Reclamă

Zodii care mint într-o relație. Nativii care aleg să ascundă adevărul de partenerii lor

Astrologii susțin că există anumite zodii care mint într-o relație. Acești nativi au tendința să ascundă adevărul de partenerii lor de cuplu. Ei preferă să apeleze la tot felul de metode pentru a evita situațiile în care sunt puși în fața faptului împlinit.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 iulie 2023, 6:31

Unii nativi sunt pasionali, iubesc pătimaș, dar uită să spună adevărul în relație. Ei aleg să trădeze încrederea partenerului de cuplu prin minciuni sau gesturi care să le scoată la iveală adevărata lor înfățișare. Zodiile mincinoase sunt de multe ori manipulative și creează tot felul de scenarii pentru a se proteja dacă sunt demascate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care mint într-o relație

Zodiile care mint au o forță remarcabilă. Acești nativi sunt foarte bine pregătiți pentru orice situație. Ei găsesc cu ușurință un motiv sau o scuză pentru a ascunde adevărata lor natură. Aceste zodii aleg să pună mai mult preț pe înșelătoria pe care o creează, decât pe sentimentele pure și reale. Sunt nativi în care nu îți poți pune încrederea cu ușurință și care te-ar putea trăda în orice moment al relației.

Gemeni

Gemenii se numără printre zodiile care joacă mereu teatru. Acești nativi sunt vorbăreți, adoră să se afle în centrul atenției. Fără să-și dorească, Gemenii ajung de multe ori să trădeze partenerii cu care sunt într-o relație.

Acești antiv au un talent uimitor de a hiperboliza situațiile în care se află, de a omite detaliile importante și de a crea o poveste care să fie întotdeauna în favoarea lor.

Reclamă

Gemenii vor încerca mereu să-și ascundă urmele trădării și vor căuta soluții ingenioase în momentul în care vor simțică minciuna lor este demascată. Acești nativi sunt foarte atenți cu lucrurile pe care le inventează și încearcă să țină pasul cu minciunile pe care le spun partenerilor de cuplu.

Leu

Nativii din zodia Leului sunt cunoscuți pentru faptul că mint într-o relație, scrie YourTango.com. Astrele spun că este o perioadă în relația oricărui Leu în care acesta simte nevoia să evadeze. Leii se simt uneori sufocați de partener, iar acela este momentul în care le trădează încrederea.

Reclamă

Acești nativi caută să manipuleze situațiile astfel încât să fie favorabile pentru propriile nevoi. Leii mint cu multă încredere, iar acest lcuru îi face pe parteneri să nu bănuiască o clipă faptul că ar fi înșelați.

În plus, Leii sunt zodii inteligente, iar minciunile lor sunt create ca un puzzle, cu mult tact, încredere și atenție. Acești nativi ar face orice pentru a nu fi descoperiți că au mințit.

Săgetător

Săgetătorii sunt zodii care adoră libertatea, iar atunci când se simt constrânși de relația în care se află, acești nativi caută să-și extindă orizonturile de cunoaștere. Săgetătorii mint, de cele mai multe ori, din curiozitate.

Ei au nevoie constantă de atenție și de sentimentul că au dobândit o nouă abilitate. Pentru a se proteja în relație, Săgetătorii aleg să ascundă adevărul prin omitere.

Minciunile lor nu sunt niciodată departe de adevăr, scrie Atrology.com. Totuși, Săgetătorii vor face lucruri care să trădeze încrederea partenerului, dar vor omite întotdeauna să le menționeze acestora detaliile care i-ar putea da de gol.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×