Reclamă

Care este organul tău sensibil, în funcție de zodie. Capricornii au adesea probleme cu genunchii și sistemul osos

Poți afla în doar câteva secunde care este organul tău sensibil, în funcție de zodie. Potrivit astrologilor, Capricornii au adesea probleme cu genunchii și sistemul osos.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 16 august 2023, 6:55

Nativii acestui semn zodiacal guvernat de Pământ sunt sfătuiți de specialiști să fie și în controlul propriilor emoții. Și să găsească rapid soluții împotriva stresului, pentru că, în caz contrar, vor avea enorm de suferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este organul tău sensibil, în funcție de zodie

În cadrul unui interviu, câțiva astrologi străini au precizat că, plecând de la data nașterii sunt determinate predispozițiile înnăscute ale persoanei pentru anumite afecțiuni. Astfel, pot fi identificate mult mai repede și, totodată, primirea tratamentelor se va face într-un ritm alert.

Specialiștii au mai subliniat că fiecare planetă și fiecare zodie se află în strânsă legătură cu o anumită parte a corpului uman.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Zonele sensibile ale nativilor născuți în această zodie de Foc sunt: capul, creierul (enecefalul), fața, maxilarul superior, partea din față a corpului. Guvernați de elementul Foc, Berbecilor le este recomandat să consume alimente care au culoarea roșie. De exemplu: ardei roșu, sfeclă roșie și, evident, roșii.

Reclamă

Află dacă te numeri printre zodiile care au o conexiune spirituală extraordinară.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Organele sensibile ale Taurilor sunt următoarele: encefalul, urechile, maxilarele inferioare, gâtul și glanda tiroidă. Astrologii îi sfătuiesc pe nativii acestui semn de Pământ să se mențină hidratați. În caz contrar, vor experimenta dureri de gât și alte efecte ale deshidratării. Ar fi bine să consume alimente care conțin vitamina C și să utilizeze ceaiurile de ulm și de nalbă mare.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Zonele sensibile ale nativilor din acest semn guvernat de Aer sunt: umerii, brațele, mâinile, sistemul respirator și sistemul nervos.

Sistemul nervos este resposabil pentru reacțiile de luptă sau de fugă pe care organismul o are în situații stresante sau periculoase. Este vorba despre: creșterea ritmului cardiac, dilatarea pupilelor, creșterea transpirației, dar și alte aspecte.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Organele sensibile ale Racilor sunt următoarele: esofagul, abdomenul, simțul gustativ, pieptul și partea stângă a corpului, potrivit publicației Astrogospel. Acești nativi le sunt recomandate legumele care stimulează sistemul digestiv, dar și broccoli, conopidă și varză. Ar fi excelent dacă ar putea să stea departe de cofeină.

Leu: 23 iulie – 22 august

Zonele sensibile ale nativilor din acest semn guvernat de Foc sunt: inima, coloana vertebrală, spatele și glanda timus.

Astrologii îi sfătuiesc pe Lei să aibă grijă în mod special de inimă. Asta înseamnă că este necesar să își facă periodic teste și să se asigure că au o tensiune arterială constantă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Organele sensibile ale Fecioarelor sunt următoarele: noduli limfoizi aflați pe intentin, duodenul și stomacul. Pentru îmbunătățirea tractului digestiv, lor le sunt recomandate produsele bogate în fibre, dar și grâul. Nativii acestei zodii de Pământ își pot menține ridicat nivelul antioxidanților consumând struguri. Și, ocazional, câte un pahar cu vin.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Zonele sensibile ale nativilor din acest semn guvernat de Aer sunt: organele de reproducere, uterul și coloana lombară. Infecțiile pot fi ținute la distanță incluzând în dietă fructele de pădure. În plus, Balanțelor le sunt de mare ajutor ședințele de masaj, Pilates și acupunctura.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Organele sensibile ale Scorpionilor sunt următoarele: rinichii, intestinul gros și organele de procreare. Pentru afecțiunile intestinale, specialiștii îi sfătuiesc să consume produse bogate în fibre, dar și ciocolată neagră. Acest desert are rolul de a genera multă energie.

Descoperă care sunt cele mai dezirabile zodii cu care să ai o relație. Conform experților în astrologie, cu ultimele două, poți să te căsătorești.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Zonele sensibile ale nativilor din acest semn guvernat de Foc sunt: coapsele, șoldurile, sistemul vascular și sistemul nervos. Pentru a menține fluxul de sânge, lor le este recomandat să facă multă mișare și chiar să se programeze frecvent la masaje.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Organele sensibile ale Capricornilor sunt următoarele: mușchii coapsei, sistemul osos și articulațiile. Și dinții, dar și pielea reprezintă pentru nativii acestui semn zodiacal guvernat de Pământ zone sensibile, au relatat cei de la Astrotalk.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Zonele sensibile ale nativilor din acest semn guvernat de Aer sunt: oasele gleznei, urechea stângă și sistemul cardiovascular. Atenție și la tendonul lui Ahile, conform sursei citate mai sus.

Voi ar fi bine să mâncați alimente bogate în magneziu și potasiu. Iar dintre fructe exotice, optați pentru: kiwi, guava și papaya.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Organele sensibile ale Peștilor sunt următoarele: picioarele, degetele, sistemul limfoid și ochiul stâng. Astrologii te sfătuiesc să îți cumperi doar încălțăminte confortabilă.

În legătură cu produsele care pot fi consumate de acești nativi, au spus că cele bogate în Omega 3 au prioritate. Crustaceele și fructele de mare reprezintă sursa ta de energie. De altfel, ele sunt recomandate și pentru îngrijirea pielii și a părului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×