Reclamă

Cele mai populare modele de unghii în 2023. Nuanța de alb lăptos este la mare căutare

Anul acesta te invităm să te bucuri de o manichiură specială. Se spune că mâinile sunt carte de vizită a unei femei. Manichiura ar trebui să fie una îngrijită și pusă la punct. Astfel, te invităm să descoperi cele mai populare modele de unghii în 2023.

Publicat: 18 aprilie 2023, 6:09

Specialiștii în frumusețe spun că nuanța de alb lăptos este la mare căutare în prima parte a anului 2023. Nu doar nuanțele unghiilor sunt cele care dau un aspect frumos manichiurii tale, ci și forma unghiilor. Este important să alegi o formă potrivită degetelor tale și o culoare care să reflecte personalitatea ta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai populare modele de unghii în 2023

Îngrijirea unghiilor este un prilej excelent de relaxare. Data viitoare când mergi la manichiura ar trebui să iei în calcul unul dintre aceste modele. Specialiștii în beauty îți vin și de această dată în ajutor.

Desigur, înainte de a alege manichiura cu gel, specialiștii spun că este important să cunoști foarte bine ce anume presupune o astfel de procedură. În cele ce urmează îți oferim și câteva modele din care să te inspiri. Acestea sunt unele dintre cele mai populare modele de unghii din anul 2023.

French Glass

French glass este la mare căutare în această perioadă. Manichiura french este una clasică și elegantă. Totuși, french glass confera unghiilor tale acel plus de modernism care te va scoate din tipare. Este unul dintre cele mai populare modele de acest an.

Reclamă

Multe cliente cer în salon acest tip de manichiură.

Ceea ce face cu adevărat deosebită această manichiură este forma unghiilor, dar și aspectul de ansamblu.

Reclamă

Unghii minimaliste

Unghiile minimaliste nu se vor demoda niciodată, după cum spun specialiștii în frumusețe. Această manichiură este ușor de realizat și de întreținut. De altfel, specialiștii spun că este o manichiură cerută deseori de vedetele internaționale.

Jennifer Lopez și Selena Gomez sunt două dintre vedetele care preferă un stil minimalist. Eleganța acestor unghii este dată de simplitatea manichiurii. Nu ai nevoie de modele complicate pentru a-ți pune în valoare unghiile.

Unghii de catifea

De departe acesta este unul dintre cele mai apreciate trenduri ale momentului. Unghiile de catifea imită perfect catifeaua și oferă unghiilor un aspect elegant.  Acest tip de manichiură este minimalist, dar impunător prin simplitate și rafinament.

Este o manichiură perfectă pentru evenimentele importante din viața ta. Aleasă cu atenție poate fi o manichiură excelentă chiar și pentru viața de zi cu zi.

Unghii lungi și roșii

Unghiile lungi roșii rămân printre preferințele clientelor din lumea întreagă. Chiar și unghiile mate roșii sunt la mare căutare.

Această culoare puternică nu poate fi purtată de orice femei. Ese o manichiură elegantă, dar senzuală. Specialiștii în beauty susțin că acest tip de manichiură va fi tot mai cerut în perioada lunilor de toamnă ale anului acesta.

Unghii în nunața de alb lăptos

De pe lista noastră nu puteau să lipsească unghiile în nuanțe alb lăptos. Această nuanță este elegantă și a fost tot mai cerută în ultima perioadă.

Este o manichiură potrivită pentru orice ocazie. Oja se menține pentru o lungă perioadă de timp și conferă mâinilor tale un aspect plăcut și îngrijit. Dacă îți dorești un look minimalist, atunci acesta este potrivit pentru tine. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×