Reclamă

Top 10 comportamente că EL este cu adevărat îndrăgostit de tine

Top 10 comportamente că EL este cu adevărat îndrăgostit de tine, potrivit psihologilor. Dacă tipul de care ești atrasă sau cel cu care ai început să ieși e dornic să petrească timp cu tine, acesta reprezintă un semn clar că este îndrăgostit de tine.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 19 august 2023, 6:29

Poveștile de iubire au începuturi pasionale, ambii parteneri simt celebrii fluturi în stomac și visează la o viață împreună. Există însă și cazuri în care unii dintre bărbați își exteriorizează mai greu sentimentele. Și astfel, ei sunt mai greu de înțeles de partenerele lor sau viitoarele iubite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top 10 comportamente că EL este cu adevărat îndrăgostit de tine

Mai mulți psihologi de peste hotare au studiat care sunt principalele semne care arată că un bărbat este atras de o femeie. Ulterior, specialiștii au creat un top 10 comportamente că EL este cu adevărat îndrăgostit de o doamnă sau o domnișoară.

Nu se poate abține să nu te privească

Se spune că ochii sunt fereastra sufletului. Și, în cazul în care ai ocazia să întrebi pe cineva care este îndrăgostit dacă e de acord cu afirmația aceasta, cu siguranță, îți va răspunde afirmativ.

Conform specialiștilor, când doi oameni sunt îndrăgostiți nu se pot abține să nu se privească încontinuu.

Reclamă

Psihologul social Zick Rubin a descoperit chiar că, de obicei, oamenii petrec în proporție de 30-60% din timpul unei conversație privind unul către celălalt. Iar doi îndrăgostiți ajung să facă acest lucru până la 75%. În plus, le ia mai mult să privească în altă parte când cineva îi întrerupe, au titrat cei de la Hack Spirit.

Găsesc fascinant fiecare aspect care are legătură cu tine

În momentul în care cineva este îndrăgostit de tine își va dori să se conecteze cu tine la toate nivelurile. Explicația este simplă, spun experții în sociologie. Fiecare aspect al tău este complet fascinant pentru el.

Reclamă

E dornic să petreacă timp cu tine, chiar dacă este ocupat

Nu mai este un secret pentru nimeni că trăim într-o eră în care timpul parcă zboară și nu reușim să bifăm toate lucrurile programate într-o zi. Însă, un bărbat îndrăgostit de tine își va rearanja ziua în funcție de tine. Iar în cazul în care nu reușesc să facă acest lucru, pentru că nu le permite jobul, atunci, ei îți vor trimite mesaje.

Află care sunt cele mai dezirabile zodii cu care să ai o relație. Cu ultimele două poți să te căsătorești, se arată într-un studiu realizat într-o aplicație de întâlniri de peste hotare.

Încearcă mereu să fie cât mai aproape de tine, din punct de vedere fizic

„Atingerea este modul principal în care oamenii comunică intimitatea în relațiile romantice“, au spus cercetătorii, potrivit sursei citată mai sus.

Supranumită „hormonul iubirii“ sau „hormonul îmbrățișării“, oxitocina crește în organismul a doi oameni care se plac atunci când se ating. Ea esteasociată cu intimitatea, vulnerabilitatea, empatia și încrederea. Descoperă cum să păstrezi flacăra iubirii aprinsă în timpul relațiilor de lungă durată și chiar în mariaj.

Vorbește mai tare atunci când ești prin preajmă

Rezultatele unei cercetări publicate în Journal of Evolutionary Psychology arată că bărbații vorbesc ai tare atunci când se află în preajma femeilor de care sunt îndrăgostiți. De altfel, au spus specialiștii, ideea este valabil și invers. O femeie vorbește tare când se află lângă bărbatul pe care îl dorește ca iubit.

Încearcă să te facă să râzi

Ești pregătită pentru mai multe rezultate la care au ajuns cercetătorii? Un studiu din 2016 conchide că umorul stimulează atracția în mod special pentru femei. Iar bărbații știu acest lucru, motiv pentru care atunci când sunt îndrăgostiți de o femeie, ei vor face multe glume ca să o facă să râdă.

Îți amintește lucrurile mărunte despre tine

Ai observat și tu că, în momentele în care ești îndrăgostită, reții câ mai multe detalii despre persoana care te interesează. De altfel, cercetările arată că atenția și memoria oamenilor sunt îmbunătățite atunci când vine vorba de cei dragi. În concluzie: dacă îi spui că ești alergică la nuci și preferi nuferii, cu siguranță va reține aceste detalii despre tine.

Îi plac activitățile plictisitoare doar pentru că tu ești lângă el

Trebuie să mergeți la cumpărături, să gătiți împreună sau să plimbați din nou câinele? Ei bine, pe toate le va face cu zâmbetul pe buze doar pentru că tu ești lângă el.

Vorbește despre un viitor în care sunteți împreună

Faptul că își face planuri, aranjamente pentru un viitor în care sunteți împreună reprezintă un alt comportamente că el este cu adevărat îndrăgostit de tine.

Își respectă promisiunile

Unul dintre cele mai eficiente moduri de a ști dacă cineva este cu adevărat îndrăgostit de tine este să ții cont de principiul „arată, nu spune“. Există mulți bărbați care fac declarații de dragoste la scurt timp după ce au intrat într-o relație, alții spun că nu își imaginează viața lângă o altă persoană. Însă, în realitate, sunt puțini cei care își respectă promisiunile. Iar cei din această ultimă categorie sunt cei care contează, de fapt, cu adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×