Reclamă

Semne zodiacale care mint destul de mult. Află pe cine te poți baza și pe cine nu, potrivit astrologilor

În timp ce toți oamenii și, prin urmare, toate semnele zodiacale sunt capabili și vinovate de neadevăruri flagrante, minciuni, rețele complicate de ficțiune și povești fabricate, există câțiva nativi care sunt mai predispuși la a ascunde adevărul. Ai mai jos lista cu semne zodiacale care mint destul de mult.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 iulie 2023, 6:54

Astrologii sunt foarte atenți la caracteristicile nativilor zodiacului și au creat o mulțime de topuri și ierarhii în funcție de diferite subiecte legate de dragoste, căsătorie, familie, trăsături de personalitate. În acest caz este vorba însă despre semne zodiacale care mint destul de mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semne zodiacale care mint destul de mult

Nativii din lista de mai jos au o tendiță mai mare să ascundă adevărul decât alții din lista de zodii a horoscopului. Acum vei înțelege cu adevărat de ce unii oameni ascund adevărul mai mult decât alții sau omit cu intenție să spună anumite lucruri.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii nu consideră că faptul că nu-și amintesc adevărul este o minciună. Ei mint pentru că, pentru ei, adevărul este ceva foarte schimbător, negociabil, nebulos. A-și aminti fapte și evenimente este, în proporție egală, cu o halucinație absolută.

Relația dintre Gemeni cu onestitatea este on-and-off. Depinde complet de starea de spirit în care se află și de lucrurile pe care vor să le ascundă.

Reclamă

Gemenii sunt pe lista cu nativi care se descurcă de minune în orice situație. Pentru ei nimic nu este prea dificil. Găsesc întotdeauna un mod prin care să se impună.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii înțeleg puterea secretelor și jocul de putere pentru ei înseamnă minciuna prin omisiune. Cunoscuți ca talentați în arta omisiunii, Scorpionii valorifică minciunile altora. Le mânuiesc pe ale lor ca pe o armă foarte iubită.

Reclamă

Adesea, reținerea lor de a spune adevărul, dar și despre a discuta în legătură cu intimitatea este simptomul incapacității de a avea încredere în alții și/sau în ei înșiși.

Cronic suspicioși, Scorpionii au teama că toată lumea vrea să-i învingă sau să-i depășească. Așa că, adesea mint în încercarea de a-și domina adversarul, inamicul, copilul, iubitul sau angajații.

Ași în manipularea psihologică, atunci când este prins într-o minciună, un Scorpion își va face acuzatorul să-și pună la îndoială țesătura propriei realități la un asemenea nivel încât adevărul ca concept este pus sub semnul întrebării. Ei reușesc mereu pentru că iubesc să se dezvolte în umbră.

În calitate de stăpâni ai jocului, rareori eșuează sau ajung să fie descoperiți.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii mint de cele mai multe ori pentru interes propriu. Ei nu mint din plăcere, totul este despre afaceri. Rostesc neadevăruri doar pentru a merge înainte, a juca jocul și a câștiga bani. Capricornii nu țin cont de nimic atunci când își doresc să obțină ceva cu orce preț. Nativii acestei zodii vor să fie mereu în centrul atenției și să aibă lumea la picioare ori de câte ori își doresc.

Posesivitatea este una dintre caracteristicile nativului Capricorn. Pentru alți nativi este foarte ușor să observe schimbările din atitudinea sa și să își dea seama la ce se gândesc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×