Reclamă

Ce fel de mamă ești, în funcție de zodia în care te-ai născut

Află ce fel de mamă ești, în funcție de zodia în care te-ai născut. Explicațiile au fost oferite de astrologi de peste hotare și au făcut anumite recomandări pe acest subiect.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 13 august 2023, 6:56

Cele care au ca semn zodiacal Peștii, Berbecul, Gemenii, Capricornul și Taurul, trebuie să știe că se află în topul mamelor grozave. Ele vor face nenumărate sacrificii pentru copilul sau copiii lor. Iar misiunea de mamă nu și-o vor încheia când le vor sărbători majoratul. Nu, vor continua să își îndeplinească acest rol toată viața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce fel de mamă ești în funcție de zodia în care te-ai născut

Nu mai este un secret pentru nimeni că zodia în care s-a născut fiecare dintre noi ne influențează foarte mult personalitatea, situația medicală, evoluția din această viață. Și, desigur, chiar anumite evenimente pe care le vom experimenta.

De curând, câțiva specialiști despre hotare au vorbit despre abilitățile de mamă pe care le are fiecare nativ din zodiacul european. Concluziile lor sunt surprinzătoare și au făcut înconjurul pământului.

Cele mai bune mame din zodiac și cele mai puțin experimentate

Supranumit „Mama Zodiacului”, Racul este un familist convins și destinul lui este un continuu roller coaster emoțional. În rândurile de mai jos, vei descoperi pe ce loc se clasează acest semn zodiacal guvernat de Apă.

Reclamă

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pe primul loc în clasamentul celor mai bune mame, în funcție se zodie, se află cele născute în zodia Pești. Ele au capacitatea să îi facă pe cei mici să se îndrăgostească de tot ce ține de artă și vor ști mereu cum să le încurajeze creativitatea.

O mamă care are acest semn zodiacal de Apă este sensibilă și creativă. Tot ea îl va învăţa pe al ei pui să îi trateze pe oamenii din jur cu bunătate.

Reclamă

Mamele Pești își doresc ca ai lor copii să iubească natura, să fie empatici și să dea o mână de ajutor altor persoane. Însă, ele vor și ca micuții să fie spirite independente. Pe de altă parte, sunt predispuse să nu știe cum să îi învețe pe moștenitorii lor să își transforme visurile în realitate. Cu toate acestea, îi vor susține necondiționat. Și, spun astrologii, vor fi alături de ei până când vor reuși singuri să obțină ceea ce își doresc.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pe locul doi se află cele care au ca zodie Berbecul. O astfel de mamă va adora ca ai ei copii să aibă în program incluse ore de muzică, de sport, hobby-uri, activități sociale, dar și să petrească timp prețios în natură. Evident, în tot acest timp, programul unei mame Berbec va fi unul extrem de încărcat.

Mamele născute sub acest semn de Foc vor vrea ca ai lor copii să aibă spiritul aventurii şi să nu le fie frică să încerce lucruri noi. Ele îi vor încuraja să facă față tuturor provocărilor și să lupte pentru lucrurile în care cred.

Specialiștii au mai spus că o mamă născută în zodia Berbec pune uneori presiune pe copil. Iar sfatul lor este ca ea să înveţe să îl asculte şi să îşi dea seama ce doreşte cu adevărat, au scris cei de la YourTango.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Mamele Gemeni au abilitatea de a discuta orice cu copilul lor și nu au niciun secret față de acesta. Există cazuri în care s-a inițiat prea devreme discuția despre viaţa sexuală, au povestit astrologii. Datorită comunicării excelente pe care o au cele născute în acest semn zodiacal de Aer, moștenitorii lor vor fi și ei foarte pricepuți în alegerea cuvintelor potrivite. În plus, ei sunt sunt foarte conştienți de ceea ce se întâmplă în lumea din jurul lor.

O mamă care are zodia Gemeni organizează cele mai frumoase petreceri pentru cei mici, dar şi cele mai distractive întâlniri de joacă. Explicația este simplă: ele par să fie o petrecere continuă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Deși ocupă locul IV în clasamentul celor mai bune mame, astrologii au precizat că cele care sunt născute în perioada Capricornului sunt dispuse să lupte până la moarte pentru copiii lor.

Aceste mame sunt caracterizate de loialitate și își doresc ca moștenitorii lor să fie disciplinați. Și vor începe prin a le da sarcini simple de făcut în casă, iar la final, îi vor răsplăti cu bani. E drept, unele dintre ele îi vor pune pe cei mai mari să aibă grijă de frații mai mici, potrivit sursei citate mai sus.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Mamele Taur sunt incredibil de răbdătoare. Au atât de multă răbdare, încât, ele sunt comparate cu sfinții de multe ori. Totodată, ele au tendinţa să fie încăpăţânate, iar acest lucru poate duce la apariţia unor probleme atunci când copilul lor ajunge la adolescenţă.

Despre reprezentantele acestui semn zodiacal de Pământ se mai știe că își vor crește copilul astfel încât el va aprecia lucrurile frumoase și natura. Din moment ce sunt mai indulgente atunci când vine vorba capitolul alimentaţie şi cheltuieli, specialiștii le sfătuiesc să nu exagereze. Și asta pentru că, în caz contrar, moștenitorii lor nu vor reuși să aprecieze valoarea banilor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Femeile care sunt născute în zodia Balanță sunt niște mame grozave, pentru că sunt echilibrate și au o pace anume. Metodele lor de parenting le-au făcut să claseze pe locul VI în topul celor mai bune mame, în funcție de zodie. Ele încurajează armonia în casă, iar atunci când apar dispute între copii, sunt capabile să îi înţeleagă pe fiecare în parte.

Mamelor Balanță nu le place să fie cele care instaurează disciplina, preferând să fie mai mult prietenul copilului și nu, mamă. Tocmai din acest motiv, multe dintre ele au o relaţie de prietenie foarte strânsă cu copilul, chiar și după ce acesta devine adult.

Alte aspecte importante despre o mamă Balanță: îi place să îl înveţe pe copil să împartă, cum să simtă compasiune față de ceilalți și cum să fie un bun prieten.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Mamele acestui semn zodiacal guvernat de Apă sunt protective şi acordă o mare atenţie îngrijirii copilului.
Altfel spus: copiii care au o mamă Rac vor știi că ei sunt cu adevărat iubiți și apreciați. Ea este mereu lângă acesta ca să îl asculte şi face totul ca să îl ajute să se simtă bine.

Mamele Rac îți doresc ca locuinţa ei să fie un loc plin de iubire și confort. Iar pentru copiii lor își doresc să fie capabili să împărtășească totul cu ele. De asemenea, ele se pricep de minune să îi ajute pe moștenitorii lor să îşi dezvolte creativitatea, au scris cei de la Hindustan Time.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Femeile Săgetător ocupă locul opt în clasamentul celor mai bune mame, ținând cont de zodia în care sunt născute. Ele au o inimă mare, sunt afectuoase și își doresc să împartă totul cu copilul lor. Totodată, sunt dispuse să plece cu el în călătorii încă din primele luni de viață. Iar acest aspect spune despre mamele
Săgetător că sunt foarte curajoase. Ele îi însuflă setea de cunoaștere, îl învaţă să fie independent, dar şi să aibă simţul umorului.

Săgetătoarele sunt mame distractive şi ştiu că perioada copilăriei este una scurtă. Tocmai din acest motiv, își doresc ca ai lor moștenitori să profite de fiecare moment din această etapă. Cu toatea acestea, ele au episoade în care sunt impulsive și iau decizii total opuse la doar câteva secunde distanţă. Nu sunt adepte ale regulilor, pentru că îşi doresc ca puii lor să aibă propria personalitate, nu să devină ceea ce ele sunt, de fapt.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

O mamă născută sub acest semn zodiacal de Pământ este capabilă să repare orice lucru stricat. Nu contează că este vorba despre o jucărie sau de o inimă rănită, ea va reuși să aducă un plus de valoare, indiferent de situație. Ea are de cele mai multe ori aşteptări mari de la copiii săi și poate fi, uneori, destul de critică. În ciuda acestui aspect, ea îi iubește enorm, chiar și în momentele în care o dezamăgesc.

Dintre toate mamele din zodiac, Fecioarele sunt regine în multitasking, când vine vorba de voluntariat, dar şi în ceea ce priveşte curăţenia din locuinţă. Ele își doresc ca micuțul lor să fie disciplinat şi să nu renunţe uşor la lucrurile pe care le vrea. Specialiștii mai spun că, de multe ori, o mamă Fecioară tinde să fie perfecţionistă, iar acest aspect îl poate afecta pe copil dacă nu este atentă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Mamele Scorpion s-au clasat pe locul 10 în topul special realizat de astrologi. Ei au susținut că femeile din acest semn zodiacal sunt extrem de intuitive. Tocmai din acest motiv, ele știu de multe ori ce urmează să se întâmple cu copilul lor.

În plus, o mamă născută în această zodie de apă este loială, sinceră, protectivă şi, atât timp cât moștenitorii ei spun adevărul și sunt atenți cu ceilalți, ea este foarte bine. Ideal ar fi să nu îi insulți copiii, pentru că este dispusă să lupte din greu pentru ei și, ulterior, pentru ea. Bine sau rău, depinde cum privești lucrurile, ea va pune de fiecare dată nevoile familiei înaintea nevoilor ei.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Se știe deja despre mamele Vărsător că sunt nonconformiste și sunt sincere cu ele. Ele sunt genul de persoane care și-ar dori să facă homeschooling cu copiii lor, însă, se vor asigura că fac și ore în afara programei. Descoperă cum afectează stresul fiecare zodie în parte.

De asemenea, o mamă născută sub acest semn guvernat de Aer se va asigura că moștenitorii ei sunt conștienți de cât de important este să îi ajuți pe alții și că sunt conștienți de probleme esențiale. Spre exemplu: încălzirea globală. Totodată, ea va încuraja imaginația micuților săi și să îndrăznească să experimenteze lucruri.

Leu: 23 iulie – 22 august

Aflată pe ultimul loc în clasamentul inedit al astrologilor, mamele Leu sunt cele mai copilăroase dintre celelalte semne din zodiacul european. Adoră să se joace alături de copil şi să îi facă daruri generoase. Cu toate acestea, ele mai au momente în care își pun nevoile lor pe primul plan.

Specialiștii au mai precizat că o mamă născută sub acest semn guvernat de Foc își iubește cu pasiune moștenitorii. Asta, în condițiile în care, uneori, se gândește la ei ca la o extensie a propriei persoane. De exemplu, ea nu ar avea nicio reținere să flirteze cu unul dintre profesorii copilului ei. Toate acetea, chiar dacă asta ar însemna să îl facă pe micuț să se simtă stânjenit în cadrul acestui episod.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×