Reclamă

Luna roz din aprilie 2023. Cum te poate afecta, în funcție de zodie

Luna roz din aprilie 2023. Află cum te poate va afecta în funcție de zodie acest fenomen. În martie 2023, pământul a fost martor la apariția lui Venus chiar sub o semilună pe un cer întunecat. Și, pe măsură ce înaintăm în aprilie 2023, ne așteaptă un alt eveniment astronomic semnificativ, o lună roz plină.

Publicat: 6 aprilie 2023, 6:58 / Actualizat: 6 aprilie 2023, 11:13

Conform unui raport NASA, Almanahul Fermierilor o numește luna roz, deoarece este prima lună plină a primăverii, care este anunțată în mod convențional de creșterea pe scară largă a florii sălbatice Phlox. Floarea poartă în mod obișnuit numele de phlox târâtor, phlox de mușchi sau roz de mușchi, de la care această lună plină își ia numele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcând o perioadă de creștere și renaștere, luna roz va avea influența asupra semnelor zodiacale. În timp ce unii trebuie să facă un bilanț al lucrurilor, alții pot aștepta cu nerăbdare să se bucure de o perioadă stabilă și prosperă.

Luna roz din aprilie 2023

Almanahul Vechiului Fermier a început să publice nume de luni pline în calendarul lunar din diferite culturi în anii 1930, care au devenit destul de bine cunoscute și sunt folosite și astăzi.

Potrivit Old Farmer’s Almanah, numele „lună roz” a fost, de asemenea, răspândit în rândul nativilor americani, deoarece ei sărbătoreau primăvara cu floarea roz de muşchi care atrage fluturii semnalând sosirea sezonului. Primăvara, fiind vestitorul unei noi speranțe și al trezirii, dă naștere altor câteva nume de lună.

De exemplu, în timp ce tribul Oglala din Dakota o numește „luna ierbii roșii care apare”, tribul Tlingit din nord-vestul Pacificului a etichetat-o drept „lună în devenire a plantelor și arbuștilor”.

Reclamă

Când să o urmărești și la ce să te aștepți

Luna roz din aprilie este una dintre cele mai uimitoare faze ale lunii, care va fi vizibilă începând cu seara zilei de 5 aprilie din zona de fus orar central din SUA, Canada și Mexic, precum și Columbia și Peru. Atinge apogeul pe 6 aprilie, în jurul orei 12:35 și este de așteptat să apară în același mod timp de trei zile. Cel mai bine este să urmărești cerul senin în noaptea de 5 aprilie sau dimineața zilei următoare pentru a prinde luna roz în toată splendoarea ei.

Această lună roz deschide o perioadă în care se manifestă vise și se așteaptă relații puternice. Lunile pline sunt, în general, evenimente de revelații semnificative și de confruntare cu sentimente ascunse. Acestea fiind spuse, deși semnul zodiacal Balanță este în centrul atenției, toate celelalte semne zodiacale vor fi afectate de luna plină roz din aprilie.

Reclamă

Cum va afecta zodiile luna roz din aprilie 2023

Luna roz apare în Balanță (al șaptelea semn din ciclul lunar) în aprilie 2023. Un simbol aerian, Balanța este guvernată de angajament, parteneriate și este în esență un semn fermecător, social și destul de echilibrat.

În această fază, energia pozitivă a Balanței este de așteptat să fie simțită, deoarece oamenii tind să fie plini de compasiune și productivitate și să promoveze uniunea.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecul își va evalua relațiile cu celălalt în acest timp. Faza lunii roz fie îi va apropia pe parteneri, cu declarații de dragoste pasionale și chiar cereri în căsătorie, fie îi va îndepărta. Dacă te afli într-o situație incertă cu partenerul, atunci acesta poate fi un moment pentru a face un pas înapoi și a reevalua.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Acest lucru se poate dovedi a fi o perioadă de tip roller coaster pe plan profesional. S-ar putea să fii extrem de ocupată, să închei un proiect în curs sau să ai mai multă treabă. Dacă intenționezi să demisionezi în această fază, ceva mai bun s-ar putea să îți iasă în cale. Și, dacă ești șomer, atunci această lună plină este momentul perfect pentru a dobândi noi abilități sau pentru a petrece ceva timp cu tine și trăirile pe care le ai.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru Gemeni, luna plină din aprilie poate fi benefică atât din punct de vedere amoros, cât și în găsirea de noi hobby-uri. Este posibil să ai un nivel ridicat de energie și să te apuci de sport sau de orice altă activitate fizică. Dacă ești singură, luna roz din 2023 este momentul perfect pentru a găsi pe cineva special.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Aceasta este una dintre acele faze ale lunii în care trecutul s-ar putea întoarce să te bântuie. Te poți simți prinsă într-un vârtej de emoții, deoarece amintirile despre familie, moștenire și educație pot reveni. Este important să fii atentă la o anumită situație parentală sau familială în acest timp. Luna roz poate iniția și chestiuni legate de imobiliare și poate aduce schimbări în locuință sau te poate face să te muți.

Leu: 23 iulie – 22 august

Stai departe de inhibiții în această perioadă de lună plină. Dacă ai o idee, atunci doar pune-o pe foaie. Te ve confrunta cu o explozie de creativitate și vei fi motivată să-ți împărtășești gândurile cu toată lumea. Este un moment crucial să acorzi atenție abilităților de scris, comunicare și PR.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Aștepți cu nerăbdare o creștere a veniturilor sau poate vei găsi un nou loc de muncă. Această lună plină oferă oportunitatea de a-ți analiza bugetul și de a câștiga mai mulți bani. Pe lângă faptul că servește ca o perioadă solidă de bogăție și securitate, aceasta poate fi și o perioadă pentru a căuta perspective mai bune.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Luna plină din aprilie este într-adevăr o forță puternică pentru zodia ta. E momentul tău și trebuie să-l trăiești din plin. Dacă ai lucrat la o anumită misiune, atunci este probabil să se dea roade acum. Deci, preia conducerea.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai putea simți nevoia de a face un pas înapoi și de a încetini lucrurile. Luna roz din 2023 va instiga nevoia de a lua o pauză și de a-ți lua mintea de la lucruri. Acest sezon este, de asemenea, un moment ideal pentru a ieși și a explora și a lăsa grijile în urmă. Urmărirea chemării inimii tale ar trebui să fie mantra ta de primăvară.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luna roz plină va acționa ca un catalizator pentru a stimula viața ta socială și a scoate mintea de la muncă. Această perioadă va aduce cu ea multe evenimente pentru a ajunge în cele din urmă alături de cei mai buni prieteni. De asemenea, ar putea umple aerul cu ceva romantism, așa că asigură-te că ai grijă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Luna plină din aprilie își va arunca lumina asupra perspectivelor tale de carieră. Prin urmare, promoțiile sau noi oferte de muncă ar putea fi în regulă. În timpul acestei faze lunare, e indicat să privești imaginea de ansamblu. Ține cont de ceea ce ai realizat până acum și vezi ce urmează.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pentru tine, luna roz a anului 2023, este o perioadă de extindere a granițelor. S-ar putea să te întrebi ce urmează să faci mai departe. Cu toate acestea, pentru unii, poate însemna revenirea la elementele de bază și finalizarea unui proiect. Este, de asemenea, momentul pentru a reflecta asupra aspectelor religioase și a călătoriilor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru tine, luna plină poate fi o situație precară, deoarece te-ar putea duce în situații pentru a scoate la iveală adevărul, atât în carieră, cât și în relația ta de cuplu. Tu și partenerul tău s-ar putea să fiți mai aproape decât înainte sau să renunțați la ceea ce a fost între voi. De asemenea, este important să îți reevaluezi averea în această fază.

Următoarea lună roz plină va avea loc pe 24 aprilie 2024.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×