Reclamă

Zodii care se vindecă foarte greu după o despărțire. Ei sunt nativii care reacționează dramatic

Când inimile sunt frânte de o despărțire, unii oameni trec mai greu decât alții peste această situație. Sunt oameni care iau pierderea ca atare și decid să meargă mai departe imediat. Pentru alții, acea frângere de inimă este cel mai rău lucru pe care îl pot experimenta. Aceștia sunt cei care se află pe lista cu zodii care se vindecă foarte greu după o despărțire.

Publicat: 7 mai 2023, 6:06

Deci, ce îi ajută pentru unii oameni să facă față unei despărțiri? Ei bine, depinde de experiențele personale, dar poate depinde și de semnul tău zodiacal. După cum se dovedește, anumite semne au nevoie, în general, de mai mult timp pentru a procesa și a trece peste o despărțire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se vindecă foarte greu după o despărțire

Ai mai jos patru semne zodiacale la care durerea durează mai mult, iar vindecarea inimii lor nu este deloc ușoară. Chiar dacă nu sunt cele mai sensibile zodii, se pare că unii nativi sunt mai greu de înțeles atunci când au de-a face cu problemele amoroase.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă ești Rac, probabil știi despre ce vorbim. Când vine vorba de a face față durerii, Racul ocupă primul loc pe lista semnelor care au nevoie de mult timp pentru a se vindeca. Ca semn de apă, Racul este deja emoțional. Sunt zodii extrem de sensibile și adesea își simt sentimentele mai intens decât alte semne.

Așa că, atunci când un Rac se îndrăgostește, ei sunt implicați cu totul. Și-au planificat deja nunta și și-au ales nume pentru copiii lor, motiv pentru care la ei o despărțire trece mult mai greu decât la alte semne din zodiac. Sunt îndurerați nu doar relația pe care au avut-o, ci și viața viitoare pe care au planificat-o cu partenerul lor.

Reclamă

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Semnele de aer nu sunt de obicei asociate cu latura emoțională, dar lucrurile stau diferit la Balanță. Acest lucru ar putea fi o surpriză, din cauza naturii cochete a Balanței. Ai putea presupune că ei iau inima zdrobită ce pe un lucru oarecare, astfel încât să se poată întoarce rapid pe terenul de joc, dar, în realitate, este exact opusul.

Reprezentată de cântare, Balanța se referă la a fi echilibrată și a menține vibrațiile bune, motiv pentru care sunt adesea cunoscute ca fiind pe placul oamenilor. Ei dau mai mult decât iau, mai ales în relații, pentru că își doresc ca lucrurile să fie bine, chiar dacă nu sunt.

Reclamă

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Un alt semn de apă, la Scorpion durează, de asemenea, mai mult timp să se vindece o rană emoțională. Asta se întâmplă din cauza sentimentelor lor intense, dar și din cauza a cât de mult protejează el aceste sentimente. De fapt, ele sunt una dintre cele mai misterioase semne din zodiac din cauza zidurilor emoționale pe care le ridică.

Nu lasă oamenii să intre cu ușurință în viața lor, așa că este mare lucru când se deschid față de cineva și îi lasă să le vadă partea vulnerabilă. Când acea persoană le frânge inima, un Scorpion simte că acea încredere a fost compromisă. Acest lucru devine trădarea supremă și e devastatoare pentru el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×