Reclamă

4 zodii care se pot despărți de partener până la finalul săptămânii. E timpul să-și asume responsabilitatea

Probabil că trebuie să ai parte de o pauză înainte de a merge mai departe, deoarece săptămâna aceasta, 21-27 august 2023, va fi o săptămână plină de dorințe. Există o mulțime de tranzite agresive care se îndreaptă în direcția noastră, ca să nu mai vorbim de pagubele care pot avea loc într-o relație de dragoste din cauza prezenței lui Mercur retrograd pe cerul cosmic. Ai mai jos lista cu 4 zodii care se pot despărți de partener până la finalul săptămânii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 august 2023, 6:01

Trebuie să ținem cont de faptul că, pentru cele patru zodii care probabil vor pune capăt relațiilor lor romantice în această săptămână, tranzitele nu sunt cele care provoacă despărțirea. Tranzitul este acolo doar pentru a le facilita calea. Patru zodii vor vedea, din păcate, ultimele zile ale romantismului lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

4 zodii care se pot despărți de partener până la finalul săptămânii

Venus îl plasează pe Jupiter în vârful săptămânii, ceea ce duce automat la un dezacord cu partenerii de cuplu, așa că, dacă ai avut dificultăți, săptămâna aceasta nu îți va oferi un spațiu pentru a ușura lucrurile. Pe măsură ce Luna se opune lui Uranus, vei începe să vezi diferențele dintre tine și partener și să te concentrezi asupra lor.

Când Leul se mută în Fecioară, vei dori să ieși din relația în care te afli. Sunt multe acțiuni impulsive și, deși poți fi conștientă că nu este bine să acționezi impulsiv, tranzitele ne te vor împinge să faci o mișcare. Până când Mercur va intra în retrograd la mijlocul săptămânii, nu vei mai avea răbdare. Dacă o să pui capăt, se va întâmpla acum. Fără dacă, și sau dar.

Amintește-ți că nimic din toate acestea nu le va surprinde pe cele patru semne zodiacale care pun capăt relațiilor. Acesta a fost un gând care a fost pe fundal de ceva timp. Toate finalurile duc la noi începuturi.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Există momente în viața ta când simți inevitabilul și la un moment dat în această săptămână, vei înțelege că nu mai poți continua cu partenerul tău.

Deși aceasta nu este o știre monumentală, este totuși ceva care te-a speriat și chiar te-ai gândit la ideea că trebuie să fie ceva în neregulă cu tine dacă nu poți pur și simplu să stai acolo și să rămâi. Nu este absolut nimic în neregulă cu tine. Această ezitare este doar preocuparea ta pentru partenerul tău, deoarece nu vrei să-l rănești. În acest timp, recunoști, de asemenea, că nu mai vrei să fii rănită și această relație îți ia viața. Este timpul să recunoști față de tine că s-a terminat și că acum legătura trebuie întreruptă. E bine. Este ceea ce trebuie făcut.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Reclamă

Deși știi că idealismul tău este probabil de vină pentru motivul pentru care tu și partenerul tău trebuie să vă despărțiți, în săptămâna 21-27 august 2023, vei realiza de asemenea, că unele lucruri nu sunt menite să fie.

Numeroasele tranzite ale lui Neptun te obligă să-ți analizezi greșelile și s-ar putea să simți că totul este vina ta. Să știi că nu este. Nu ești singura persoană din această relație. Partenerul trebuie să-și asume și responsabilitatea pentru rolul său în destrămarea relației. Poate că a făcut o treabă bună făcându-te să te simți vinovată. Uite, despărțirea nu este niciodată ușoară, dar rareori se întâmplă din cauza unei singure persoane. Ușurează-ți mintea și știi că această decizie este reciprocă, fie că recunoaște sau nu.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vei fi bucuroasă să știi că sezonul Fecioarei este acum pe lângă tine, dându-ți calități care vor lucra în favoarea ta. Totuși, scopul săptămânii rămâne același. Să te despărți de persoana cu care ești pentru că știi în inima ta că nu mai ești îndrăgostită de ea. Dacă l-ai iubi, ar fi diferit. Onestitatea îți va spune că nu-ți pasă de această persoană și că simți că trebuie să închei lucrurile. În timp ce Mercur în retrograd ar putea să alimenteze puțin situația, nu este ceva pe care nu-l poți putea gestiona. Dacă „ieși” este ceea ce trebuie să faci. Vei găsi o cale potrivită pentru tine.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Ai încercat de nenumărate ori să te convingi că a rămâne împreună este opțiunea mai bună și, totuși, încă o dată, partenerul tău ți-a dat un alt motiv să ieși pe ușă. Nu-ți vine să crezi că această persoană continuă să fie așa. Istoria ți-a arătat că nu numai că poate continua în felul lui, dar nu există nicio dovadă care să arate că nu va continua așa pentru tot restul vieții. Te confrunți cu o realitate dură. Fie stai cu această persoană și o lași să te consume psihic, fie îl lași și pleci pe drumul tău.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×