Reclamă

Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta

Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane. La o privire mai atentă, descoperi că unghiile sunt printre cele mai sugestive aspecte. Află ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta, în funcție de culoarea și de stilul ales.

Simina Drăguț
Simina Drăguț
Publicat: 7 iunie 2023, 6:27

De asemenea, dacă îți place să ai grijă de manichiura ta constant, poate însemna că această activitate îți oferă mai multă încredere în tine. Este ca o încurajare pe care o faci față de propria persoană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta când alegi o culoare pentru unghii

Printre cele mai relevante detalii fizice sunt culorile unghiilor. Deși poate părea un aspect superficial, chiar și unele variații subtile ale nuanțelor pot indica anumite trăsături de personalitate, spun specialiștii de la Insider.

Pentru cele mai multe persoane, nu contează cât de mult costă oja sau programarea la salon. Culoarea și stilul ales ocupă cele mai importante locuri, fără a ține cont de prețuri. Contează ca rezultatul final să o reprezinte pe purtătoare.

Roșu

Întotdeauna, unghiile roșii au fost considerate cele mai populare. Iar unii specialiști au intitulat roșul drept cea mai bună culoare pentru unghii. Pe lângă faptul că mulți consideră roșul o culoare clasică, acesta se potrivește tuturor nuanțelor pielii.

Reclamă

Deseori, femeile au unghiile roșii perfect lustruite. Acest detaliu arată că ești îndrăzneață, deschisă, curajoasă și independentă, scriu specialiștii Muse & Co.

Multe persoane consideră că unghiile roșii reprezintă un prim pas pentru a fi mai încrezătoare. În același timp, se pare că au capacitatea de a te face să te simți mai puternică, mai plină de farmec și feminină. Așa că, femeile care poartă manichiură roșie știu ce vor și au încredere în ele.

Roz

Reclamă

Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta când alegi culoarea roz este că-ți place să te asociezi cu feminitatea. Dacă porți unghii roz tinzi să ai o personalitate foarte feminină. Iar cu această manichiură, îți poți exprima latura dulce și copilăroasă.

Există diferite nuanțe de unghii roz, de la roz aprins până la roz deschis. Fiecare sugerează un comportament și o stare de spirit în timpul purtării.

Roz aprins

Unghiile roz aprins sunt adesea asociate cu a fi îndrăzneață și spontană. Această culoare a unghiilor se potrivește unui suflet încrezător, care evidențiază un stil feminin și atrăgător.

De asemenea, se consideră că ai o fire amuzantă, căreia îi place să fie în ton cu moda. Ai un stil atrăgător și ieși ușor în evidență.

Roz deschis

Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta când optezi pentru unghii roz deschis este că tinzi să rămâi într-o zonă mai liniștită și nu vrei să ieși în evidență. Probabil nu-ți place să fii în centrul atenției. Totodată, vrei să fii pe placul tuturor și depui eforturi pentru a-i face fericiți pe ceilalți.

Unghiile roz deschis arată că ești tăcută sau nu vrei să ieși în evidență. Expui un aspect tânăr și probabil că ești foarte îngrijită. În plus, reprezintă culoarea perfectă pentru cele care își doresc o carieră de succes.

Roz blush

În zona de mijloc, există unghiile roz blush. Acestea oferă o senzație mai relaxată.

Purtătoarele de unghii roz blush sunt adesea descrise ca grațioase și empatice. Dacă alegi roz blush radiezi eleganță, fără a-ți omite latura copilăroasă.

Negru sau bleumarin

Unghiile negre sau bleumarin exprimă că ești o persoană care își asumă riscuri. Nu te temi de părerile celor din jur și probabil ai o latură misterioasă și o fire creativă.

De asemenea, culorile închise, mai ales negrul, impun autoritate. Se asociază cu personalități dominatoare, care sunt în același timp artistice.

Alb

Unghiile albe reprezintă una dintre alegerile cel mai greu de întreținut. Dacă este culoarea ta preferată, sugerează că ești o persoană mereu pregătită pentru provocări și găsești cu ușurință noi modalități de a evolua.

Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta când alegi să porți alb este că deții o casă curată. Probabil camerele tale reflectă linii albe și ordonate deoarece curățenia reprezintă un aspect important al vieții tale.

Violet

Dacă îți plac unghiile violet, ai cu siguranță o latură artistică și nu te temi să-ți etalezi stilul unic. Nu-ți pasă dacă vei fi judecată și îți place să te exprimi liber.

Nu ai un tip de personalitate care respectă regulile și gândești deschis. Îți dorești să explorezi dincolo de zona ta de confort și poți să te dezvolți oriunde.

Nude

În cazul în care optezi pentru unghii nude înseamnă că vrei în permanență siguranță. Ai tendința de a fi protectoare și a de a sta mereu în gardă.

În plus, se spune despre persoanele care poartă nude că sunt neutre în privința oricărui aspect. Nu te afli în extrema niciunui tip de comportament, dar arăți că ai câteva trăsături din toate. Îți place să petreci, dar ai nevoie și de timp singură.

Galben

Culoarea galbenă indică fericire și o stare de bine. Unghiile galbene sunt destul de sugestive. Acestea exprimă că purtătoarea este o persoană veselă, caldă, cu un suflet tânăr.

Dacă porți galben, se consideră că ești o fire socială, care iubește să se înconjoare de prieteni. Și, probabil că ești o comunicatoare creativă și curajoasă, care răspândește pozitivitate oriunde merge.

Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta când alegi un model pentru unghii

Manichiura franțuzească revine la modă. Dacă preferi o manichiură franțuzească înseamnă că vrei să te simți feminină.

Când optezi pentru o manichiură cu sclipici, alegi un amestec de mai multe culori sau aplici imprimeuri ce imită blana animalelor, înseamnă că rezonezi mult cu zona „free spirit”. Vrei tot și nu-ți pasă ce spun ceilalți.

Multe persoane cu acest tip de manichiură își conduc propria companie sau afacere. În plus, oamenii care își asortează unghiile de la mâini cu unghiile de la picioare simt nevoia continuă de a deține controlul.

O manichiură de culoare deschisă, combinată cu o pedichiură mai îndrăzneață înseamnă că ai o latură mai amuzantă. Vrei să te bucuri de viață, dar vrei să fii în siguranță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă extrem de intensă pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024 vine cu situații cheie în viața zodiilor. Realitatea se va îmbina cu fantezia pe plan personal,...
3
Porție de Pilaf cu urzici în farfurie cu furculiță, două felii de pâine, roșii și usturoi
Rețete
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
Pentru că piețele sunt pline cu urzici, este momentul să le incluzi în alimentația ta zilnică. Una dintre rețetele simple și rapide cu urzici, pe care ți-o recomandăm pentru masa de prânz, este rețeta...
4
O femeie care aleargă și ilustrează una dintre zodiile care iubesc sportul
Horoscop
Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ
Există unele zodii care iubesc sportul. Acești nativi sunt adepții unui stil de viață activ. Ei sunt nativii care vor să aibă un stil de viață sănătos, să se bucure de natură și de...
5
Kate Middleton fotografiată la costum la un eveniment public din Marea Britanie
Divertisment
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial. Ce informații au oferit experții regali despre Prințesa de Wales
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial de Palatul Kensington. Experții regali au oferit informații noi despre starea de sănătate a Prințesei de Wales. Aceștia sunt de...
PARTENERI
×