Reclamă

Bărbatul Taur îndrăgostit. Care sunt semnele când iubește și ce fel de femei preferă

Bărbatul Taur îndrăgostit este loial, iubitor și chiar foarte calculat. Este descrierea pe scurt a acestor nativi la masculin. Atunci când iubesc se simt extrem de puternici. Atunci când găsesc persoana potrivită pentru a le fi alături, încearcă să n-o mai lase niciodată să plece. Când un bărbat născut sub acest semn zodiacal își declară dragostea, trebuie să fii sigură de faptul că spune adevărul.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 29 iunie 2023, 9:53

Nu ar putea să mintă niciodată, mai ales că nu sunt obișnuiți cu acest gen de atitudine. Foarte sinceri, au nevoie ca și cei din jur să aibă același comportament. Spontaneitatea este un punct forte care îl caracterizează pe bărbatul Taur. Îi place să dețin controlul în orice situație și pot deveni chiar geloși și posesivi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul Taur îndrăgostit

Dacă un bărbat născut în zodia Taur ajunge să se îndrăgostească, atunci toată viața lui va gravita în jurul a ceea ce se întâmplă cu persoana iubită. Nu poate să fie mințit, asta pentru că își dă seama rapid atunci când ceva nu este în regulă.

Poate observa orice mic detaliu și nu îi scapă nicio informațe. Dacă nu este cu adevărat pasionat de munca sa, te va pune pe tine pe primul plan întotdeauna, arată Yourtango.com.

Dacă în general este foarte liniștit, atunci când se enervează poate izbucni într-o manieră nemaiîntâlnită. Atunci când este scos din sărite nu-și mai dorește să comunice cu persoana care a provocat totul.

Este foarte tăcut de fapt, dar doar atunci când este confortabil cu persoana de lângă el. Nu îi place să aibă în preajma lui persoane care să-i modifice stilul de viață.

Reclamă

Ce fel de femei preferă bărbatul Taur

Atunci când bărbatul Taur este îndrăgostit este foarte dificil să-și mai schimbe gândurile, spune Astrology.com. Își dorește alături de el o femeie la fel de loială și onestă. Are nevoie de înțelegere și suport. Este foarte atent la partenerele delicate și feminine.

Nu-și dorește ca cea pe care o iubește să-și arate prea mult latura masculină, asta pentru el întotdeauna va dori să fie în centrul atenției. Își dorește să asculte muzică bună alături de cea pentru care are sentimente puternice. Nu este prea sociabil, așa că preferă nopțile lungi petrecute în casă alături de un vin bun.

Reclamă

Dacă te-ai îndrăgostit de acest nativ, lucrurile se vor complica în viața ta. Dacă ajungi totuși să-l cunoști la un nivel intim, vei afla că nu este nimic de speriat în ceea ce privește personalitatea sa.

Este în stare să-și ducă sentimentele la un alt nivel și când o va face, atunci vei ști cu siguranță. Își răsfață partenera și vrea să-i ofere tot luxul pe care îl poate avea. Excesele și plăcerile fac parte dintre lucrurile care îl dezavantajează pe bărbatul Taur.

Tot ce trebuie să știi despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate. Află ce spun specialiștii

Semne că un bărbat Taur este îndrăgostit

Atunci când știe că s-a îndrăgostit, un bărbat Taur ajunge să fie foarte senzual, dar și agresiv. Devine foarte indiferent la ce se întâmplă în jur și se concentrează asupra sentimentelor.

Dacă dorești să-i atragi atenția, atunci trebuie să știi că o atitudine delicată și tandră o să fie întotdeauna de ajuns. Dacă ajunge să fie criticat și certat, lucrurile iau o altfel de întorsătură. Atunci când este îndrăgostit devine mult mai energic și dornic să-și demonstreze abilitățile.

Bărbatul Taur nu este adeptul jocurilor atunci când se îndrăgostește. Vrea să demonstreze că ceea ce simte este adevărat. Va face tot posibilul pentru a obține confortul dorit, indiferent de starea pe care o generează în exterior. Nu există noțiunea de pauză atunci când se află într-o relație.

Dacă a decis să pună capăt unei idile, atunci nu se va mai întoarce niciodată de unde a plecat. Este un romantic incurabil pe stil clasic. Dovedește acest lucru prin cine romantice, flori sau alte surprize. Nu are totuși în mânecă idei mai pompoase deoarece asta ar implica o logistică greu de urmat.

Bărbatul Taur în pat

Pentru nativul Taur, momentele intime devin ca o adevărată artă. Consideră că iubirea vine la pachet cu sexul și demonstrează acest lucru cu pasiune. Își dorește să aibă parte de jocuri erotice care să-i stârnească curiozitatea dar care să și dovedească faptul că el este puternic.

Vrea să vadă că partenera sa este satisfăcută, astfel va putea să-și asume masculinitatea mai ușor. Este foarte greu de stăpânit și are mtedotele proprii de a se calma.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×