Reclamă

Ce tip de Barbie ești, în funcție de zodie. Astrele îți vor dezvălui mai multe despre personalitatea ta

Află ce tip de Barbie ești, în funcție de zodie. Astrele îți vor dezvălui mai multe despre personalitatea ta. Detaliile oferite de experții în astrologie sunt uimitoare.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 27 iulie 2023, 7:46

Conceptul astrologilor privind legătura dintre celebra păpușă și nativele zodiacului european a apărut după ce au observat impactul uriaș pe care l-a avut pelicula „Barbie“ asupra oamenilor din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce tip de Barbie ești, în funcție de zodie

Regizat de Greta Gerwig, filmul de comedie fantasy a debutat în cinematografele din România pe 21 iulie. Și a făcut istorie, pentru că a avut încasări uriașe după primul weekend de la lansare. Este vorba de 337 de milioane de dolari, dintre care 155 de milioane în SUA și Canada și 182 de milioane în restul lumii, conform CNN.

Margot Robbie și Ryan Gosling joacă rolurile principale în „Barbie“. Din distribuție mai fac parte următoarele celebrități: Marisa Abela, Kate McKinnon, Emerald Fennell, America Ferrera, John Cena, Michael Cera, Simu Liu și Will Ferrell. Producția hollywoodiană „vorbește“ despre pasiuni, despre cum ar trebui să fim noi, oamenii. Și, desigur, despre cum nu ar trebui să existe lumea în care totul este perfect – lumea perfecțiunii. Iar aceste lucruri au dus la apariția criticilor.

Fiind atenți la scenariul uimitor din filmul „Barbie“, dar și la regia făcută într-o manieră inedită, astrologii au identificat câte o personalitate a celebrei păpuși pentru fiecare zodie în parte. În rândurile de mai jos, vei descoperi ce tipologie de Barbie ești. Amintește-ți să trimiți acest articol și prietenelor tale.

Berbec

Reclamă

Tu ești Birthday Barbie. Aparent pare că nu are o semnificație uriașă, însă, există. Specialiștii în astrologie te sfătuiesc să îmbrățișezi alura specială pe care o are Birthday Barbie lansată în 2019. Modelul acesta e un simbol al noilor începuturi, al emoției și al entuziasmului. Este perfect pentru fiecare celebrare a zilei de naștere.

Taur

Reprezinți modelul Barbie Totally Hair din 1992. Acest aspect înseamnă, de fapt, devotamentul pe care nativele acestui semn de Pământ îl au pentru frumusețe și succes, au titrat jurnaliștii de la hindustantimes.com.

Reclamă

Gemeni

Voi sunteți Day-to-Night Barbie, lansată în 1985. Acceptă-ți dualitatea și „capturează“ esența tranziției line, fără efort, de la serviciu la distracție.

Rac

Tu reprezinți păpușa Barbie Malibu, apărută în 1971. În momentele tale bune, te bucuri de sentimentul de relaxare pe care doar nativele acestei zodii de Apă știu să-l trăiască la o intensitate aparte. Adori vibe-ul unic pe care îl simți când mergi la plajă ca să te bronzezi și prețuiești amintirile zilelor fără „gânduri negre“.

Leu

Reprezinți modelul Superstar Barbie. Din acest motiv, toate privirile sunt asupra ta. Asemenea nativului Leu, Superstar Barbie din 1977 știe cum să strălucească și să atragă atenția cu farmecul ei sclipitor.

Fecioară

Ai energia astrologică specifică pentru Working Woman Barbie. Muncitoare și stilată, modelul Working Woman Barbie din 1999 le inspiră pe nativele acestei zodii de Pământ să își cucerească obiectivele cu fler și determinare.

Balanță

Tu ești Dream Date Barbie. Altfel spus: te numeri printre persoanele romantice și printre cele care au o personalitate încântătoare. Barbie Dream Date din 1984 întruchipează dragostea Balanței pentru nopți fermecătoare și pentru modul de a se îmbrăca la ocazii speciale.

Scorpion

O reprezinți pe Earring Magic Barbie, potrivit publicației Hindustan Times. Mistică și, evident, captivantă Earring Magic Barbie din 1993 rezonează cu dragostea nativelor acestei zodii de apă pentru farmece, vrăji și amulete. Cu alte cuvinte: Scorpionii sunt captivați de tot ce este neconvențional.

Săgetător

Tu ești modelul Lead Singer Barbie. Dezinhibată și plină de energie, Lead Singer Barbie din 1999 dezlănțuie starul rock din Săgetători. Și, spun specialiștii în astrologie, nativele din acest semn de foc emană încredere și pasiune.

Capricorn

Reprezentat de Teenage Fashion Barbie. Clasică și sofisticată, această păpușă a fost lansată în 1959 și reflectă eleganța atemporală a Capricornilor. Descoperă și ce trebuie să vorbești cu un Capricorn – 3 idei ca să spargi gheața și să te apropii de acest nativ.

Vărsător

Ești modelul Entrepreneur Barbie. Iar acest lucru spune despre nativele zodiei de Aer că sunt inovatoare și sociabile. Apărută în 2014, Entrepreneur Barbie întruchipează abilitățile de relaționare ale Vărsătorului și gândirea vizionară pe care o are asupra viitorului.

Pești

Voi sunteți reprezentați de Dreamtopia Mermaid Barbie. Nativele din acest semn de Apă se scufundă în lumea încântătoare a fanteziei cu Dreamtopia Mermaid Barbie din 2016. Modelul acesta al celebrei păpuși se potrivește perfect cu spiritul plin de fantezie al Peștilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×