Reclamă

Zodii pe care nu le poți înșela. Ele își dau seama imedat de planurile tale

Există persoane de care nu te poți ascunde, iar acele zodii pe care nu le poți înșela se comportă exact ca niște detectivi. Au de fiecare dată un as în mânecă și orice ai face ele vor descoperi. Este foarte greu să le minți, asta pentru că își dau seama de orice plan pe care vrei să-l pui în aplicare. Caută întotdeauna să eviți o ceartă cu acești nativi, asta dacă nu îți dorești să plângi pentru o perioadă lungă din viața ta.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 7 aprilie 2023, 8:01

Trei dintre cele 12 semne ale horoscopului reușesc să fie atât de vigilente încât să-și atribuie statutul acesta. Ele te văd cu adevărat și este foarte greu să adopți o altă imagine față de cea reală. Chiar dacă ai în gând posibilitatea de a experimenta o nouă relație, nu o poți face decât dacă ai încheiat socotelile cu cea anterioară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este de înțeles, pentru că ele sunt acele zodii pe care nu le poți înșela oricât ai încerca. Nu poți câștiga în această bătălie decât dacă porți masca adevărului.

Zodii pe care nu le poți înșela

Dacă îți dorești vreodată să începi o relație cu acești nativi, trebuie să știi că oricât ai dori să calci strâmb la un moment dat în viață, nu vei putea. Atenția pe care ți-o acordă depășește orice limită și astfel este foarte dificil să realizezi orice plan interzis. Pentru a-ți face munca mai ușoară am alcătuit un top în care poți vedea cu exactitate ce fel de parteneră ai în viața ta și cât de vigilentă este asupra mișcărilor pe care le faci de obicei.

Taur

Nativii Taur sunt atât de impulsivi încât atunci când li se pare că ceva merge ciudat în relația lor, vor căuta motivul real pentru care se întâmplă acest lucru. Nu vor fi convinși de veridicitatea faptelor decât atunci când vor vedea cu ochii lor. Chiar și în această situație, vor căuta noi indicii pentru a vedea cu siguranță că ceea ce au descoperit este adevărul, arată Yourtango.com.

Reclamă

Nu-i poți înșela, dar mai ales este foarte dificil să ascunzi ceva în preajma lor. Îți vor pune atât de multe întrebări, încât te vei simți ca într-o cameră de interogatoriu. Dacă totuși află că le-ai greșit, nu vei avea zile prea fericite pe viitor. Țin foarte mult timp sentimente de ranchiună, chiar dacă pe alocuri își etalează o altă față.

Află totul despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță

Reclamă

Nativii Balanță reușesc să citească foarte bine oamenii din preajma lor. Indiferent că sunt persoane pe care abia le-au cunoscut, simțul lor depășește multe dintre situațiile reale de viață. Fiind echilibrați, nu își doresc să stea prea mult pe gânduri atunci când o problemă apare pe drumul lor, spune Astrology.com.

Se numără printre acele zodii pe care nu le poți înșela. Te îndepărtează imediat de lângă ei atunci când simt și cea mai mică diferență între personalități. Cu greu își găsesc un partener care să le satisfacă toate nevoile. Atunci când o fac se bucură de succes.

Vărsător

Nativii Vărsător au o atitudine foarte introvertită. Acest lucru nu înseamnă că nu își pot da seama imediat cu ce persoană reușesc să stea de vorbă. Impun încă de la începutul relației anumite reguli și caută să fie respectate întocmai. Își vor da seama imediat de intențiile pe care le ai și îți vor spune adevărul verde în față.

Dacă nu dorești să formezi un cuplu pe o perioadă mai lungă de timp, trebuie să recunoști acest adevăr pentru a nu apărea probleme pe parcurs.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×