Reclamă

Lady Gaga a purtat o ținută sport în Malibu. Cum a fost surprinsă în compania iubitului Michael Polansky

Lady Gaga a purtat o ținută sport în Malibu. Aceasta a fost fotografiată timp ce a mers la o cafea cu iubitul ei, Michael Polansky. E cea mai recentă apariție a artistei înaintea decernării Premiilor Academiei, unde va avea rolul de prezentator.

Publicat: 23 martie 2022, 8:55

Cântăreața în vârstă de 35 de ani a adoptat o ținută albastră confortabilă pentru o plimbare în Malibu. Aceasta a fost fotografiată cu o cafea cu gheață în mână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaga a primit multe laude și o mulțime de nominalizări pentru munca ei din filmul regizat de Ridley Scott. Producția îi mai are în distribuție pe Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino și Salma Hayek. Cu toate acestea, Gaga a ratat în acest an o nominalizarea la Premiile Academiei.

Lady Gaga a purtat o ținută sport în Malibu

Gaga, care a anunțat recent că reprogramează datele turnelului ei, The Chromatica Ball, pentru a promova cel de-al șaselea album de studio, a purtat un hanorac albastru prăfuit, cu pantaloni asortați, scrie DailyMail.com.

Artista și-a ascuns părul blond platinat sub o șapcă verde și a purtat o pereche de ochelari de soare negri. Chiar dacă în Los Angeles restricțiile au fost ridicate, vedeta a purtat tot timpul mască. Cu greu a fost observată de fotografi întrucât toată fața îi era acoperită.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Lady Gaga, pe stradă în Malibu, alături de partenerul ei
Lady Gaga a purtat o ținută sport în Malibu / Profimedia Images

Michael, partenerul ei de aproximativ doi ani, arăta la fel de relaxat purtând o jachetă Patagonia din fleece, cu fermoar și pantaloni scurți negri, cu pantofi sport.

Gaga, pe numele ei real Stefani Joanne Angelina Germanotta, nu este străină de câștigarea unui premiu Oscar. Vedeta a obținut prima dată trofeul în 2018 pentru Shallow. Melodia a fost cântată în duet cu Bradley Cooper în remake-ul Star is Born.

Reclamă
Bradley Cooper alături de Lady Gaga pe scena premiilor Oscar 2019
Bradley Cooper a vorbit despre zvonurile legate de relația sa cu Lady Gaga. Actorul a oferit recent un interviu / Getty Images

Ea a fost, de asemenea, nominalizată pentru cea mai bună actriță în film, dar a pierdut în fața Olivia Colman, care a jucat-o pe Regina Ana în The Favourite.

Prima nominalizare la Oscar a lui Gaga a fost în 2016. El a concurat atunci pentru Cel mai bun cântec original cu Til It Happens to You. E o melodie pe care a produs-o și a scris-o împreună cu Dianne Warren.

Gaga a câștigat recent premiul pentru cea mai bună actriță la New York Film Critics Circle Awards pentru munca sa din producția House of Gucci. Ea a jucat-o pe Patrizia Reggiani, care în viața reală a fost condamnată pentru că a complotat la asasinarea lui Maurrizio Gucci, fostul ei soț.

Nominalizări și premii importante pentru Lady Gaga

Gaga a fost nominalizată la un premiu Screen Actors Guild. A pierdut în fața Jessicăi Chastain cu rolul din The Eyes of Tammy Faye. Ea a fost nominalizată și la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un film. Premiul i-a revenit însă lui Nicole Kidman pentru rolul Lucille Ball din Being the Ricardos.

Deși Gaga nu a fost nominalizată pentru un premiu Oscar anul acesta, ea va prezenta în timpul spectacolului împreună cu Kevin Costner și Zoe Kravitz.

Will Packer și Shayla Cowan, producătorii evenimentului Premiilor Oscar, au anunțat primul grup de prezentatori, care urmează să participe la cea de-a 94-a ceremonie. Evenimentul va avea loc pe 27 martie, la Dolby Theatre din Los Angeles.

„Filmele ne inspiră, ne distrează și ne unesc pe tot globul”, a spus Packer într-un comunicat. „Acesta este obiectivul exact al spectacolului din acest an. Suntem încântați să salutăm primul dintr-o gamă stelară care se alătură scenei de la Oscar. Ne ajută să sărbătorim puterea filmului și să-i onorăm pe cei mai buni din acest an”.

House of Gucci a primit puține aprecieri din partea Academiei, cu excepția unei nominalizări la Oscar cu cel mai bun machiaj și coafură: Göran Lundström, AnnaCarin Lock și Frederic Aspiras.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×