologul a mai susținut că oamenii nu sunt prea atrași nici de Fecioare. Potrivit astrologului, Fecioara este cunoscută pentru „personalitatea sa înghețată”. Are un „comportamentul condescendent”, motiv pentru care alții ar putea lupta să fie în preajma lor.

Oamenii se îndreaptă rar către Fecioară în momente de necaz sau de succes, deoarece „pare că dezaprobă total aproape orice”.

Fecioara nu vrea să fie rău intenționată. Este pur și simplu un mecanism de adaptare pentru acest semn timid care nu poate lăsa oamenii să intre în viața ei. Cu toate acestea, o prietenie cu ei e „aproape imposibilă”, a spus ea.

Leu

Pe listă, urmează nativii Leu care înnebunesc alte semne „exagerând” de fiecare dată. Dorind să fie în centrul atenției, „sunt adesea văzuți ca insuportabili și excesiv de competitivi”.

Acest lucru mai înseamnă și că de cele mai multe ori alții nu au încredere deplină în ei. Mulți oamenii vor ține nativii Leu la distanță.

Berbec

„Personalitatea înflăcărată” a Berbecului poate fi acuzată că a speriat alte semne. Aceștia sunt predispuși la o „furie explozivă” atunci când nu au sentimente prea bune, a susținut astrologul.

Oamenilor le este frică să se apropie prea mult de Berbeci pentru că sunt „cu siguranță imprevizibili și ar putea exploda ca un vulcan în orice moment”.

Scorpion

Scorpionii sunt, de asemenea, un semn detestat din cauza „limbii lor ascuțite ca un brici”. Atunci când sunt supărați, pot fi destul de tăioși cu cuvintele lor. Deși sunt lăudați pentru că sunt „vorbitori sinceri”, Scorpionii au obiceiul de a duce lucrurile puțin prea departe, uneori fiind lipsiți de sensibilitate.

Balanță

În cele din urmă, Balanța are o „parte întunecată” care îi poate determina pe alții să nu aibă încredere în nativii acestei zodii. Cu toate acestea, adesea scapă cu motive ascunse din cauza „exteriorului lor zâmbitor”.

Potrivit astrologiei, Balanța poate fi o „uriașă înjunghiere în spate”, capabilă de „orice”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×