Reclamă

3 zodii care pot părea răutăcioase, deși nu își doresc acest lucru. Vezi dacă te numeri printre ele

Nu e un lucru rău să ne afișăm lumii într-o altă lumină, iar aceste 3 zodii care pot părea răutăcioase, deși nu își doresc acest lucru știu asta. Putem purta măști care la început să ne ajute în descoperirea tuturor momentelor pe care le dorim. Ulterior, atunci când suntem sigure că am pășit pe un pământ ferm, ne putem dezbrăca de anumite personalități pe care le-am creat pentru a ne proteja.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 13 aprilie 2023, 9:50

Din când în când, oamenii pot părea ceea ce nu sunt, iar acest lucru vine la pachet cu multe întâmplări trecute din viața fiecăruia. Nu e un lucru atât de rău să pari răutăcios la început, iar apoi să descoperi că ai de fapt o inimă mare. Când vrem să-i facem pe cei din jur să ne privească într-un anume fel, astrologia ne vine fără doar și poate în ajutor. Ne poate face să ne înțelegem mai bine și să vedem unde anume mai avem de lucrat cu noi înșine, înainte de a vedea defectele celorlalți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii care pot părea răutăcioase, deși nu își doresc acest lucru

Se întâmplă să devii o persoană răutăcioasă, cu toate că nu îți dorești în totalitate acest lucru. Cel mai bine este să clarifici situațiile și să vezi acolo unde mai ai de lucrat pentru ca totul să nu se interpreteze. Lucrurile înțelese greșit, odată lămurite, vor fi mult mai ușor de abordat. Astfel, astrologia ne ajută să descoperim lucruri pe care poate la început le-am înțeles greșit. Iată care sunt cele 3 zodii care pot părea răutăcioase, deși nu își doresc acest lucru.

Scorpion

În viață, nativii Scorpion sunt puși în repetate rânduri în situații tensionate. De aceea, își creează un scut de protecție pe care îl pot coborî doar atunci când se simt în siguranță. Aceștia pot părea răutăcioși la început, asta pentru că au impresia că toți ceilalți au o problemă cu ei. Ideea din spatele acțiunii înseamnă de fapt că vor să se protejeze de posibile persoane care i-ar putea răni, arată Astrology.com. Nu își doresc experiențe negative în viața lor. Astrele spun că acești nativi trebuie să-și tempereze caracterul. Să nu se mai aștepte la tot ce-i mai rău din partea celor din jur, iar lucrurile vor fi perfecte.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate.

Reclamă

Săgetător

În ceea ce-i privește pe nativii Săgetător, aceștia au tendința de a vorbi foarte mult înainte să gândească. De aceea, pot părea foarte răutăcioși la început.

De fapt, ei încearcă să rezolve foarte repede problemele și nu iau în calcul toate detaliile, cum ar fi faptul că pot să-i rănească pe cei din jur, spune Yourtango.com.

Reclamă

Au opinii foarte bine documentate, de aceea le este foarte greu să accepte și propunerile celorlalți. Dacă vor lăsa garda jor, își vor da seama că pot fi foarte receptivi la ceea ce se întâmplă de fapt în lume.

Capricorn

Despre nativii Capricorn, astrologii spun că nu există urmă de sensibilitate în viața lor. De aceea, nu ajung să dea crezare atât de ușor spuselor celorlalți.

Dacă au șansa să fie prietenoși, vor ajunge de fapt să se comporte răutăcios. Vor deveni reci și inabordabili. Ceea ce trebuie să înțeleagă este faptul că sentimentele nu le slăbesc credibilitatea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×