Reclamă

Ce este Jello Skin și cum o poți obține

E foarte important să te simți bine în pielea ta. Acesta este motto-ul de care trebuie să țină cont orice femeie. La urma urmei, pielea ta poate fi expusă zilnic la multe elemente dure, mai ales în zilele lungi de lucru. De aceea, din ce în ce mai multe trucuri de îngrijire devin populare. Află și tu ce este Jello Skin și cum o poți obține.

Publicat: 14 septembrie 2022, 6:56

Pentru a-ți ajuta pielea să se refacă după contactul cu alte elemente, este important să îi oferi un tratament de cinci stele în fiecare zi. Cu toții suntem ocupați și avem multe de făcut, dar începerea unui regim de îngrijire a pielii care să-ți păstreze pielea sănătoasă este ceva care cu siguranță dă roade pe termen lung. Debra Jaliman, un dermatolog renumit spune că pielea sănătoasă reflectă o viață sănătoasă. Așadar, de ce să nu începi acum un plan de îngrijire corect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce este Jello Skin

Un plan de îngrijire a pielii care a devenit extrem de popular în ultimul timp este tendința K-beauty „jello skin”. Da, asemănarea dintre această tendință de beauty și gustarea ta preferată din copilărie nu este o coincidență, spune thelist.com.

„Jello skin” este un termen inventat de Ava Lee sau AVA, un guru popular în îngrijirea pielii pe care o găsești sub denumirea @glowwithava pe TikTok. Într-un videoclip care acum a devenit viral, AVA pune o întrebare și cere un răspuns: Cum poți să-ți dai seama dacă ai suficient colagen în piele? Specialistul comentează că pielea ei nu se întinde atunci când este supusă presiunii, ci revine în poziția inițială. Acesta este semnul pielii sănătoase, ferme. „Este precum consistența perfectă a Jell-O. Acesta este semnul că ai un nivel ridicat de colagen în piele”.

Este comparația de care cu siguranță nu ai știut că ai nevoie. Pielea Jello este pielea fermă, fără riduri. Fermitatea este o necesitate.

Potrivit Healthline, a avea o piele fermă este o modalitate care nu îți arată semnele de îmbătrânire. Din fericire, există multe tehnici disponibile pentru ca pielea să arate și să se simtă ca gelatina.

Reclamă

Elimină vitamina B3 din produsele tale de înfrumusețare

Glow Toner de la Charlotte Tillbury este unul dintre produsele preferate ale vedetei TikTok AVA. Acest toner fără acid este modalitatea perfectă de a pregăti pielea pentru fiecare zi aglomerată. Îți minimizează porii, oferindu-ți acea consistență netedă, asemănătoare cu Jell-O.

Glow Toner conține niacinamidă, pe care ne place să o numim elementul esențial de frumusețe al naturii. Niacinamida este un tip de vitamina B3 de care profesioniștii în îngrijirea pielii nu se pot sătura. Acest nutrient puternic are o mulțime de beneficii extraordinare pentru pielea ta și includerea lui în rutina ta de înfrumusețare de zi cu zi poate ajuta la reducerea roșeții, inflamației și chiar s-a spus că poate preveni cancerul de piele.

Reclamă

Healthline afirmă, de asemenea, că niacinamida ajută la producerea de keratine. Probabil ai văzut keratina listată printre ingredientele produselor pentru păr. Asta pentru că această proteină protectoare este ceea ce alcătuiește părul, pielea și unghiile. Cu cât ai mai multe, cu atât acestea sunt mai sănătoase, mai ferme și mai puternice.

Pielea Jello se obține cu alegeri sănătoase

Loțiunea, cremele și măștile sunt produse de frumusețe pe care cu siguranță îți place să le folosești, dar toate au un singur lucru în comun: ajung până în piele.

Într-un interviu acordat Elite Daily, AVA subliniază importanța de a avea grijă de sănătatea ta pentru a-ți atinge obiectivele exterioare de frumusețe. Ea își numește realizarea jello skin un stil de viață care se concentrează pe „bunăstarea internă și îngrijirea externă a pielii”. A avea grijă de sănătatea ta este un factor important în menținerea pielii sănătoase.

De asemenea, află și când e mai bine să exfoliezi pielea: înainte sau după epilat. Te poate ajuta să obții aspectul pe care ți-l dorești.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×