Reclamă

Zodii care se vindecă foarte greu după o despărțire. Ei sunt nativii care reacționează dramatic

Când inimile sunt frânte de o despărțire, unii oameni trec mai greu decât alții peste această situație. Sunt oameni care iau pierderea ca atare și decid să meargă mai departe imediat. Pentru alții, acea frângere de inimă este cel mai rău lucru pe care îl pot experimenta. Aceștia sunt cei care se află pe lista cu zodii care se vindecă foarte greu după o despărțire.

Publicat: 7 mai 2023, 6:06

Deci, ce îi ajută pentru unii oameni să facă față unei despărțiri? Ei bine, depinde de experiențele personale, dar poate depinde și de semnul tău zodiacal. După cum se dovedește, anumite semne au nevoie, în general, de mai mult timp pentru a procesa și a trece peste o despărțire.

Zodii care se vindecă foarte greu după o despărțire

Ai mai jos patru semne zodiacale la care durerea durează mai mult, iar vindecarea inimii lor nu este deloc ușoară. Chiar dacă nu sunt cele mai sensibile zodii, se pare că unii nativi sunt mai greu de înțeles atunci când au de-a face cu problemele amoroase.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă ești Rac, probabil știi despre ce vorbim. Când vine vorba de a face față durerii, Racul ocupă primul loc pe lista semnelor care au nevoie de mult timp pentru a se vindeca. Ca semn de apă, Racul este deja emoțional. Sunt zodii extrem de sensibile și adesea își simt sentimentele mai intens decât alte semne.

Așa că, atunci când un Rac se îndrăgostește, ei sunt implicați cu totul. Și-au planificat deja nunta și și-au ales nume pentru copiii lor, motiv pentru care la ei o despărțire trece mult mai greu decât la alte semne din zodiac. Sunt îndurerați nu doar relația pe care au avut-o, ci și viața viitoare pe care au planificat-o cu partenerul lor.

Reclamă

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Semnele de aer nu sunt de obicei asociate cu latura emoțională, dar lucrurile stau diferit la Balanță. Acest lucru ar putea fi o surpriză, din cauza naturii cochete a Balanței. Ai putea presupune că ei iau inima zdrobită ce pe un lucru oarecare, astfel încât să se poată întoarce rapid pe terenul de joc, dar, în realitate, este exact opusul.

Reprezentată de cântare, Balanța se referă la a fi echilibrată și a menține vibrațiile bune, motiv pentru care sunt adesea cunoscute ca fiind pe placul oamenilor. Ei dau mai mult decât iau, mai ales în relații, pentru că își doresc ca lucrurile să fie bine, chiar dacă nu sunt.

Reclamă

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Un alt semn de apă, la Scorpion durează, de asemenea, mai mult timp să se vindece o rană emoțională. Asta se întâmplă din cauza sentimentelor lor intense, dar și din cauza a cât de mult protejează el aceste sentimente. De fapt, ele sunt una dintre cele mai misterioase semne din zodiac din cauza zidurilor emoționale pe care le ridică.

Nu lasă oamenii să intre cu ușurință în viața lor, așa că este mare lucru când se deschid față de cineva și îi lasă să le vadă partea vulnerabilă. Când acea persoană le frânge inima, un Scorpion simte că acea încredere a fost compromisă. Acest lucru devine trădarea supremă și e devastatoare pentru el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O balerină într-o rochie albastră cu alb pentru a ilustra una dintre cele tri zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023
Horoscop
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se vor confrunta cu multe probleme. Zodiile sunt influențate de energia venită din partea planetei Neptun. Cele mai multe...
3
O femeie îmbrăcată în rochie cu tul, care ține reprezentarea lunii în mână
Horoscop
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023. Ce aduce Luna Căpșună pentru 3 nativi ai zodiacului
Luna Plină în Săgetător pe 4 iunie 2023 va afecta aceste 3 semne astrologice. Această Lună plină în Săgetător va fi un eveniment cosmic puternic, care are potențialul de a avea un impact profund...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×