Reclamă

Soarele intră în zodia Leu pe 22 iulie 2023. Ce înseamnă pentru zodii

Nativii se vor întâlni cu propriile frici când Soarele intră în zodia Leu pe 22 iulie 2023 și astfel vor apărea schimbări majore. Temerile lor vor ieși acum la suprafață și vor permite anumitor zodii să se manifeste așa cum ar fi trebuit încă de la început. Nu mai este cale de întoarcere. Drumul către adevăr este acum pavat cu întâmplări astrologice importante.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 21 iulie 2023, 9:28

Între 22 și 23 iulie Soarele traversează zodia Leu, ceea ce înseamnă că nativii își vor descoperi puterea interioră, dar și pasiunile ascunse. Fiecare dintre aceștia va dori să iasă din anonimat și să-și spună propria poveste. Este momentul ca fiecare să aibă un cuvânt de spus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soarele intră în zodia Leu pe 22 iulie 2023

Cu Soarele în zodia Leu se vor deschide multe porți către suflet și auto-cunoaștere. Este foarte important ca nativii să se conecteze în această perioadă cu sinele. Liniștea, iubirea și vindecarea sunt pași importanți către viitor. Nu este nimic mai dificil decât confruntarea cu propriile frici, însă este un pas important. Pasiunile vor fi acum ca o carte deschisă pentru cei care au un cuvânt de spus.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt ancorați în probleme de familie în această perioadă. Vor să-și spună punctul de vedere, însă de fiecare dată intervine o situație care îi oprește. Sunt sfătuiți să-și facă planuri de odihnă, asta pentru că va veni o perioadă încărcată pe plan profesional. Nu este cazul să-și dorească mai mult decât ceea ce pot duce pe umeri. O pauză îndelungată ar fi punctul cheie în această situație.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se gândesc acum mai mult decât oricând la confortul unui cămin sau formarea unei familii. Pentru cei singuri, specialiștii susțin că trebuie să-și urmeze instinctele.

Comunicarea este un punct forte în această perioadă. Conectarea cu instinctele proprii vine ca un semn așteptat de multă vreme. Trecutul familial va putea fi lăsat acum în urmă și va putea începe o nouă etapă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni își schimbă perspectiva asupra vieții. Își doresc planuri mărețe, atât din partea lor cât și a partenerului de viață.

Pentru cei singuri, sfaturile specialiștilor sunt următoarele: este foarte important ca aceștia să-și aloce timp pentru a se confrunta cu sinele, oricât de dureros ar părea la început. În ceea ce privește veniturile și banii, acestea vor crește văzând cu ochii, spune Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac trebuie să se reconecteze cu valorile pierdute în timp. Au acum șasna de a descoperi multe temeri și lucruri care până acum păreau de neatins. Va începe un nou capitol în viața lor și încrederea de sine va juca aici un rol extrem de important. Se vor strânge acum roadele unor munci îndelungate, cele pentru care stima de sine le-a fost afectată o bună perioadă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își schimbă modul de a vedea lumea. Se lasă pradă instinctelor proprii și nu mai țin cont de cei din jur. Se conectează mai mult la sine și pentru o vreme își descoperă dorințele și plăcerile pe care și le-au reprimat. Acordă mai multă atenție celor dragi și încearcă să-i înțeleagă pe deplin. Axa sănătății joacă și ea un rol important, asta pentru că își vor schimba complet stilul de viață.

Află mai multe despre zodiile care joacă mereu teatru.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară acționează acum conform propriilor gânduri și emoții. Cu toate că vor fi judecați la început, instincul nu îi va lăsa să procedeze altfel, arată Yourtango.com. Este momentul propice pentru ca visele să se transforme acum în realitate. Angajamentele din relații vor fi lăsate pe planul doi, asta pentru că debutează un nou capitol în ceeea ce privește sănătatea mentală.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt ancorați mai mult decât oricând la propria integritate emoțională. Sunt dispuși să continue cu planurile pe care le-au început, indiferent de parcursul lor în viitor. Au nevoie să se confrunte cu fricile și reflecțiile despre lume pentru a vedea cum vor proceda în continuare. Va începe un nou capitol în realizarea obiectivelor personale.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își doresc să facă ceea ce este mai bine pentru cei din jur, însă de fiecare dată se lasă pe planul doi. Cu toate că sunt ancorați către sentimentele proprii, nu reușesc să le întâlnească de fiecare dată. Reușesc acum să facă o distincție clară între bine și rău și să aibă forța de a-și îndeplini angajamentele sociale. Vor începe în curând o nouă etapă pe plan personal.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se simt obligați să-și îndeplinească anumite obligații familiale. La sfârșitul acestui ciclu își vor lua viața în propriile mâini și se vor îndepărta de tot ceea ce le face rău. Astrele îi sfătuiesc să-și evoce sentimentele contradictorii și să aibă o nouă viziune asupra moralității și spiritualității. Se vor întâlni astfel cu sentimente nebănuite.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt ancorați în propriile sentimente de siguranță, ceea ce le oferă o mai mare încredere de sine. Speranța că au nevoie de altcineva pentru a se descurca în viață va fi acum disipată. O reflecție le va deschide gândul către analize amănunțite. Chiar dacă nu-și găsesc soluții pe moment, știu să se lase duși de val către noi conjuncturi.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător află mai multe despre cei din jur, ceea ce le va oferi șansa de a comunica mai bine cu oamenii dragi. Dacă până acum s-au găsit într-o perioadă tumultoasă, calmul din prezent îi va lua prin surprindere. Nu este de mirare că au trebuit să treacă printr-o etapă dureroasă pentru a se regăsi în liniștea din prezent.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești își ascultă propriile instincte în ceea ce privește viața creativă și grupul de prieteni. Știu că trebuie să se îndepărteze pentru o perioadă de ceea ce le face rău, însă trebuie realizat un compromis de ambele părți. Vor începe un nou capitol.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×