Reclamă

Venus intră în retrograd și va afecta viața amoroasă a zodiilor. Urmează o perioadă intensă pentru nativi

Venus intră în retrograd pe 22 iulie și va afecta viața amoroasă a zodiilor. Urmează o perioadă intensă pentru toți nativii din zodiac, au mai avertizat astrologii.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 21 iulie 2023, 10:12

Mișcarea retrogradă a planetei Venus în Leu se va încheia pe 3 septembrie. Fenomenul astrologic te va face să îți pui întrebări, pe care, în mod normal, nu ai curaj să ți le adresezi cu voce tare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Venus intră în retrograd și va afecta viața amoroasă a zodiilor

Toată lumea știe despre ce se întâmplă în perioada în care Mercur este retrograd. Planeta comunicării se mișcă înapoi aproximativ de trei ori pe an și aduce haos în viețile tuturor nativilor din zodiac.

Evident, fiecare planetă face mișcarea retrogradă, iar de sâmbătă, 22 iulie, Venus retrogradează în zodia Leu, au scris jurnaliștii publicației Cosmopolitan.

Potrivit specialiștilor în astrologie, viața amoroasă a zodiilor va fi afectată în următoarele 6 săptămâni. Află dacă te numeri printre nativii care își schimbă viața până la sfârșitul verii.

Planeta Venus are legătură cu frumusețea, sănătatea, banii, luxul, exprimarea creativă, pasiunea și dragostea. Cel din urmă element se referă implicit la modul în care dăruim și primim iubirea oamenilor din viața noastră.

Reclamă

Sunt șanse să se întoarcă la tine un fost iubit

Conform astrologilor, în perioada în care Venus retrogradează, relațiile se complică puțin, mai ales cele amoroase. Mai mult, începi să te gândești mai mult la trecut, cu precădere la un fost iubit.

Există și șanse mai mari ca un fost partener să vrea să revină în viața ta. Deși această situația ar presupune un stres în plus pentru tine, să știi că poți întoarce totul în favoarea ta. Și asta pentru că ai șansa să discuți cu el aspect pe care le-ai lăsat neclarificate. Astfel, având o concluzie, poți face pace cu trecutul mai ușor și îți canalizezi toată atenția pe prezent și viitor. Descoperă zodiile care sunt încă în mintea fostului lor partener.

Reclamă

În cazul în care ești într-o relație, lucrurile între tine și iubitul, logodnicul sau soțul tău pot deveni instabile. Și în această situație astrologii au subliniat că schimbările aduse de Venus retrograd în Leu nu se petrec cu scopul de a-ți aduce un alt stres în această perioadă. Adevăratul motiv este, de fapt, testarea poveștii tale de iubire.

Așadar, apar noi probleme și tu trebuie să le faci față. Cum vei proceda? Vei începe o luptă sau vei fi supărată? Ori prefer varianta în care vei fi cooperantă și răbdătoare? Unul dintre gândurile pe care le vei avea este următorul: „Sunt alături de partenerul potrivit pentru mine?“.

În cazul în care ești single, astrologii îți recomandă să eviți să ai întâlniri în perioada în care Venus își continuă mișcarea retrogradă în Leu. Conform previziunilor, o poveste de dragoste începută în perioada 22 iulie – 3 septembrie 2023 nu va rezista. Și, inevitabil, se va produce o despărțire.

Efectele lui Venus retograd se pot resimți până pe 7 octombrie

Specialiștii de peste hotare au spus că efectele lui Venus retograd în zodiac Leu se pot resimți până pe 7 octombrie. Asta înseamnă că oscilațiile neplăcute din viața amoroasă sau cele din capitolul finanțelor rămână până când se încheie umbra post-retrogradă a planetei Venus, potrivit stylecaster.com.

Cu cât vei începe mai devreme o introspecție asupra dorințelor tale, cu atât îți vei răspunde mai repede la întrebările și vei știi ce ai de făcut. Activează-ți Leul interior și găsește-ți curajul și puterea să elimini orice karma negativă care te ține pe loc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×