Reclamă

Modele de unghii pentru plajă. Ce se poartă în 2023

Fie că te pregătești să mergi la malul mării, fie ai organizat o ieșire la piscină, un lucru este sigur. Îți dorești ca unghiile tale să fie impecabile. Iar dacă nu știi ce design să alegi, am pregătit pentru tine cele mai cool modele de unghii pentru plajă în 2023.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 21 iulie 2023, 6:48

În rândurile de mai jos, vei descoperi ce se poartă anul acesta când vine vorba despre desenele pe care le poți face pe unghii. Evident, tu poți să îți lași creativitatea să se materializeze. Și, astfel, să combini detalii din modelele pe care le-am selectat pentru tine cu cele pe care ți le dorești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modele de unghii cu gel care se pot purta la plajă în 2023

Toate doamnele și domnișoarele știu că manichiura îndrăzneață este perfectă pentru plajă. Atunci când spunem: „unghii îndrăznețe“, avem instant în minte unghiile cu gel. Acestea sunt foarte rezistente în comparație cu cele naturale sau cu tipsurile, unghiile false.

Dintr-un top al celor mai simpatice modele de unghii cu gel, am ales 4 pentru tine.

Scoici, pești, cai-de-mare și valuri. Poți opta pentru astfel de desene pe unghiile cu gel dacă îți dorești o manichiură inspirată din lumea mărilor și a oceanelor. Fie că alegi unul dintre elementele marine sau le combini, designul superb de unghii cu gel va atrage privirile tuturor. Nuanțele sugerate sunt: roz, albastru, verde și violet.

Unghii pastelate cu modele abstracte, florale sau french sunt alte recomandări venite din partea specialiștilor. De la galben cald, verde-mentă, roz, mov, bleu și portocaliu – toate îți amintesc de vară și de plajă. Nuanțele strălucitoare și luminoase se potrivesc tuturor doamnelor și domnișoarelor.

Reclamă

Modelele grafice reprezintă și ele o soluție pentru zilele pline de răsfăț pe plajă. Indiferent de forma unghiilor, rotunde, migdale, stiletto sau pătrate, acest design este remarcabil. Și aici poți să îți lași creativitatea să strălucească. Alege un desen cu semnificație sau un citat care să fie pictat pe una dintre unghii sau chiar pe două. Formele organice sunt și ele în trendul din vara lui 2023, potrivit The Trend Spotter.

Modelele florale. Acestea aduc o notă ultra-feminină personalității tale. Totodată, acest design este perfect pentru zilele de vară, în special când înfloresc margaretele. În cazul în care îți dorești diversitate, poți să îți faci flori diferite pe unghii.

Pentru a scoate florile în evidență, folosește un strat de bază neutru, într-o nuanță deschisă. Dacă nu ai timp sau experiență să desenezi modele florale, poți utiliza șabloane sau modele pe care le lipești ușor pe unghie. În cazul în care îți dorești ceva mai simplu, alege să ai flori doar pe unghiile de la inelare.

Reclamă

Modele de unghii naturale pentru plajă

În cazul în care preferi să îți păstrezi unghiile naturale sau te afli într-o pauză de la cele cu gel ori tipsuri, specialiștii au sugestii colorate privind modelele pentru zilele de plajă în 2023.

Design cu sclipici și efect de sirenă. Astfel de unghii vor cuceri pe toată lumea, de la mic, la mare. Acest model de unghii naturale a fost inspirat din filmul „Mica Sirenă“, realizat în regia lui Rob Marshall, potrivit glamour.com.

Modelele cu fluturi te vor face să te bucuri pe deplin de ziua petrecută la plajă. Dacă nu știi să desenezi un fluture, nu-ți face griji, găsești în magazine diferite stickere. Sau poți merge la salon și să te lași pe mâna unei specialiste.

Verde neon, galben neon, roz neon sau albastru neon reprezintă un alt model aflat în trend în 2023. Descoperă câteva trucuri pentru creșterea rapidă a unghiilor. Specialiștii recomandă să se aleagă nuanțe de oje care se potrivesc cu cele care se află designul costumului de baie.

Idei de manichiură semipermanentă pentru plajă

Dacă urmează să mergi la plajă și vrei o manichiură semipermanentă, atunci poți alege modele cu motive tropicale. O altă idee bună este să îți faci un French colorat sau să optezi pentru o ojă care are culoarea albastru regal. Ultima variantă te va duce cu gândul la apa mării și a oceanului, au scris cei de la Style Your Occasion.

Specialiștii recomandă și să îți asculți intuiția și să alegi culoarea preferată, iar inelarele „să le încoronezi“ cu sclipici. Pulberea fină de glitter este foarte apreciată de cele care nu își doresc modele simple sau complicate pe unghii.

3 lucruri de care să ții cont când îți alegi manichiura pentru plajă

Înainte să îți faci manichiura pentru plajă singură, acasă, sau să mergi la salon pentru a te lăsa pe mâna unei specialiste, ar fi bine să ții cont de 3 lucruri. În primul rând, culoarea sau culorile ojelor folosite ar fi bine „să le completeze“ pe cele din costumul de baie.

Să alegi produse de calitate pentru unghii este un alt aspect important atunci când plănuiești să mergi la plajă. Unele oje nu rezistă dacă stai prea mult în apă sau dacă îți plimbi degetele prin nisipul fin și fierbinte. Și nu îți dorești să se vadă imperfecțiunile în pozele pe care ți le faci la plajă.

Îndrăznește să fii creativă. Alege un model care îți place enorm pentru manichiura pentru plajă. Când vei primi complimente pentru designul unghiilor tale, te vei simți ca un pictor ale căror tablouri sunt foarte apreciate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×