Reclamă

4 zodii care se pot despărți de partener până la finalul săptămânii. E timpul să-și asume responsabilitatea

Probabil că trebuie să ai parte de o pauză înainte de a merge mai departe, deoarece săptămâna aceasta, 21-27 august 2023, va fi o săptămână plină de dorințe. Există o mulțime de tranzite agresive care se îndreaptă în direcția noastră, ca să nu mai vorbim de pagubele care pot avea loc într-o relație de dragoste din cauza prezenței lui Mercur retrograd pe cerul cosmic. Ai mai jos lista cu 4 zodii care se pot despărți de partener până la finalul săptămânii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 august 2023, 6:01

Trebuie să ținem cont de faptul că, pentru cele patru zodii care probabil vor pune capăt relațiilor lor romantice în această săptămână, tranzitele nu sunt cele care provoacă despărțirea. Tranzitul este acolo doar pentru a le facilita calea. Patru zodii vor vedea, din păcate, ultimele zile ale romantismului lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

4 zodii care se pot despărți de partener până la finalul săptămânii

Venus îl plasează pe Jupiter în vârful săptămânii, ceea ce duce automat la un dezacord cu partenerii de cuplu, așa că, dacă ai avut dificultăți, săptămâna aceasta nu îți va oferi un spațiu pentru a ușura lucrurile. Pe măsură ce Luna se opune lui Uranus, vei începe să vezi diferențele dintre tine și partener și să te concentrezi asupra lor.

Când Leul se mută în Fecioară, vei dori să ieși din relația în care te afli. Sunt multe acțiuni impulsive și, deși poți fi conștientă că nu este bine să acționezi impulsiv, tranzitele ne te vor împinge să faci o mișcare. Până când Mercur va intra în retrograd la mijlocul săptămânii, nu vei mai avea răbdare. Dacă o să pui capăt, se va întâmpla acum. Fără dacă, și sau dar.

Amintește-ți că nimic din toate acestea nu le va surprinde pe cele patru semne zodiacale care pun capăt relațiilor. Acesta a fost un gând care a fost pe fundal de ceva timp. Toate finalurile duc la noi începuturi.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Există momente în viața ta când simți inevitabilul și la un moment dat în această săptămână, vei înțelege că nu mai poți continua cu partenerul tău.

Deși aceasta nu este o știre monumentală, este totuși ceva care te-a speriat și chiar te-ai gândit la ideea că trebuie să fie ceva în neregulă cu tine dacă nu poți pur și simplu să stai acolo și să rămâi. Nu este absolut nimic în neregulă cu tine. Această ezitare este doar preocuparea ta pentru partenerul tău, deoarece nu vrei să-l rănești. În acest timp, recunoști, de asemenea, că nu mai vrei să fii rănită și această relație îți ia viața. Este timpul să recunoști față de tine că s-a terminat și că acum legătura trebuie întreruptă. E bine. Este ceea ce trebuie făcut.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Reclamă

Deși știi că idealismul tău este probabil de vină pentru motivul pentru care tu și partenerul tău trebuie să vă despărțiți, în săptămâna 21-27 august 2023, vei realiza de asemenea, că unele lucruri nu sunt menite să fie.

Numeroasele tranzite ale lui Neptun te obligă să-ți analizezi greșelile și s-ar putea să simți că totul este vina ta. Să știi că nu este. Nu ești singura persoană din această relație. Partenerul trebuie să-și asume și responsabilitatea pentru rolul său în destrămarea relației. Poate că a făcut o treabă bună făcându-te să te simți vinovată. Uite, despărțirea nu este niciodată ușoară, dar rareori se întâmplă din cauza unei singure persoane. Ușurează-ți mintea și știi că această decizie este reciprocă, fie că recunoaște sau nu.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vei fi bucuroasă să știi că sezonul Fecioarei este acum pe lângă tine, dându-ți calități care vor lucra în favoarea ta. Totuși, scopul săptămânii rămâne același. Să te despărți de persoana cu care ești pentru că știi în inima ta că nu mai ești îndrăgostită de ea. Dacă l-ai iubi, ar fi diferit. Onestitatea îți va spune că nu-ți pasă de această persoană și că simți că trebuie să închei lucrurile. În timp ce Mercur în retrograd ar putea să alimenteze puțin situația, nu este ceva pe care nu-l poți putea gestiona. Dacă „ieși” este ceea ce trebuie să faci. Vei găsi o cale potrivită pentru tine.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Ai încercat de nenumărate ori să te convingi că a rămâne împreună este opțiunea mai bună și, totuși, încă o dată, partenerul tău ți-a dat un alt motiv să ieși pe ușă. Nu-ți vine să crezi că această persoană continuă să fie așa. Istoria ți-a arătat că nu numai că poate continua în felul lui, dar nu există nicio dovadă care să arate că nu va continua așa pentru tot restul vieții. Te confrunți cu o realitate dură. Fie stai cu această persoană și o lași să te consume psihic, fie îl lași și pleci pe drumul tău.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×