Reclamă

Cum pregătești unghiile uscate pentru manichiura cu gel. Sfaturi utile de la specialiștii în beauty

Cel mai bun lucru pe care poți să-l faci pentru ca manichiura ta să reziste cât mai mult timp este să-ți îngrijești cu mare atenție unghiile înainte. Acestea trebuie pregătite înainte de manichiura cu gel. Dacă ai unghii curate și sănătoase, atunci manichiura ta va rezista pentru o perioadă mult mai lungă de timp. Află cum pregătești unghiile uscate pentru manichiura cu gel.

Publicat: 25 februarie 2023, 6:00

Unghiile uscate au nevoie de o grijă specială pentru a putea fi pregătite pentru manichiura cu gel. Dacă unghiile tale sunt pregătite, atunci gelul va resita mult mai mult timp, spun specialiștii în beauty. Doar pregătirea unghiilor în prealabil va face ca manichiura ta să iasă perfect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum pregătești unghiile uscate pentru manichiura cu gel

Persoanele care au unghi uscate și casante au nevoie de multă mai multă hidratare. Înainte să aplici un produs hidratante pentru cuticule, aplică un produs special de îngrijire și pentru unghiile tale. Unghiile pot spune foarte multe despre starea ta de sănătate. Află mai multe despre principalele remedii pentru unghii îngălbenite. Mai jos îți prezentăm și câteva metode prin care poți să-ți pregătești unghiile uscate pentru manichiura la care ai visat mereu.

Dă o formă unghiilor tale

Primul pas îngrijirea unghiilor pentru aplicarea gelului este să ai forma perfectă a unghiilor. Dacă îți dorești să-ți tai unghiile, atunci încearcă să folosești o forfecuță cât mai blândă. Folosește inclusiv o pilă de unghii, dar cu mare atenție.

Unghiile uscate și casante au nevoie de mai multă atenție. Află mai multe despre cele patru obiceiuri care îți afectează sănătatea și frumusețea unghiilor.

Reclamă

Împinge cuticulele înapoi

Pentru început înmoaie cuticulele. Lasă-le pe acestea să stea la înmuiat cel puțin un minut înainte de a le șterge, spun specialiștii de la Insider.

Utilizează apoi un dispozitiv special pentru a împinge cuticulele înapoi. Specialiștii în frumusețe nu recomandă tăierea cuticulelor. Prin împingerea cuticulelor înapoi te vei asigura că nu vei aplica gelul și pe acestea. Astfel vei obține o formă cât mai perfectă.

Reclamă

Îndepărtează pielea moartă

Următorul pas în pregătirea unghiilor este să îndepărtezi orice piele moartă din jurul zonei cuticulei. Folosește cleștele pentru cuticule pentru a îndepărta pielea moartă din jurul unghiilor. În felul acesta vei obține aspectul pe care ți-l dorești.

Hidratează unghiile

Unul dintre motivele principale pentru care manichiura ta ar putea să reziste mai puțin se datorează unghiilor uscate Curăță cu atenție unghiile, iar mai apoi încearcă să le hidratezi. Aplică o soluție sau o cremă hidratantă specială. Acest pas este foarte important pentru sănătatea unghiilor tale. Te invităm să afli mai multe și despre efectul ojei asupra unghiilor tale.

Efectul ojei asupra unghiilor tale

Oja poate avea inclusiv un efect protector pentru unghiile tale. Ai nevoie de o ojă foarte bună pentru a obține efectul pe care ți-l dorești. Lacul de unghii nu lasă unghia să absoarbă apă. Acesta protejează unghia de factorii externi.

Alege o ojă care să aibă cât mai puține substanțe toxice. În felul acesta vei contribui la sănătatea unghiei. Mai mult, dacă ești genul de persoană care obișnuiește să-și roadă unghiile, un lac ar putea să prevină acest obicei nesănătos pentru unghiile tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×