Reclamă

Horoscopul săptămânii 21 – 27 august 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 21 – 27 august 2023 vine cu surprize pentru nativi, mai ales că mulți dintre aceștia vor trece cu vederea oportunități importante. Mercur retrograd în Fecioară aduce de asemenea schimbări vizibile. În ceea ce privește obstacolele pe care zodiile le vor avea de traversat, acestea nu trebuie să reprezinte o piatră de hotar. Vor găsi noi modalități de a-și îndeplini obiectivele.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 21 august 2023, 6:52

Se anunță o perioadă propice pentru cei mai mulți nativi, mai ales că susținerea astrelor nu va înceta să apară. Problemele se vor rezolva cu ajutorul soluțiilor inedite. Rutele pe care vor merge anumite zodii se vor transforma în adevărate căi de urmat pe viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 21 – 27 august 2023

Mercur intră în Retrograd în zodia Fecioară din 23 august, iar acest lucru poate aduce schimbări la nivelul percepției. Pe plan sentimental, cele mai multe dintre zodii vor avea succes. Mici certuri vor schimba dinamica relațiilor, însă nu vor exista probleme majore. Discuțiile în contradictoriu vor avea o finalitate.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se vor găsi într-o perioadă propice în ceea ce privește afacerile. Vor construi o metodă de a-și strânge sume importante de bani și pe această cale vor continua de acum înainte. În ceea ce privește dragostea, acțiunile sigure dar lente le vor guverna sectorul romantic. Este nevoie de o perioadă de introspecție pentru a vedea dacă cu siguranță ceea ce deții în prezent este ceea ce îți face bine.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur au o perioadă de tumult în viața personală. Cu toate acestea, vor avea timpul necesar pentru a refleca la ceea ce își doresc cu adevărat.

Se simt atrași de a începe noi povești sentimentale, însă nu trebuie ghidați de situații din trecut. Astrele vor fi întotdeauna alături pentru a le arăta drumul corect. Încăpățânarea trebuie acum lăsată deoparte.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se simt inspirați de a-și găsi drumul către viitor. Vor să renunțe la tot ceea ce au avut de suportat în trecut și să meargă spre un sector romantic securizat, spune Yourtango.com. Este cazul să-și încheie vechile răni, oricât de dureros ar părea. Specialiștii recomandă o vacanță care să le aducă putere și încredere.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se află pe drumul vindecării sinelui. Vor să se reîntoarcă la discuții sincere alături de familie, dar și de partener. Pentru cei care sunt singuri, va veni o perioadă cu totul felul de schimbări. Cu toate că lucrurile par diferite, odată ce privirea este aruncată din ansamblu se va vedea că totul a rămas la fel. Nu trebuie renunțat la dorințele care ajută construirea unui viitor sigur.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se bucură de o săptămână cu adevărat romantică. Realizează ceea ce își doresc cu adevărat pe plan sentimental și pun în acțiune anumite planuri. Dacă vor să se elibereze de anumite discuții dificile, primul pas trebuie să fie căutarea unui punct comun. Nu trebuie să uite de momentele mai puțin comode din trecut.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se simt impulsionați să iasă din zona de confort. Cu toate că mintea le sugerează să rămână acolo unde și-au dorit dintotdeauna, inima le vorbește altfel, arată Astrology.com. Practica îi va ajuta întotdeauna, așa că nu trebuie renunțat de la primele provocări mai dure. Pe măsură ce timpul va trece, vor căpăta claritate pe toate planurile.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță se simt atrași de persoana iubită mai mult ca oricând. De asemenea, pentru cei singuri este posibil ca o nouă șansă să apară la orizont. Pot confirma orice fel de dubii alături de prieteni și cei dragi, asta pentru că în această perioadă sunt mai sociabili.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt îndemnați să fie mai precauți în viața personală. Cu toate că anumite semne îi pot face să se îndrepte către un tărâm fantastic, acestea ar putea avea și mici erori care să-i descurajeze ulterior. Relația cu unul dintre prieteni s-ar putea destrăma din cauza unei discuții în contradictoriu. Astrele vor continua să ofere indicii pentru un traseu mai liniștit.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt concentrați acum pe aspectul călătoriilor. După o perioadă dificilă la locul de muncă, relaxarea este tot ceea ce așteaptă. Pot lua hotărâri bruște care să le schimbe traiectoria, însă nimic care-i să-i agite în acest sens. Dacă intervine plictiseala, creativitea este cea care trebuie să îi ia locul. Anumite situații de viață par riscante, așa că trebuie experimentate cu grijă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își vor reface puterile pe care le-au pierdut în primele luni de vară. După o perioadă agitată pe plan profesional, reușesc să se liniștească. Controlul pe care au ținut să-l dețină va fi acum slăbit, iar situațiile de viață se vor aranja de la sine. Într-un interval foarte scurt de timp se vor produce multe schimbări.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt nevoiți să discute cu partenerul de viață despre nevoile lor. Cu toate că anumite fantezii nu le sunt îndeplinite, prin comunicare totul se poate rezolva. Pe plan financiar, explorează noi moduri de a-și crește veniturile. Norocul este de partea lor și reușesc să creeze cu adevărat oportunități de viitor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești trebuie să fie mai atenți în ceea ce privește sănătatea. Săptămâna aceasta au toate șansele să găsească remediile de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți stilul de viață. Este de asemenea o șansă unică pentru planuri de viitor alături de persoana iubită. Multe legături se vor consolida acum.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×