Reclamă

Cele mai mari defecte, în funcție de zodie. Ei sunt nativii cu personalități dificile

Specialiștii au vorbit recent despre cele mai mari defecte în funcție de zodie. Berbecii, Gemenii și Capricornii se numără printre nativii cu personalități dificile.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 12 august 2023, 6:50

Adevărul este că toți oamenii au defecte, iar cine crede contrariul, se minte singură. Și, mai în glumă, mai în serios, cu toții suntem victime ale semnului zodiacal în care ne-am născut, au mai spus astrologii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai mari defecte în funcție de zodie

Înțelegerea trăsăturilor care corespund fiecărui nativ al zodiacului european joacă un rol esențial în relațiile interpersonale.

„Astrologia poate servi ca instrument de conștientizare și înțelegere de sine”, a explicat Raquel Rodriguez, astroloagă, potrivit YourTango.com.

Cu alte cuvinte, trebuie să reții că trăsăturile „rele” nu te fac, în mod inerent, o persoană rea. Specialiștii au mai subliniat că noi, oamenii, avem capacitatea de a învăța toată viața, și, implicit să evoluăm. Și, prin evoluție se înțelege și eliminarea defectelor.

„Semnele neevoluate se vor comporta copilăresc și vor exprima caracteristicile negative și stereotipe ale unui anumit semn. Între timp, persoana evoluată va demonstra trăsăturile pozitive ale semnului amplificând potențialul de măreție pe care îl avem cu toții”, a spus astroloaga A.T. Nunez, conform sursei citată mai sus.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Cel mai mare defect al persoanelor care sunt născute sub acest semn de Foc este aroganța. Da, Berbecul este un războinic, însă, totodată, face ravagii în jurul său dacă nu obține ceea ce își dorește. În plus, nativii din această zodie adoră să aibă mereu dreptate.

Totodată, Berbecii sunt cei mai hotărâți dintre toți ceilalți nativi ai zodiacului european. Și, oricâte obstacole ar întâmpina, ei nu renunță până când nu obțin ceea ce își doresc.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Încăpățânarea este cel mai mare defect al Taurilor. Uneori, această caracteristică poate fi pozitivă, însă, în cazul celor născuți sub acest semn de Pământ nu se întâmplă asta. Tocmai din acest motiv, ei și-au căpătat o reputație foarte anapoda.

Mai mult, din cauza acestui defect, Taurii sunt cunoscuți și pentru gelozia excesivă, dar și pentru faptul că sunt posesivi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nehotărârea reprezintă cel mai mare defect al celor născuți în acest semn de Aer. Și, ținând cont de simbolul zodiei, avem de-a face cu o doză dublă de indecizie, au precizat experții. Tocmai din acest motiv, nativii Gemeni întârzie enorm momentul până când iau o decizie. Ei așteaptă atât de mult, încât, cei din jurul lor sunt tentați să creadă că sunt ignoranți și nu le pasă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Deși au un suflet bun și sunt mereu alături de cei care au nevoie de ajutor, cel mai mare defect al Racilor este că sunt răzbunători. Despre ei se știe că au o sensibilitate aparte, sunt emotivi și, uneori, sunt nesiguri în legătură cu forța interioară uriașă pe care o au.

Nu mai este un secret pentru nimeni că unii Raci mint ca să își protejeze sufletul sau pe alții. Descoperă care sunt zodiile care mint într-o relație, potrivit astrologilor. Nativii care aleg să ascundă adevărul de partenerii lor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Aroganța este cel mai mare defect al Leilor. Evident, nativii acestui semn de Foc adoră să fie în centrul atenției, însă, uneori, tind să exagereze cu lauda de sine. Doar pentru că ești interesat de artă nu înseamnă, de fapt, că ești artist. În orice caz, spun specialiștii, Leii au un pachet consistent de calități ca să evolueze armonios.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Defectul uriaș al celor născuți sub acest semn de Pământ este faptul că sunt excesiv de critici. Va veni un moment în viață când îți vei dori să nu mai judeci și, totodată, să condamni pe toți cei din jurul tău.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pasiv-agresiv până la capăt este nativul Balanță. Și, de cele mai multe ori, alege să plece doar pentru a scăpa de conflict. Astrologii au mai precizat despre nativii acestei zodii că au episoade în care se comportă atât de diferit, încât, nu știi ce vrea, de fapt, sau ce simte cu adevărat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Cel mai mare defect al Scorpionilor este faptul că sunt extremiști. Adevărul este că exagerează în multe privințe și specialiștii îi sfătuiască să își găsească un echilibru. În caz contrar, vor fi cei care vor aduce haosul în viețile celor din jur.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

În cazul nativilor Săgetător s-a decis că indiferența este cel mai mare defect al lor. Uneori, ei se concentrează atât de mult pe propria lume, încât, uită că există și alte domenii asupra cărora să își reverse atenția. Acesta este unul dintre motivele pentru care puțini acceptă să le fie prieteni.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii sunt „închiși” din punct de vedere emoțional, au scris cei de la Astrology. Totuși, mulți dintre nativii acestui semn de Pământ au abilitatea de a-și deschide sufletul în fața persoanelor cu care rezonează.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Cei născuți în zodia Vărsător sunt manipulatori, iar acest aspect este considerat cel mai mare defect al lor. E drept, preferi să taci multă vreme, iar când începi să vorbești, dezvălui, de fapt, planul distructiv pe care l-ai construit în perioada în care ai ales să nu vorbești.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Despre nativii semnelor de Apă se știe că sunt sensibili, însă, dintre Pești, Rac și Scorpioni, cei dintâi dau dovadă de reacții emotive exagerate. Și, totodată, această sensibilitate extremă reprezintă cel mai mare defect al lor. Alte defecte ale Peștilor: sunt paranoici, lipsiți de voință și naivi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×