Reclamă

Cea mai norocoasă lună din 2023, în funcție de zodia în care te-ai născut

Având în vedere că în ultimii doi ne-am confruntat cu mai multe situații pe care nu am știut cum să le gestionăm, sunt mulți oameni care au decis să privească cu prudență 2023. Astrele spun însă să privim către un viitor mai luminos, deoarece astrologia anului 2023 oferă energie intensă și teme legate de dragoste, bani, îngrijire de sine, încredere, bucurie și odihnă emoțională. Află și tu care e cea mai norocoasă lună din 2023, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 iulie 2023, 12:03

Experiențele din 2020 și 2021 nu vor dispărea peste noapte, dar fiecare poate spera la un viitor mai bun. Astrologia este cale care te poate ajuta să ai mai multă speranță și să afli care este cea mai norocoasă lună din 2023, în funcție de zodia în care te-ai născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai norocoasă lună din 2023, în funcție de zodia în care te-ai născut

În funcție de zodia în care te-ai născut, află în ce lună te vei elibera de energiile negative din trecut și vei face un pas înainte spre viitor. Nu uita să te bucuri de fiecare clipă și să ai grijă de tine și de oamenii dragi sufletului tău.

Berbec

Cea mai norocoasă lună din 2023 pentru Berbec: iulie

Cei născuți sub semnul Berbecului vor renunța în cele din urmă la trecut pentru a merge mai departe cu ușurință în 2023. Cu toate acestea, pentru a experimenta munca interioară profundă și vindecarea sufletului, este necesară responsabilitatea. Această eliberare se va simți ca o povară grea ridicată de pe umeri. Vei experimenta dureri inutile pe care le poți preveni prin auto-reflecție, dacă continui să te lupți cu vechile amintiri, narațiuni, credințe și conexiuni care nu susțin mișcarea înainte. Cariera este un accent major pentru Berbec în acest an. Trebuie așteptate oportunități de a avansa sau de a trece la o profesie mai împlinită.

Reclamă

Taur

Cea mai norocoasă lună din 2023 Taur: august

Anul 2023 va oferi Taurului un impuls uriaș de încredere. În plus, el va putea să devină vedeta spectacolului în acest an, ca urmare a deplasării nodale pe axa Taur-Scorpion. Totul se va schimba pentru tine, atât în interior, cât și în public. Acestea fiind spuse, nu doar Taurul va experimenta o creștere a siguranței de sine. Pentru a te asigura că nimeni nu folosește slăbiciunile împotriva ta, trebuie să fii pregătită să îți accepți limitele și temerile. Numai atunci se poate produce această schimbare. Acceptarea deplină de sine și cunoașterea de sine sunt cheile pentru a obține un succes de necontestat în 2023.

Reclamă

Gemeni

Cea mai norocoasă lună din 2023 pentru Gemeni: august

Cei cu un semn solar Gemeni ar trebui să se concentreze asupra renunțării la încercarea de a-și arăta valoarea în acest an. Acesta va fi anul în care începi să simți că merită obiectivele tale. Atât în interiorul, cât și în afara serviciului tău, relațiile tale vor deveni mai puternice în acest an. Gemenii vor avea numeroase oportunități de a se exprima în multele moduri diverse. Anul acesta, evită să stai umbra altcuiva. Făcând acest lucru, vei învăța să identifici puterea interioară și să o folosești în mod adecvat. Îngrijirea de sine va fi esențială în 2023 datorită tuturor acestor energii.

Rac

Cea mai norocoasă lună din 2023 pentru cancer: octombrie

Acțiunile, mai degrabă decât intențiile, sunt cheia în acest an. Este timpul să nu mai acumulezi toate ideile fantastice pe care le ai și să le expui. Anul 2023 va fi plin de cadouri în cariera și relațiile tale personale dacă te poți elibera de stagnare, amânare și perfecționism. Anul acesta este vorba despre a merge mai departe și despre asumarea riscurilor. În acest an, vei avea șansa să te dezvolți pe toate planurile. În 2023, urmărește-ți obiectivele, deoarece acestea sunt deja ale tale.

Leu

Cea mai norocoasă lună din 2023 pentru Leu: septembrie

Nativii Leu vor avea noroc în 2023, mai ales în jurul lunii septembrie. Luna septembrie îți va oferi tot norocul și bogăția la care ai putea spera. În acest an, s-ar putea să ai parte de câștiguri extraordinare în numerar, noi șanse de angajare. Așadar, va fi necesar să renunți la orice de care te-ai putea simți legată, cum ar fi zona ta de confort, o atitudine de victimă, o relație intermitentă, un obicei preferat sau o convingere limitativă.

Fecioară

Cea mai norocoasă lună din 2023 pentru Fecioară: septembrie

Nativii Fecioară își pot găsi în sfârșit dragostea adevărată în 2023 dacă nu trăiesc deja dragostea vieții. Fii deschisă la posibilitatea de a descoperi iubirea cerească. A avea un echilibru sănătos între viața profesională și viața privată și a lua decizii care sunt în conformitate cu valorile tale sunt premise pentru a găsi dragostea adevărată. Să-ți dedici timpul cu înțelepciune unei lucrări care îți place, hobby-urilor care te luminează și conexiuni bune care îți permit să te simți recunoscută și sprijinită reprezintă cheia pentru a avea un 2023 grozav.

Balanță

Cea mai norocoasă lună din 2023 pentru Balanță: octombrie

Dacă semnul tău solar este Balanță, este posibil să te fi simțit puțin prinsă în interacțiunile tale intime, fie că sunt prietenii sau legături amoroase. Dar totul se va schimba în 2023. Nu te vei mai simți dată deoparte în grupul tău social. În dragoste, prietenie și legături profesionale, 2023 va oferi un sentiment de comunitate. 2023 poate oferi, de asemenea, un impuls legat de sănătate, pe lângă eliminarea stagnării interacțiunilor tale interpersonale.

Scorpion

Cea mai norocoasă lună din 2023 pentru Scorpion: decembrie

Subiectul pentru 2023 pentru persoanele cu semnul solar al Scorpionului este Alinierea Scorpionului. Datorită stabilității lor, Scorpionii pot explora noi prietenii, relații romantice și perspective de muncă. Deși adăugarea mai multor fundații în mediul tău ar putea părea terifiante, fii sigură că acest lucru nu îți va îndepărta personalitatea de spiritul liber. Pe lângă concentrarea asupra elementelor fundamentale, anul acesta este momentul perfect pentru a exprima vocea și gândurile tale. Te vei bucura de beneficiile muncii tale pe măsură ce vei începe să te simți mai încrezătoare și mai clară despre cine ești.

Săgetător

Cea mai norocoasă lună din 2023 pentru Săgetător: august

Scopul anului 2023 este să te ajute să depășești durerea familială și istorică. Nu vei avea niciodată șansa de a schimba într-o nouă versiune a ta dacă continui să justifici că familia, creșterea sau copilăria sunt motivele pentru care ești așa cum ești. Vestea bună este că 2023 îți va permite să distribui aceste povești cu ușurință, iar comunitatea va juca un rol crucial. Este posibil să anticipezi întâlnirea cu prieteni, terapeuți, practicieni și mentori care vor fi esențiali pentru calea ta.

Capricorn

Cea mai norocoasă lună din 2023 pentru Capricorn: noiembrie

Cei cu semn solar Capricorn ar trebui să folosească acest an pentru a-și explora invențiile și conceptele. Folosind puterea mentală, îți va oferi șansa de a câștiga bani și de a trăi viața pe care ți-ai dorit-o mereu. Secretul este să ținești mai sus și să urmărești ținte care, deși ar fi părut inaccesibile în trecut, sunt acum de dimensiunea ideală pentru tine. Mai mult ca oricând în acest an, ar trebui să-ți depui timpul, banii și efortul în noi eforturi și să-ți permiți să ieși din zona ta de confort.

Vărsător

Cele mai norocoase luni din 2023 pentru Vărsător: noiembrie și decembrie

Pentru Vărsător, noiembrie și decembrie sunt luni de bun augur, dar în 2023, norocul și posibilitățile proaspete vor fi temele dominante. Vei atinge un punct de cotitură în succesul tău anul acesta. Cu toate acestea, e indicat să ții mereu cont de faptul că tu ești cea care își alege nivelul de succes. Ar putea exista posibilitatea de a te reloca sau de a cumpăra o locuință care va fi foarte avantajoasă pe termen lung. Cel mai important lucru de care trebuie să ții cont este să eviți să te încurci în obstacole sau impedimente iluzorii.

Pești

Cea mai norocoasă lună din 2023 pentru Pești: august

Viața s-ar putea umple de expansiune pe toate fronturile. Mediul tău de acasă, viața amoroasă și munca, în special, par să primească o îmbunătățire. Te va ajuta să realizezi că s-ar putea să le ai pe toate fără a face compromisuri dacă renunți la capitolele anterioare din viața ta care te-au făcut să te simți lipsită de valoare. E indicat să te concentrezi pe a îmbrățișa puterea în acest an. Anul 2023 e despre dezvoltarea conexiunilor tale profesionale și personale. Poți avea spor în ambele dacă ai noroc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×