Reclamă

Zodii care se vindecă foarte greu după o despărțire. Ei sunt nativii care reacționează dramatic

Când inimile sunt frânte de o despărțire, unii oameni trec mai greu decât alții peste această situație. Sunt oameni care iau pierderea ca atare și decid să meargă mai departe imediat. Pentru alții, acea frângere de inimă este cel mai rău lucru pe care îl pot experimenta. Aceștia sunt cei care se află pe lista cu zodii care se vindecă foarte greu după o despărțire.

Publicat: 7 mai 2023, 6:06

Deci, ce îi ajută pentru unii oameni să facă față unei despărțiri? Ei bine, depinde de experiențele personale, dar poate depinde și de semnul tău zodiacal. După cum se dovedește, anumite semne au nevoie, în general, de mai mult timp pentru a procesa și a trece peste o despărțire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se vindecă foarte greu după o despărțire

Ai mai jos patru semne zodiacale la care durerea durează mai mult, iar vindecarea inimii lor nu este deloc ușoară. Chiar dacă nu sunt cele mai sensibile zodii, se pare că unii nativi sunt mai greu de înțeles atunci când au de-a face cu problemele amoroase.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă ești Rac, probabil știi despre ce vorbim. Când vine vorba de a face față durerii, Racul ocupă primul loc pe lista semnelor care au nevoie de mult timp pentru a se vindeca. Ca semn de apă, Racul este deja emoțional. Sunt zodii extrem de sensibile și adesea își simt sentimentele mai intens decât alte semne.

Așa că, atunci când un Rac se îndrăgostește, ei sunt implicați cu totul. Și-au planificat deja nunta și și-au ales nume pentru copiii lor, motiv pentru care la ei o despărțire trece mult mai greu decât la alte semne din zodiac. Sunt îndurerați nu doar relația pe care au avut-o, ci și viața viitoare pe care au planificat-o cu partenerul lor.

Reclamă

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Semnele de aer nu sunt de obicei asociate cu latura emoțională, dar lucrurile stau diferit la Balanță. Acest lucru ar putea fi o surpriză, din cauza naturii cochete a Balanței. Ai putea presupune că ei iau inima zdrobită ce pe un lucru oarecare, astfel încât să se poată întoarce rapid pe terenul de joc, dar, în realitate, este exact opusul.

Reprezentată de cântare, Balanța se referă la a fi echilibrată și a menține vibrațiile bune, motiv pentru care sunt adesea cunoscute ca fiind pe placul oamenilor. Ei dau mai mult decât iau, mai ales în relații, pentru că își doresc ca lucrurile să fie bine, chiar dacă nu sunt.

Reclamă

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Un alt semn de apă, la Scorpion durează, de asemenea, mai mult timp să se vindece o rană emoțională. Asta se întâmplă din cauza sentimentelor lor intense, dar și din cauza a cât de mult protejează el aceste sentimente. De fapt, ele sunt una dintre cele mai misterioase semne din zodiac din cauza zidurilor emoționale pe care le ridică.

Nu lasă oamenii să intre cu ușurință în viața lor, așa că este mare lucru când se deschid față de cineva și îi lasă să le vadă partea vulnerabilă. Când acea persoană le frânge inima, un Scorpion simte că acea încredere a fost compromisă. Acest lucru devine trădarea supremă și e devastatoare pentru el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×