Reclamă

Ce să vorbești cu un Capricorn. 3 idei ca să spargi gheața și să te apropii de acest nativ

Dacă nu știi ce să vorbești cu un Capricorn, acest articol îți vine în ajutor cu idei practice și inedite. Acest nativ își dorește o relație stabilă și o viață liniștită. Nu este mai deloc jucăuș și aventuros, așa că orice idee îndreptată în acest sens nu se potrivește cu personalitatea sa. Deși la început păstrează o anumită distanță, este pentru că se protejează împotriva suferințelor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 18 iulie 2023, 9:21

Abia atunci când este sigur de sentimentele persoanei de lângă el reușește să se deschidă în totalitate. Își dorește alături o persoană de încredere, chiar dacă este înclinat spre singurătate. Este destul de introvertit atunci când iubește și este întotdeauna atras de parteneri mai în vârstă. Își controlează în permanență emoțiile, fiind o fire singuratică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce să vorbești cu un Capricorn ca să îl cucerești

Dacă îți dorești să intrii în raza de acțiune a unui nativ Capricorn, trebuie să știi în primul rând că acesta este întotdeauna direct.

Nu îi plac cuvintele spuse pe ocolite, ci adevărul pur. Sunt foarte reticenți atunci când intră în relații, iar atunci când o fac se gândesc de cele mai multe ori la singurătatea pe care o lasă în urmă. Cu toate că vor alături o parteneră care să-i satisfacă, ascund relațiile la început.

Dacă vrei să vorbești cu un Capricorn, trebuie să arăți încredere de sine și să te comporți ca atare, spune Yourtango.com.

De asemenea, respectul este foarte important pentru acest nativ. Nu dorește să atragă prea multă atenția asupra sa, așa că atunci când se înhamă către o întâlnire, poartă cele mai simple haine cu putință. Se simte jenat atunci când ochii celorlalți sunt ațintiți asupra lui.

Reclamă

Ce să vorbești cu un coleg dacă e în zodia Capricorn

Este foarte important să participi la întâlnirile realizate cu colegii de muncă, acolo unde îți poți arăta interesul pentru acest nativ. Chiar dacă vrei ca totul să iasă perfect, ai grijă să nu arunci idei de gelozie sau să epatezi, arată Astrology.com.

O prietenie strânsă este ceea ce te-ar ajuta cu siguranță. Glumele sunt foarte important în interacțiunea cu acest semn zodiacal. Se poate vorbi ore în șir, fiind foarte intens discutată tema iubirii. Pasiunea și atracția sunt două lucruri foarte importante aici.

Reclamă

Chiar dacă sunt extrem de muncitori, nativii Capricorn nu sunt niciodată mulțumiți de ceea ce livrează celor din jur. De aceea, vor întotdeauna mai mult. Câteva sfaturi legate de viață ar fi suficiente pentru a-i schimba ideile.

Trebuie ajutați să renunțe la mustrările de conștiință. Nu vor răspunde niciodată provocărilor, chiar dacă se simt jigniți sau agresați.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate.

3 subiecte de evitat atunci când vorbești cu un Capricorn

Nativii Capricorn sunt foarte sensibili atunci când vine vorba despre competiție. Nu vor să aibă acest gen de discuții cu cei din jur, mai ales cu prietenii.

Este foarte greu să-și recunoască greșelile, așa că acest subiect este întotdeauna de evitat în interacțiunea cu un Capricorn. Nu sunt dispuși să facă compromisuri și se feresc să fie în centrul atenției. Dacă sunt invitați la o petrecere, au întotdeauna grijă să-și păstreze locuri îndepărtate de aglomerație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×