Reclamă

Modele de unghii stiletto. Idei creative pentru următoarea ta manichiură

Manichiura unei femei este extrem de importantă. Mâinile sunt considerate principala carte de vizită și trebuie îngrijite cu atenție. Dacă ai rămas în pană de idei și nu poți să te hotărăști la un model pentru viitoare ta programare la salon, îți recomandăm câteva modele de unghii stiletto perfecte pentru sezonul acesta.

Publicat: 16 noiembrie 2022, 7:56

Unghiile stiletto sunt la mare căutare printre femeile din întreaga lume. Acestea sunt potrivite pentru orice fel de ocazie și eveniment. Alungesc degetele și conferă un aspect sexy, dar în același timp elegant. Acest tip de manichiură este potrivit pentru femeile încrezătoare în forțele proprii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modele de unghii stiletto

Unghiile stiletto au prin tot mai multă popularitate în ultimele luni ale anului 2022. Acestea sunt o alegere ideală, în special pentru momentele în care trebuie să-ți faci apariția la un eveniment special. Totuși, unghiile stiletto pot fi purtate și în viața de zi cu zi, totul depinde de modelul pe care îl alegi pentru acestea.

Te invităm să descoperi cum poți să alegi forma ideală pentru unghiile tale. Vezi dacă acest model ți se potrivește și cum anume îl poți personaliza data viitoare când mergi la salon.

Manichiura french

Manichiura french este ideală pentru unghiile stiletto. Aceasta se potrivește foarte bine pe unghiile lungi, clasice și elegante. Aceasta poate fi realizată la tine acasă sau la salon.

Reclamă

Este un model care nu se va demoda prea curând. În plus, nu trebuie să rămâi la un french clasic.

Poți oricând să-l personalizezi prin alegerea unor culori diferite sau prin adăugarea diferitelor accesorii.

Reclamă

Manichiură cu nunațe mate

Nimic nu este mai elegant ca o manichiură nuanțe de bej sau nude. Această manichiură este ideală pentru persoanele care nu-și doresc să iasă foarte mult în evidență cu unghiile pe care le-au ales. Este o manichiură pe care o poți purta chiar și zilnic la birou.

Dacă te încântă aceasta, îți recomandăm să afli mai multe și despre ce spune culoarea unghiilor despre personalitatea ta. Vezi care este nuanța potrivită pentru tine.

Manichiură cu modele aurii

Manichiura cu modele aurii este la mare căutare în această perioadă. Este ideală pentru unghiile stiletto și potrivită pentru zilele speciale, dar și pentru cele în care mergi la birou.

Această manichiură va impresiona prin simplitate și eleganță. Este un model clasic ce nu se va demoda foarte curând, spun specialiștii pentru womenshealthmag.com.

Manichiură cu foițe de aur

Manichiura cu foițe de aur a devenit tot mai populară în ultimii ani. Aceasta este ideală pentru unghiile stiletto. Fiind unghii lungi, foițele de aur vor ieși și mai bine în evidență.

Este un look clasic care va atrage imediat privirile tuturor celor din jur. Dacă îți dorești un efect dramatic, atunci aceasta este alegerea ideală pentru tine.

Manichiură cu sclipici

Manichiura cu sclipici este ideală pentru unghiile tip stiletto. Această manichiură te va ajuta să ieși imediat în evidență. Este un model care nu se va demoda și care va atrage privirile curioșilor. În plus, acest tip de manichiură este ideal iarna.

Cum sărbătorile se apropie, poți alege acest model data viitoare când vei avea programare la salonul de înfrumusețare. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×