Reclamă

Cel mai detestat semn zodiacal. Nativul care poate fi manipulator și infidel față de cei din jur

Potrivit unui astrolog, Gemenii, Fecioarele, Leii, Berbecii, Scorpionii și Balanțele sunt în top pe lista cu cel mai detestat semn zodiacal. Cu toate acestea, se pare că doar unul dintre ele este „manipulator și infidel”.

Publicat: 23 aprilie 2023, 8:48

În astrologie există 12 zodii, toate cu trăsături și caracteristici diferite de personalitate. Dintre toate cele 12 semne zodiacale, șase sunt pe lista cu cel mai detestat semn zodiacal. Sunt șanse mari să fie urâte de semenii lor. Află dacă și al tău se numără printre ele.

Cel mai detestat semn zodiacal

Astrologul Susan Taylor de la Astro Fame a declarat: „Gemenii au reputația de a fi manipulatori. Uneori infidelitatea este defectul lor”. „Printre cele 12 semne ale zodiacului, unele au o reputație deosebit de proastă, atât de mult încât par să cumuleze trăsături urâte de caracter”.

„Când vine vorba de a fi semnul cel mai puțin popular, premiul întâi este incontestabil acordat celor din zodia Gemeni.”

Gemeni

Potrivit astrologului, motivul pentru care Gemenii sunt atât de urâți este din cauza „personalității lor turbulente”.

Reclamă

Această personalitate a semnelor de aer este pur și simplu atât de imprevizibilă încât oamenii se trezesc în mod regulat mergând pe coji de ouă în jurul nativilor Gemeni. Caracterul lor instabil și schimbările constante de dispoziție înseamnă că Gemenii sunt în mod regulat greu de cunoscut și își fac prieteni cu greu”.

Expertul în astrologie a sugerat că, în anumite momente, oamenii ar trebui să evite Gemenii și să caute în schimb nativi din zodia Rac.

Fecioară

Reclamă

Gemenii nu sunt singurul semn zodiacal detestat de cei din jur. Astrologul a mai susținut că oamenii nu sunt prea atrași nici de Fecioare. Potrivit astrologului, Fecioara este cunoscută pentru „personalitatea sa înghețată”. Are un „comportamentul condescendent”, motiv pentru care alții ar putea lupta să fie în preajma lor.

Oamenii se îndreaptă rar către Fecioară în momente de necaz sau de succes, deoarece „pare că dezaprobă total aproape orice”.

Fecioara nu vrea să fie rău intenționată. Este pur și simplu un mecanism de adaptare pentru acest semn timid care nu poate lăsa oamenii să intre în viața ei. Cu toate acestea, o prietenie cu ei e „aproape imposibilă”, a spus ea.

Leu

Pe listă, urmează nativii Leu care înnebunesc alte semne „exagerând” de fiecare dată. Dorind să fie în centrul atenției, „sunt adesea văzuți ca insuportabili și excesiv de competitivi”.

Acest lucru mai înseamnă și că de cele mai multe ori alții nu au încredere deplină în ei. Mulți oamenii vor ține nativii Leu la distanță.

Berbec

„Personalitatea înflăcărată” a Berbecului poate fi acuzată că a speriat alte semne. Aceștia sunt predispuși la o „furie explozivă” atunci când nu au sentimente prea bune, a susținut astrologul.

Oamenilor le este frică să se apropie prea mult de Berbeci pentru că sunt „cu siguranță imprevizibili și ar putea exploda ca un vulcan în orice moment”.

Scorpion

Scorpionii sunt, de asemenea, un semn detestat din cauza „limbii lor ascuțite ca un brici”. Atunci când sunt supărați, pot fi destul de tăioși cu cuvintele lor. Deși sunt lăudați pentru că sunt „vorbitori sinceri”, Scorpionii au obiceiul de a duce lucrurile puțin prea departe, uneori fiind lipsiți de sensibilitate.

Balanță

În cele din urmă, Balanța are o „parte întunecată” care îi poate determina pe alții să nu aibă încredere în nativii acestei zodii. Cu toate acestea, adesea scapă cu motive ascunse din cauza „exteriorului lor zâmbitor”.

Potrivit astrologiei, Balanța poate fi o „uriașă înjunghiere în spate”, capabilă de „orice”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O balerină într-o rochie albastră cu alb pentru a ilustra una dintre cele tri zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se vor confrunta cu multe probleme. Zodiile sunt influențate de energia venită din partea planetei Neptun. Cele mai multe...
3
O femeie îmbrăcată în rochie cu tul, care ține reprezentarea lunii în mână
Horoscop
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023 va afecta aceste 3 semne astrologice. Această Lună plină în Săgetător va fi un eveniment cosmic puternic, care are potențialul de a avea un impact profund...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×