Reclamă

Modele de unghii stiletto. Idei creative pentru următoarea ta manichiură

Manichiura unei femei este extrem de importantă. Mâinile sunt considerate principala carte de vizită și trebuie îngrijite cu atenție. Dacă ai rămas în pană de idei și nu poți să te hotărăști la un model pentru viitoare ta programare la salon, îți recomandăm câteva modele de unghii stiletto perfecte pentru sezonul acesta.

Publicat: 16 noiembrie 2022, 7:56

Unghiile stiletto sunt la mare căutare printre femeile din întreaga lume. Acestea sunt potrivite pentru orice fel de ocazie și eveniment. Alungesc degetele și conferă un aspect sexy, dar în același timp elegant. Acest tip de manichiură este potrivit pentru femeile încrezătoare în forțele proprii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modele de unghii stiletto

Unghiile stiletto au prin tot mai multă popularitate în ultimele luni ale anului 2022. Acestea sunt o alegere ideală, în special pentru momentele în care trebuie să-ți faci apariția la un eveniment special. Totuși, unghiile stiletto pot fi purtate și în viața de zi cu zi, totul depinde de modelul pe care îl alegi pentru acestea.

Te invităm să descoperi cum poți să alegi forma ideală pentru unghiile tale. Vezi dacă acest model ți se potrivește și cum anume îl poți personaliza data viitoare când mergi la salon.

Manichiura french

Manichiura french este ideală pentru unghiile stiletto. Aceasta se potrivește foarte bine pe unghiile lungi, clasice și elegante. Aceasta poate fi realizată la tine acasă sau la salon.

Reclamă

Este un model care nu se va demoda prea curând. În plus, nu trebuie să rămâi la un french clasic.

Poți oricând să-l personalizezi prin alegerea unor culori diferite sau prin adăugarea diferitelor accesorii.

Reclamă

Manichiură cu nunațe mate

Nimic nu este mai elegant ca o manichiură nuanțe de bej sau nude. Această manichiură este ideală pentru persoanele care nu-și doresc să iasă foarte mult în evidență cu unghiile pe care le-au ales. Este o manichiură pe care o poți purta chiar și zilnic la birou.

Dacă te încântă aceasta, îți recomandăm să afli mai multe și despre ce spune culoarea unghiilor despre personalitatea ta. Vezi care este nuanța potrivită pentru tine.

Manichiură cu modele aurii

Manichiura cu modele aurii este la mare căutare în această perioadă. Este ideală pentru unghiile stiletto și potrivită pentru zilele speciale, dar și pentru cele în care mergi la birou.

Această manichiură va impresiona prin simplitate și eleganță. Este un model clasic ce nu se va demoda foarte curând, spun specialiștii pentru womenshealthmag.com.

Manichiură cu foițe de aur

Manichiura cu foițe de aur a devenit tot mai populară în ultimii ani. Aceasta este ideală pentru unghiile stiletto. Fiind unghii lungi, foițele de aur vor ieși și mai bine în evidență.

Este un look clasic care va atrage imediat privirile tuturor celor din jur. Dacă îți dorești un efect dramatic, atunci aceasta este alegerea ideală pentru tine.

Manichiură cu sclipici

Manichiura cu sclipici este ideală pentru unghiile tip stiletto. Această manichiură te va ajuta să ieși imediat în evidență. Este un model care nu se va demoda și care va atrage privirile curioșilor. În plus, acest tip de manichiură este ideal iarna.

Cum sărbătorile se apropie, poți alege acest model data viitoare când vei avea programare la salonul de înfrumusețare. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×