Reclamă

Culoarea unghiilor și personalitatea: ce dezvăluie despre tine preferința pentru oja neagră

Culoarea pe care alegi să o porți pe unghii dezvăluie mai multe lucruri despre personalitatea ta, decât ai putea crede. Dacă ești fană a nuanțelor închise la culoare, preferința pentru oja neagră poate dezcălui o mulțime de lucruri surprinzătoare despre personalitatea ta.

Publicat: 17 martie 2021, 15:32 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 15:52

Sunt multe feluri prin care îți poți exprima personalitatea. Aspectul fizic este primul lucru prin care oamenii din jur își creează o primă impresie despre tine. Hainele pe care e porți, coafura, culoarea părului și modul în care te machiezi arătă cât ești de îndrăzneață și de creativă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Același lucru se aplică și în cazul culorii pe care alegi să o porți pe unghii. Oja roșie este considerată clasică și purtată de cele mai multe femei. În ultima vreme însă, oja neagră pare să îi facă concurență. Negrul este considerat sobru și elegant, potrivit la orice ținută. Este o culoare cu care nu poți da greș niciodată.

Ce dezvăluie oja neagră despre personalitatea ta

Dacă unele persoane asociază negrul cu negativitatea, se însală atunci când vorbim de manichiură. Preferința pentru oja neagră arată, în realitate, o mulțime de aspect pozitive ale personaității sale.

Ești o persoană creativă

Opțiunea pentru ojă neagră indiferent de circumstanțe, vreme sau anotimp, denotă faptul că ești o fire artistică. În cazul în care nu ți-ai accesat încă latura creativă, a venit timpul să o faci. Este dovada perfectă că ea se ascunde undeva acolo. Las-o să iasă la iveală!

Reclamă

Ai o latură misterioasă

Psihologii sunt de părere că iubirea ta inexplicabilă pentru oja neagră arată că ești o persoană misterioasă. O cunoscută manichiuristă a celebrităților, Michelle Humphrey, a explicat pentru Treatwell:

Potrivit psihologilor, negrul se referă la ceea ce este ascuns, secret și necunoscut. Prin urmare, creează un aer de mister. A purta negru este un mod de a te răzvrăti împotriva normei și de a arăta un aspect îndrăzneț al personalității tale.

Reclamă

Ai încredere în tine

Nu în ultimul rând, alegerea nergrului denotă îndrăzneală și curaj. Drept urmare, ești o persoană foarte încrezătoare în forețele proprii. S-ar putea să fii considerată autoritară de către persoanele din viața ta.

În mod ironic, înclinația pentru oja neagră dezvăluie că ai și o latură sensibilă, dar pe care te ferești să o arăți. Mereu ai grijă să respecți anumite limite: să nu cumva să împărtășești prea multe lucruri celor din jur, astfel încât să pari vulnerabilă.

Oja neagră din punct de vedere estetic

Privind strict către partea estetică, negrul dă senzația de eleganță și rafinament. Alegerea acestei culori atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură, reprezintă un mod de a face orice ținută să arate chic.

Spre deosebire de nuanțele stridente, care ies în evidență, sau de anumite modele care pot părea copilărești, negrul se potrivește perfect la orice ținută office pentru birou sau uniformă școlară. Fii sigură că toată lumea te va lua în serios!  

Recomandat să fie purtat: pentru a crea un aer de mister.

Ce dezvăluie alte culori ale unghiilor despre personalitatea ta

Dacă nu îți place în mod deosebit să îți colorezi unghiile în negru și preferi nuanțe mai vii, îți spunem mai jos ce dezvăluie aceste alegeri despre personalitatea ta:

Roșu

Culoarea roșie arată că ești o persoană puternică și încrezătoare în forțele proprii. Este o nuanță clasică, perfectă atât pentru a emana rezistență, cât și pentru a flirta. Așadar, manichiura roșie poate fi purtată, în aceeași măsură, la prima întâlnire sau la interviul de angajare.

Recomandat să fie purtat: pentru a fi remarcată.

Alb

Manichiura albă, imaculată, dezvăluie că ești o persoană deschisă către noi posibilități. Este clară, curată și poate exprima lucruri infinite. Imaginează-ți o coală albă pe care tu vei începe să creezi. Indiferent că te muți în casă nouă, călătorești pentru prima oară într-o anumită destinație sau începi un nou job, unghiile albe sunt alegerea potrivită.

Recomandat să fie purtat: în prima zi la noul loc de muncă.

Portocaliu

Unghiile portocalii ar putea transmite că ești o persoană sociabilă și optimistă. De asemenea, utilizarea acestei nuanțe este posibil să lase impresia că ești o fire impulsivă.

Recomandat să fie purtat: dacă ai nevoie de un plus de încredere.

Albastru

Albastrul este asociat cu profunzimea și stabilitatea. Dacă nu ești neapărat o fană a acestei culori, este posibil să o alegi involuntar pentru unghiile tale, în momentul când te simți fericită și complet mulțumită de viața pe care o duci. Nuanțele de albastru pot fi asociate cu cerul și marea. Din acest motive ele au proprietăți calmate.

Recomandat să fie purtat: dacă te simți neliniștită.

Roz

Culoarea roz a unghiilor evidențiază latura romantică. În timp ce oja neagră dezvăluie o fire misterioasă, dacă o porți ojă roz în mod regulat, posibil să fii precum o carte deschisă pentru cei din jurul tău. Cu cât nuanța este mai închisă, cu atât suferează că ești o fire mai pasională.

Recomandat să fie purtat: la o întâlnire romantică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×