Reclamă

Luna roz din aprilie 2023 va influența emoțiile nativilor zodiacului

Această „lună roz”, altfel cunoscută drept prima lună plină a sezonului de primăvară, a atins apogeul joi, 6 aprilie 2023, la 12:35 a.m. Lunile pline indică polaritățile zodiacale. Semnul în care cade luna plină este întotdeauna în opoziție cu semnul prin care strălucește soarele. Astrologii susțin că luna roz din aprilie 2023 în Balanță va influența emoțiile nativilor zodiacului.

Publicat: 7 aprilie 2023, 8:35

Luna plină apare atunci când Luna este direct opusă Soarelui pe orbita sa în jurul Pământului. Din punct de vedere spiritual, acea opoziție - între yin și yang, lumină și întuneric, aduce un sentiment puternic pentru capitulare și un sentiment sporit de emoții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna roz din aprilie 2023 va influența emoțiile

În ceea ce privește această polaritate, Berbecul este despre sine, iar Balanța este preocupată de parteneriat.

Aceste două semne sunt guvernate de femininul divin (Venus) și de masculinul arhetipal (Marte). Balanța vrea pace cu orice preț, iar Berbecul vrea progres.

Scriitoarea Dorothy Allison, care a analizat polaritatea lunii din această săptămână cu Berbec și luna Balanță, spune.

„Îndreaptă-te către mine ca și cum aș merita viața ta, viața pe care o facem împreună. Ia-mă ca pe o țestoasă a cărei carapace trebuie să fie crăpată, a cărei inimă este de gheață. Care are nevoie de căldura ta. Iubește-mă ca pe un războinic, transpiră până la lobii urechilor. Iubește-mă ca să știu că sunt cel puțin la fel de important ca orice ți-ai dorit vreodată”.

Reclamă

Cuvintele lui Allison sunt o invitație către nativii zodiacului de a se deschide mai mult către oamenii la care țin cu adevărat.

Luna roz din aprilie 2023 este aici și ar putea fi motivul pentru care nu poți dormi. În ciuda numelui, luna nu va avea de fapt culoarea roz pentru ochiul privitorului.

Neigh, prima lună plină a primăverii este numită pentru revenirea sezonieră a phloxului de pământ, o floare sălbatică, cunoscută și sub denumirea de phlox târâtor, phlox de mușchi sau roz de mușchi, de la care această lună plină își ia numele.

Reclamă

Ce zodii trebuie să aibă grijă de emoțiile lor

Această lună este cunoscută și sub numele de luna de iarbă încolțită. Luna de ou și, printre triburile de coastă, luna de pește. Acesta a fost momentul în care speciile de alafor înotau în amonte pentru a depune icre.

În toate aceste nume vedem impulsul insistent al unei noi vieți și promisiunea abundenței care va veni. Este un apel deschis la eliminarea emoțiilor care persistă, la energia liberă. Fă loc pentru ceea ce vrea să iasă la suprafață.

Ca urmare a lunii pline care strălucește într-un semn cardinal, aceștia sunt oamenii care vor simți cel mai acut efectele ei. Nativii din zodia Balanță, Capricorn, Berbec și Rac.

Daca te afli sub aceste zodii, ai grijă de tine în zilele următoare și dacă iubești pe cineva cu adevărat, fii blândă cu el, iartă cu ușurință, oferă afecțiune mai des.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×