Reclamă

Tendințe în manichiură care vor rămâne mereu la modă. Culorile pentru care poți opta oricând

La fel ca o rochie neagră sau un ruj roșu, sunt tendințe în manichiură care nu se demodează niciodată. Dacă nu-ți plac ultimele noutăți în modă, poți oricând să alegi o culoare clasică. Culorile clasice au rezistat timpului și pot fi asortate cu orice ținută. Află care sunt acestea și în ce nuanțe le poți purta.

Simina Drăguț
Simina Drăguț
Publicat: 10 iunie 2023, 6:47 / Actualizat: 10 iunie 2023, 10:14

Deși poate fi greu pentru unele persoane să selecteze o ojă dintre atât de multe nuanțe, există o variantă pentru fiecare. Cu răbdare, poți să găsești oja care te avantajează cel mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tendințe în manichiură pentru culori deschise

Nuanțele crem sau nude pot fi foarte utile atunci când nu știi cum să-ți asortezi manichiura la o ținută. Se potrivesc oricărei ocazii deoarece te ajută să obții un aspect subtil care nu contrastează cu alte culori.

Indiferent de culoarea de bază aleasă, nuanțele de culori deschise întotdeauna sugerează ideea de finețe și îngrijire. De aceea, mulți membri ai familiilor regale tind să le adopte în cadrul evenimentelor publice. Acestea dau un aspect elegant și simplu.

Oja transparentă

Întotdeauna o unghie cu ojă transparentă arată chic și la modă. Scopul folosirii lacului transparent este să completeze unghia naturală.

Reclamă

În acest caz, unghia naturală ar trebui să fie într-o stare foarte bună, deoarece orice margini care nu ao fost finisate cu pila se vor observa imediat. Înainte să aplici lacul, este recomandat să-ți cureți unghiile și să te asiguri că au un aspect uniform.

Manichiura franțuzească

Concepută să imite aspectul natural, manichiura franțuzească s-a menținut mereu în trend. Unghiile au modele cu vârful alb, roz transparent sau nude, potrivit specialiștilor The List.

Reclamă

Se potrivește cu orice ținută, iar acesta este probabil motivul pentru care manichiura franțuzească a rămas la modă de câteva decenii. Au apărut variații diferite, moderne, inclusiv vârfuri colorate și ombré, dar originalul rămâne o alegere atemporală.

Alb sidefat

Unghiile albe s-au aflat în tendințe în manichiură încă de la sfârșitul secolului trecut. Ele reapar în tendințe odată la câțiva ani. Se potrivesc cu toate nuanțele de piele, cu orice formă sau lungime a unghiilor.

Denotă grație și delicatețe, fiind o alegere ce ți se potrivește indiferent de vârstă. Dacă ești tânără, îți oferă un aspect neted și curat. Dacă ai început să înaintezi în vârstă, îți vor face mâinile să pară mai catifelate.

Nuanțe de Nude

Unghiile nude lustruite vor rămâne întotdeauna o alegere clasică. Sunt disponibile în: nuanțe strălucitoare, perlate, solide sau mate.

O unghie bine îngrijită, acoperită cu un strat de culoare abia vizibilă, întotdeauna va face o impresie bună, fiind un look deseori întâlnit în familiile regale. Singura regulă de bază este să alegi o culoare nude cu una sau două nuanțe mai deschisă decât pielea ta.

Gri

Culoarea gri a rezistat ultimilor doi ani. Este un neutru solid care se combină ușor cu majoritatea culorilor, fiind numit noul nude. Poate atenua culorile mai vii și te poate ajuta să treci neobservată.

Griul înseamnă echilibru și seninătate, având multe variante ce pot fi purtate fără a fi observate. Este important să găsești o nuanță care se potrivește cu tonul pielii tale și cu stilul tău.

Roz

Nuanțele de roz sunt întotdeauna o variantă sigură. Acestea vin în multe forme, de la nuanțe stridente la nuanțe pastel. Indiferent de nuanța aleasă, îți vor evidenția mereu feminitatea.

Rozul este în mod obișnuit o culoare asociată cu toate lucrurile liniștite și feminine. În același timp, exprimă putere, îndrăzneală și copilărie, mai ales nuanța bubblegum, potrivit In Style.

De asemenea, nuanțele de roz lăptos oferă un aspect neutru. Sunt cu un pas înaintea culorii naturale și ușor de acceptat pentru majoritatea tonurilor de piele.

Tendințe în manichiură pentru nuanțe de roșu

Nuanțele de roșu intens, strălucitoare, rămân mereu la modă deoarece pot fi combinate cu o serie de stiluri de machiaj și haine. De asemenea, nuanțele de roșu denotă o înclinație de a alege stiluri clasice și foarte feminine.

Pentru a le menține efectul, este nevoie de o îngrijire foarte atentă pentru a evita un aspect neglijent sau murdar. Când porți culori vii, orice zgârietură sau greșeală atrage foarte rapid atenția.

Roșu

Roșul este asociat în mod obișnuit cu farmecul, încrederea și puterea. Mulți cred că o femeie care poartă roșu știe să se impună și, în același timp, să-și păstreze latura feminină.

De asemenea, se spune că atunci când porți roșu atragi mai ușor atenția persoanelor de sex opus. Prin urmare, dacă vrei să-ți găsești un partener, poți să-ți creezi un obicei să porți o manichiură roșie.

Pentru a le menține unghiilor roșii un aspect elegant și atemporal, se recomandă să le porți scurte, cu margini rotunjite și nu ascuțite. Dacă vrei să adopți o manichiură clasică, este indicat să fii atentă la detalii.

Coral clasic

Coralul reprezintă o combinație între roșu, roz și portocaliu. Acesta este o culoare de bază clasică, de vară, care aduce o atmosferă de vacanță tropicală.

Lacul de unghii coral îți îmbunătățește starea de spirit și transmite vibrații bune. Afișează un aspect mai lejer decât roșul, dar un pic mai puternic decât rozul.

Se poate purta mai ușor decât un portocaliu strălucitor, fiind potrivit pe tot parcursul anului. Funcționează în fiecare anotimp, pe fiecare nuanță a pielii și cu orice ocazie.

Tendințe în manichiură pentru culori închise

Nici oja de culoare închisă nu se demodează. De la ținute elegante, de seară până la cele destinate evenimentelor mai sobre, poate fi o alegere inspirată pentru a completa o gamă largă de ținute.

De obicei, culorile închise se asociază cu ideea de a fi o persoană impunătoare și puternică. Creează o imagine sobră și ușor intimidantă pentru cei din jur.

Vișiniu

Vișiniul inspiră multă eleganță și poate evidenția orice ținută. Unghiile scurte, puternice, în formă naturală ajută culoarea să pară mai atrăgătoare. Nuanța este suficient de ușor de adaptat pentru a fi purtată și în lunile mai calde.

O manichiură vișinie te poate ajuta întotdeauna. Indiferent dacă vrei să expui un look întunecat și misterios sau să pari veselă și strălucitoare, această nuanță profundă de roșu se potrivește cu orice.

Negru

Unghiile negre creează o atmosferă inconfundabilă care transcende vârsta și genul. Le permite femeilor să-și exploreze partea misterioasă a personalității fără a adopta în totalitate stilul alternativ. Oameni din toate categoriile sociale optează pentru oja neagră datorită felului în care combină eleganța cu un stil puțin rebel.

Cel mai important aspect pentru a purta ojă neagră este evitarea nuanțelor. Caută o culoare pură, fără nuanțe de albastru sau gri.

Bleumarin

Unghiile bleumarin au devenit rapid tendințe în manichiură datorită profunzimii culorii și adaptabilității lor pe tot parcursul anului. Unghiile bleumarin aduc un stil clasic în garderoba ta de primăvară și vară. Devin calde și bogate în lunile mai reci.

O modalitate de a-ți scoate în evidență unghiile bleumarin este să alternezi texturile. Poți să combini oja mată cu cea transparentă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×