Reclamă

Povestea de dragoste dintre Chrissy Metz și Bradley Collins. Cum se înțeleg cei doi

Chrissy Metz este luată! Vedeta „This Is Us” a dezvăluit în timpul pandemiei de COVID-19 că are o nouă relație. Aceasta a mai declarat că nu are cuvinte să descrie cât de fericită este. Hai să descoperim împreună care este povestea de dragoste dintre Chrissy Metz și Bradley Collins.

Publicat: 6 ianuarie 2022, 7:41

Actrița, care s-a întâlnit anterior cu compozitorul Hal Rosenfeld și cu cameramanul Josh Stancil, și-a găsit marea dragoste în 2020 în brațele lui Bradley Collins. Cei doi sunt încă fericiți și se simt foarte bine împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum s-au cunoscut cei doi

Până să ajungă aici, se pare că lui Chrissy Metz nu i-a fost deloc ușor. Actița în vârstă de 41 de ani a dezvăluit la Radio Andy de la SiriusXM că a dat informații destul de vagi pe profilurile de pe site-urile de dating. A oferit mereu puține detalii despre identitatea și munca sa. Explicația a fost una simplă: „Am crezut că îi îndepărtează pe oamenii care vor să vorbească cu mine. Îmi amintesc că am văzut poza unui tip și era un scriitor și avea o ceașcă de cafea This Is Us. Mi-am spus că totul trebuie să fie o simplă coincidență”. Se pare că așa a început povestea de dragoste dintre Chrissy Metz și Bradley Collins.

Vezi mai multe imagini cu actrița în GALERIA FOTO!

Metz are o relație cu Bradley Collins, care a devenit oficială pe Instagram în octombrie 2020. Ea a subtitrat o fotografie cu Collins de Ziua Națională a Iubitului: „Bradley, din prima clipă în care am pus ochii pe tine, mi-am dorit și am avut nevoie să te cunosc. Acum mă simt atât de norocoasă să te iubesc. Îți mulțumesc că ești minunea absolută, te iubesc.”

Reclamă

Collins a dezvăluit într-o postare pe contul său că el și Metz au avut prima întâlnire în mai 2020. Metz a spus pentru TODAY că și-au început relația la începutul pandemiei, și chiar dacă a fost dificil, a funcționat foarte bine pentru ei, scrie parade.com.

„Avem într-adevăr șansa să ne cunoaștem. Nu poți spune că te grăbești atunci când ai o relație la distanță. Este de ajutor, băieți! Faceți cunoștință cu persoana cu care vă întâlniți”, a mai spus atunci actrița.

De când este într-o relație, Chrissy Metz are mai multă grijă de ea. Aceasta a slăbit, iar dieta care a dat roade se află aici.

Reclamă

Ce spune actrița despre iubitul ei

Chiar și acum Metz și Collins sunt încă împreună și destul de fericiți! Cei doi au petrecut împreună sărbătorile de iarnă. Ea a spus pentru publicația People: „Sunt recunoscătoare că a putut să petreacă Crăciunul în Los Angeles. Este greu din cauza carantinei, din cauza testărilor regulate. Sunt atât de bucuroasă că am putut să-l petrec cu el, pentru că a fost greu să fiu departe de familia mea. A fost greu anul acesta, așa cum sunt sigură că a fost pentru toată lumea”.

Metz are o relație cu Collins care e un compozitor din Nashville și cântăreț country.

„Este cea mai grozavă ființă umană și e o persoană cu adevărat minunată. Îi sunt foarte recunoscatoare”, a mai spus Chrissy Metz.

Metz nu este în prezent logodită. Ea a stârnit speculații legate de logodnă când a fost văzută purtând un inel, dar după cum s-a dovedit, nu era o piatră prețioasă, era un cristal în formă de fagure. Ea a explicat pentru The Covino & Rich Show de la SiriusXM în ianuarie 2021 că, deși Collins i-a cumpărat inelul pentru că iubește albinele, acesta nu a fost un inel de logodnă.

Metz l-a întâlnit pe Collins prin intermediul aplicației de dating Bumble: „Nu susțin compania, dar totuși, funcționează!”. Lui Metz i s-a părut ciudat că a fost nevoie de o aplicație ca să-și dea seama cât de bine se potrivește cu Collins. Cei doi se știau și au același cerc de prieteni. Nu interacționaseră atât de mult încât să ajungă să se placă reciproc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×