Reclamă

Cum influențează Superluna Albastră fiecare zodie în parte. La ce aspecte ar trebui să fie atenți nativii Berbec

Află în doar câteva minute cum influențează Superluna Albastră fiecare zodie în parte. Potrivit astrologilor, nativii Berbec ar trebui să fie atenți la tot ce ține de emoții și capitolul legat de spiritualitate.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 19 august 2023, 6:15

Lunația care urmează să se producă ar putea să le aducă celor născuți în zodia Leu o sumă de bani neașteptată. Superluna Albastră de anul acesta este în Pești, ceea ce înseamnă că „energia semnului guvernat de Apă va pătrunde în viețile noastre”, a spus astrologul Kyle Thomas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum influențează Superluna Albastră fiecare zodie în parte

Fenomenul astronomic inedit de „Superlună” are loc atunci când o Lună Plină este aproape de punctul cel mai apropiat de Pământ. Din acest motiv, ea pare cu până la 14% mai mare și este cu 30% mai strălucitoare în comparație cu momentul în care se află la cea mai mare distanță de planeta noastră.
Iar când anul are 13 Luni pline, în loc de 12, aşa cum se întâmplă anul acesta, cea de-a 13-a poartă denumirea de „Superluna Albastră”.

Oficialii de la NASA au declarat că Lunile Albastre sunt apariții rare, care apar, în medie, o dată la doi ani și jumătate. Ultima Superlună Albastră, de exemplu, a avut loc în octombrie 2020. Și, ultima dată când două Superluni au apărut în aceeași lună calendaristică a fost în 2018. Acest lucru nu se va mai întâmpla până în 2037, conform astronomului italian Gianluca Masi.

Deși se numește „Superluna Albastră”, singurul satelit natural al Pământului va avea culoarea sa obișnuită. Ideea legată de culoare a pornit de la astronomul amator James High Pruett. Se pare că a interpretat incorect termenul într-un articol, folosind semnificația pe care o cunoaștem astăzi, a scris Smithsonian Magazine.

Astrologii de peste hotare au dezvăluit în cadrul unui interviu cum va influența Superluna Albastră fiecare zodie în parte. Spectaculosul fenomenul astronomic va avea loc în noaptea de 30 august.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativ Berbec, este timpul să te relaxezi din punct de vedere emoțional și spiritual. Specialiștii îți mai recomandă să îți reîncărci bateriile. Superluna Albastră are potențialul de a te ajuta „să exploatezi abilitățile psihice înnăscute și intuiția”, a subliniat Kyle Thomas.

Celebrul astrolog a mai spus: „Dacă simți o bănuială, ai putea fi pe drumul cel bun. Notează orice vis sau déjà-vu repetat pe care le experimentezi”, potrivit People.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

O atmosferă plină de farmec și romantism ar putea să fie în viitorul tău, nativ născut sub acest semn de Pământ. „Vei fi înconjurat de mulți prieteni sau fani. Această lunație îți pune în lumină viața socială și conexiunile”, a declarat Kyle Thomas.

Nativii Taur care sunt single sunt pregătiți să își găsească un partener. Iar astrologii susțin că este un bun moment să își facă planuri pentru viața amoroasă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemeni, pregătiți-vă să simțiți că pluțiți de fericire. „Această lunație îți pune în lumină viața profesională și ar putea aduce o promovare, un premiu, un premiu sau o nouă ofertă de muncă. Dacă un loc de muncă se încheie aproape de această oră, ești redirecționat”, a dezvăluit celebrul astrolog, conform sursei citate mai sus.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativ Rac, pune-ți la punct ultimele detalii, pentru că, în curând, vei păși spre direcții noi. Kyle Thomas a spus că poate fi vorba despre decizia de a-ți „rezerva un zbor” sau de„a planifica o vacanță distractivă” pentru anul care vine.

El a mai mărturisit că, pe Raci, lunația de pe 30 august „i-ar putea propulsa să înoate într-un nou teritoriu”. Poate fi vorba de un proiect nou, de un alt loc de muncă sau de o altă locuință. În plus, s-ar putea produce schimbări și în alte sectoare importante ale vieții acestor nativi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Superluna Albastră din 30 august 2023 va aduce pentru cei născuți sub acest semn de Foc mai multă dragoste, pasiune. În plus, vor apărea la orizont și bani.

„O plată mare, un bonus, o bursă, o moștenire sau un pachet de beneficii s-ar putea să apară în calea ta.Acest lucru ar putea aduce și noutăți despre activele sau investițiile tale”, a spus Kyle Thomas.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Parteneriatele au o semnificație suplimentară în acest moment, nativi Fecioară. „Poți să te muți, să faci o promisiune pe termen lung, să te angajezi, să te logodești sau chiar să te căsătorești”, a precizat Kyle Thomas.

Astrologul a spus că nativii Fecioară care sunt single ar putea să își găsească pe cineva pentru o relație serioasă, pe termen lung. Din păcate, pentru unii dintre cei care au un partener, această lunație ar putea să provoace o despărțire.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele ar putea să își schimbe locul de muncă după acest fenomen astronomic unic. Poate fi vorba însă și de noi perspective pe care le aduc într-un proiect mare la serviciu sau să își asume mai multe responsabilități.

Astrologii le recomandă să își păstreze echilibrul între cele două mari capitole ale vieții: viața profesională și cea personală. „Evaluează-ți echilibrul dintre muncă și viață pentru a te asigura că nu te epuiza”, a zis Kyle Thomas.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt încurajați să savureze magia în fiecare secundă în care pot. „Viața amoroasă, pasiunea, plăcerea, arta, frumusețea și fertilitatea strălucesc în acest moment. Cei care sunt single ar putea să își găsească sufletul pereche sau chiar să se îndrăgostească”, a declarat Kyle Thomas.

Cei care au deja pe cineva, Superluna Albastră îi va ajuta să își îmbunătățească relația. În plus, dacă se dorește apariția un copil, această dorință poate fi manifestată.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ai dorințe legate de schimbări pe care să le faci în casă, nativ Săgetător? Kyle Thomas a dezvăluit că această lunație ar putea aduce modificări în jurul casei tale sau în interiorul ei, imobiliare.

Pot fi și schimbări în relațiile cu familia sau în legătură cu părinții. De exemplu, poate fi vorba despre organizarea unei ieșiri în oraș, la un restaurant sau la o terasă. Un alt scenariu este reprezentat de o cină savurată acasă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativ Capricorn, te simți creativ? „Cu această lunație care îți energizează mintea, ai putea să debutezi sau să lucrezi la un proiect. Acesta ar putea fi legat de scris, de vorbire, de publicitate, de branding sau de comunicare. Lansează-ți gândurile în lume și vezi cine îți răspunde”, a recomandat celebrul astrolog.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

În viitorul apropiat ar putea apărea o schimbare în zona legată de finanțe. „O mărire de salariu, un nou client, o nouă ofertă de muncă. Poate fi vorba și de un nou proiect în care ți se cere să te implici”, a spus Kyle Thomas.

El îi sfătuiește pe Vărsători să folosească energia lunației de pe 30 august ca să se îndrepte cât mai repede spre un nou teritoriu.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativi Pești, puterea este doar la tine, susțin astrologii de peste hotare. „Pe măsură ce Luna Plină cade în semnul tău zodiacal, vei fi darnic și responsabil”, a afirmat Kyle Thomas.

„Un obiectiv sau un vis personal foarte important poate să se realizeze acum. În plus, ar putea să se materializeze și o schimbare în jurul unei relații semnificative. Acum este momentul să intri în puterea ta, să te afirmi și să arăți tuturor de ce ești atât de frumoasă, magică și unică”, a mai adăugat specialistul.

În România, Superluna Albastră de pe 30 august 2023 va răsări la ora 02:10 și va apune pe 31 august, la 13:46. Printre planetele care se află în mișcare retrogradă în acestă perioadă se numără și Venus. Specialiștii de peste hotare au spus că efectele lui Venus retograd în zodia Leu se pot resimți până pe 7 octombrie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×