Reclamă

Modele de unghii pentru 2023. Idei de manichiură pentru femei moderne

Îți prezentăm cele mai noi trenduri în materie de modele de unghii pentru 2023, ideale pentru un început fresh și modern al acestui an. Pe măsură ce 2023 își intră în drepturi, îți recomandăm niște variante pe care le poți aborda, indiferent de stilul vestimentar sau atitudinea ta.

Publicat: 10 ianuarie 2023, 6:18

Desigur, modelele sunt orientative și se pot completa în funcție de preferințele tale. Stilurile de anul acesta vor fi mai simplu de întreținut și mai ușor de accesorizat. Așadar, îți oferim câteva dintre tendințele anunțate de specialiștii din domeniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modele de unghii pentru 2023

Este esențial să știi ce tendințe se poartă anul acesta pentru a ține pasul cu moda. După cum se cunoaște deja, unghiile unei femei reprezintă cartea de vizită a unei femei. Acesta este unul dintre motivele pentru care trebuie să ai grijă de aspectul și de sănătatea unghiilor tale.

În cazul în care îți place stilul minimalist, culorile simple și aspectul natural al unghiei, ai ajuns la locul potrivit.

Culorile subtile

Anul acesta se poartă culorile liniștite, subtile. Nuanțele calde, transparente, cu aspect lucios și sănătos oferă unghiilor un efect cu adevărat superb. Un model opac, cu nuanțe lăptoase este potrivit pentru tine dacă vrei un finisaj curat și de impact.

Reclamă

Aspectul curat al unghiei

Poate una dintre cele mai de impact modele de unghii pentru 2023, aspectul curat al unghiei va fi apreciat de orice femeie. La fel cum optezi pentru a avea un ten și un păr sănătos, unghiile vor avea și ele nevoie de aceeași atenție. O perioadă de îngrijire intensă și abordarea unui stil minimalist, vor oferi unghiilor un aspect impecabil. Specialiștii recomandă nuanțe deschise, lăptoase, care să ascundă imperfecțiunile unghiei și să pună în valoare aspectul îngrijit, scrie Vogue.

Reclamă

French

Din lista cu modele de unghii pentru 2023 nu trebuie să lipsească stilul french. Potrivit pentru activitățile de zi cu zi sau evenimente importante manichiura de tip franțuzească revine în forță anul acesta. Experții au menționat că anul acesta se poartă liniile fine, foarte subțiri, pentru a scoate în evidență naturalețea. Mâinile și unghiile vor căpăta un aspect șic și scump, iar acest lucru va fi apreciat de oricine cunoaște bunul gust.

Accente pe unghii

De la pietricele simple, mate, lucioase sau jucăușe, la accesoriile pentru unghii, acestea vor fi la modă în anul 2023. De asemenea, trebuie să știi că este important să menții aceeași linie simplă și curată. Fie că este vorba de mici cristale cu aspect elegant sau accesorii subtile, vor fi printre cele mai purtate anul acesta.

Tonurile pământii

Specialiștii au anunțat că anul acesta se vor purta și tonurile pământii. Culorile simple, naturale, vor sugera eleganță, dar și curaj. Anumite culori vor ieși mai bine în evidență decât altele, iar acest lucru poate fi folosit în orice scop dorești. Dacă optezi pentru unghii pregătite pentru un eveniment, atunci nuanțele vor fi neapărat asortate cu vestimentația, în cazul tonurilor pământii, scrie Beauty Bay.

De asemenea, mult accent se va pune și asupra îngrijiri unghiilor tale. De la tratamente, la simple retușări ale formei, nu uita de sănătatea unghiilor. Pentru a te documenta mai bine despre cum să îți îngrijești unghiile în sezonul rece, îți recomandăm acest material.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×