Reclamă

3 zodii care pot părea răutăcioase, deși nu își doresc acest lucru. Vezi dacă te numeri printre ele

Nu e un lucru rău să ne afișăm lumii într-o altă lumină, iar aceste 3 zodii care pot părea răutăcioase, deși nu își doresc acest lucru știu asta. Putem purta măști care la început să ne ajute în descoperirea tuturor momentelor pe care le dorim. Ulterior, atunci când suntem sigure că am pășit pe un pământ ferm, ne putem dezbrăca de anumite personalități pe care le-am creat pentru a ne proteja.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 13 aprilie 2023, 9:50

Din când în când, oamenii pot părea ceea ce nu sunt, iar acest lucru vine la pachet cu multe întâmplări trecute din viața fiecăruia. Nu e un lucru atât de rău să pari răutăcios la început, iar apoi să descoperi că ai de fapt o inimă mare. Când vrem să-i facem pe cei din jur să ne privească într-un anume fel, astrologia ne vine fără doar și poate în ajutor. Ne poate face să ne înțelegem mai bine și să vedem unde anume mai avem de lucrat cu noi înșine, înainte de a vedea defectele celorlalți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii care pot părea răutăcioase, deși nu își doresc acest lucru

Se întâmplă să devii o persoană răutăcioasă, cu toate că nu îți dorești în totalitate acest lucru. Cel mai bine este să clarifici situațiile și să vezi acolo unde mai ai de lucrat pentru ca totul să nu se interpreteze. Lucrurile înțelese greșit, odată lămurite, vor fi mult mai ușor de abordat. Astfel, astrologia ne ajută să descoperim lucruri pe care poate la început le-am înțeles greșit. Iată care sunt cele 3 zodii care pot părea răutăcioase, deși nu își doresc acest lucru.

Scorpion

În viață, nativii Scorpion sunt puși în repetate rânduri în situații tensionate. De aceea, își creează un scut de protecție pe care îl pot coborî doar atunci când se simt în siguranță. Aceștia pot părea răutăcioși la început, asta pentru că au impresia că toți ceilalți au o problemă cu ei. Ideea din spatele acțiunii înseamnă de fapt că vor să se protejeze de posibile persoane care i-ar putea răni, arată Astrology.com. Nu își doresc experiențe negative în viața lor. Astrele spun că acești nativi trebuie să-și tempereze caracterul. Să nu se mai aștepte la tot ce-i mai rău din partea celor din jur, iar lucrurile vor fi perfecte.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate.

Reclamă

Săgetător

În ceea ce-i privește pe nativii Săgetător, aceștia au tendința de a vorbi foarte mult înainte să gândească. De aceea, pot părea foarte răutăcioși la început.

De fapt, ei încearcă să rezolve foarte repede problemele și nu iau în calcul toate detaliile, cum ar fi faptul că pot să-i rănească pe cei din jur, spune Yourtango.com.

Reclamă

Au opinii foarte bine documentate, de aceea le este foarte greu să accepte și propunerile celorlalți. Dacă vor lăsa garda jor, își vor da seama că pot fi foarte receptivi la ceea ce se întâmplă de fapt în lume.

Capricorn

Despre nativii Capricorn, astrologii spun că nu există urmă de sensibilitate în viața lor. De aceea, nu ajung să dea crezare atât de ușor spuselor celorlalți.

Dacă au șansa să fie prietenoși, vor ajunge de fapt să se comporte răutăcios. Vor deveni reci și inabordabili. Ceea ce trebuie să înțeleagă este faptul că sentimentele nu le slăbesc credibilitatea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×