Reclamă

Cele mai protectoare zodii. Nativii care au întotdeauna grijă de copiii lor

Opusul protecției proactive este neglijența pasivă. O atitudine lipsită de griji și implicare față de cei apropiați, îi poate face să fie mai vulnerabili la: dependențe, boli, abuzuri sau probleme mentale. Această dorința de a-i proteja pe cei din jur poate fi profund influențată de semnul tău zodiacal. Află care sunt cele mai protectoare zodii.

Simina Drăguț
Simina Drăguț
Publicat: 28 iunie 2023, 13:16

Instinctul de a-i proteja pe cei jur poate fi atât patern, cât și matern. Natura le-a dăruit părinților capacitatea de a empatiza cu cei mici. Astfel, lumea exterioară nu le pune niciodată în pericol dezvoltarea, siguranța și fericirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai protectoare zodii

Există semne zodicale care se luptă cu indiferența celorlalți și își asumă rolul de protector. Acestea ar face tot ce este posibil pentru a se asigura că persoanele apropriate se simt bine, potrivit YourTango.com. Calitățile și trăsăturile lor înnăscute îi împing în permanență să aibă grijă de cei din jur.

Comportamentul lor protectiv vine în mod natural, fără a fi forțat de factori exteriori. Acest sentiment de siguranță îi face pe oameni să se deschidă ușor și să fie ei înșiși în apropierea acestor zodii. Bineînțeles, aceste caracteristici sunt generale și se poate întâmpla să nu te regăsești întru totul în ele.

Taur

Taurul este una dintre cele mai protectoare zodii. Ai suficientă putere pentru a te lupta cu oricine i-ar pune în pericol pe cei apropiați. Această trăsătură se evidențiază mai ales în cazul relațiilor familiale și romantice.

Reclamă

Dacă un partener romantic îți dezvăluie că a fost rănit într-o relație anterioară, poți avea inițiativa de a confrunta acea persoană și de a o trage la răspundere pentru tot ce a greșit.

Totuși, ambiția ta poate ajunge la un nivel în care se poate transforma în gelozie sau obsesie.

Odată ce devii părinte, poți fi mult prea protectoare față de copilul tău. Îți dorești să-i asiguri un mediu ideal și să aibă ceea ce n-ai avut vreodată. Te temi ca acesta ar putea suferi, așa că-i povestești lecții de viață încă din primii ani.

Reclamă

Gemeni

Când iubești o persoană mai mică, tânără, vulnerabilă sau inocentă, ai fi capabilă să pășești în fața unui tren pentru a o proteja. Ca părinte simți că te confrunți cu cea mai mare provocare din viața ta.

După ce ai trăit suficient de mult pentru a realiza cât de nedreaptă și neiertătoare poate fi viața, ai tendința de a-ți avertiza micuțul cu privire la orice pericol.

Fiind printre cele mai protectoare zodii, ai tendința de-i spune prea mult despre latura întunecată a oamenilor.

Mergi pe o graniță strânsă și periculoasă, o linie de mijloc care este atât de subțire încât aproape că devine invizibilă. Riști să cazi într-una dintre extreme. Îți poți transforma copilul într-un tânăr adult care este fie mult prea naiv, fie mult prea obosit din cauza lucrurilor aflate, conform Collective World.

Rac

Ai cea mai emotivă fire dintre toate semnele zodiacale. Nimeni nu-ți simte această forță interioară mai mult decât membrii familiei. Ai face tot posibilul pentru a le proteja atât siguranța personală, cât și reputația socială a celor pe care îi iubești, de aceea te numeri printre cele mai protectoare zodii.

Îi protejezi de oricine ar avea intenții rele. Te-ai lupta până când persoanele rău intenționate s-ar îndepărta pentru totdeauna.

De asemenea, poți avea tendința de a fi mult prea protectoare față de copilul tău. Depui toate eforturile să creezi o atmosferă iubitoare, caldă și primitoare. Însă, se poate să-l sufoci din prea multă dragoste, iar acest comportament îl poate împinge să capete o atitudine rebelă.

Balanță

Semnul tău zodical se lasă condus de un dispreț adânc înrădăcinat pentru nedreptate și umilință. Nu suporți să vezi cum unii oameni mai puternici îi exploatează pe cei mai săraci sau cum persoane insensibile le rănesc pe cele mai bune la suflet. Te-ai lupta cu oricine pentru dreptate și ai depune orice eforturi pentru a asigura corectitudinea și armonia.

Îți dorești să ai un copil care să-ți împărtășească valorile și să lupte alături de tine. Până atunci, faci tot posibilul pentru a-i crea un mediu armonios, calm și echilibrat, de aceea ești una dintre cele mai protectoare zodii. De asemenea, te asiguri că iei decizii corecte în ce privește creșterea lui și anturajele cu care intră în contact.

Scorpion

Nu este nicio coincidență că semnul tău zodiacal are drept simbol o ființă cu un exterior puternic și impunător. Chiar dacă poți trăi fericită și singură, te îngrijorezi pentru cei din jur și întotdeauna ești alături de ei la nevoie

Datorită firii tale protectoare și neînfricate ai suficientă putere să-ți aperi membrii familiei, prietenii, iubiții și poate chiar un străin pe care îl întâlnești întâmplător pe stradă, dacă îți lasă senzația că s-ar putea afla în pericol.

Ca părinte, îți vei apăra copilul cu orice preț, dar, în același timp, îți vei dori ca acesta să învețe să se apere singur. Îl vei împinge să devină mai puternic și să-și susțină punctul de vedere, mai ales atunci când cineva îl atacă sau îl nedreptățește.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×