Reclamă

Unghii de vară 2023. Care sunt tendințele anul acesta, potrivit experților

Întreaga vibrație pentru vara anului 2023 este „mai mult este mai mult” decât ceea ce s-a întâmplat până acum. Se recomandă tunsorile cu breton, straturi de ulei de corp strălucitor și machiaje strălucitoare. Nici unghiile nu sunt excluse de pe lista de extravaganțe. Tendințele pentru unghii de vară 2023 sunt de top spun specialiștii.

Publicat: 7 aprilie 2023, 7:07

Ai mai jos o serie de postări de la nail artiști celebri pe Instagram. Vezi care sunt tendințele de primăvară/vară 2023. Nu ai cum să nu observi culorile de unghii neon, bijuterii pentru unghii, modele de unghii texturate și foarte multă cromatică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unghii de vară 2023: care sunt tendințele

Am preluat de pe Instagram tendințele pentru unghii de vară 2023. Experții în unghii Miki Higuchi, Jin Soon Choi, Areia Nguerebanda și Kameron Lange au oferit pentru Cosmopolitan informațiile despre cum să faci aceste modele acasă.

Unghii cromate pentru vara 2023

Vrei să duci la alt nivel unghiile vara aceasta? Optează pentru o pudră de crom sidefat, cu sclipici roz, albastru și violet, spune artistul de unghii Miki Higuchi. Va străluci sub lumina soarelui, dând energie „mermaid”, așa cum a prezentat-o Halle Bailey la Premiile Oscar 2023.

Reclamă

Unghii french în culori pastel

„Am făcut unghii french în culori pastel pe podiumul Brandon Maxwell SS2023”, spune Choi. „În loc să ai culori pastelate pe patul complet al unghiei, care poate arăta puțin a primăvară, pictează pur și simplu o linie delicată peste un lac de unghii neutru.”

Reclamă

Unghii Cyber-dot

Dacă ai văzut rochia iconică Jean Paul Gaultier după care e inspirat acest model de unghii, atunci nu ești deloc surprinsă să descoperi că inspirația și-a făcut drum și spre unghiile tale. „Aspectul este foarte colorat și la modă, ceea ce îl face perfect pentru vară”, spune Higuchi. Poți opta de asemenea pentru un finisaj multicolor pentru a obține efectul maxim.

Unghii de vară în culori neutre

Uneori, unghiile cele mai frumoase sunt de fapt minimaliste, spune artistul de unghii Jin Soon Choi. „Cred că tonurile de fard de obraz vor fi populare. Ele evidențiază cât de sănătoase sunt unghiile tale”, spune ea, mai ales dacă ai folosit uleiuri pentru cuticule și întăritori de unghii în ultima vreme.

Unghii cu efect reflectorizant

„Unghiile roz sunt parțial în tendințe datorită culorii Pantone 2023 a anului, Viva Magenta, care face parte din familia roșu/roz și, de asemenea, a filmului Barbie care va fi lansat anul acesta”, spune artistul de unghii Kameron Lange. Adaugă o pudră crom deasupra și vei obține un aspect strălucitor pentru vara anului 2023, spune ea.

Ai aici și câteva trucuri pentru creșterea rapidă a unghiilor.

Unghii lungi cu lac transparent

Manichiura french nu se va demoda niciodată, dar există întotdeauna modificări pentru a încerca să o facă să pară mai extravagantă în fiecare sezon. „Cred că vom vedea variații ale manichiurii french. Poți folosi combinații de culori reci și forme lunguiețe”, spune artistul de unghii Jin Soon Choi. Încearcă-l cu orice culoare îți place, fie că mergi pe un aspect neutru, fie că preferi o nuanță strălucitoare ca cea de mai jos.

Unghii de culoarea denimului

Ți-ai cumpărat mai multe articole vestimentare din denim în ultimul timp? Cel mai sigur răspunsul este da pentru că sunt în tendințe. Încearcă să aduci culoarea denimului și pe unghiile tale pentru vara anului 2023, spune Choi. Iar pentru un finisaj și mai realist, aplică un strat de top mat pentru a-i oferi un aspect adevărat de jeans.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×