Reclamă

Lady Gaga a povestit despre o scenă care nu a fost inclusă în filmul House of Gucci. Ce a declarat actrița în timpul unei conferințe

Lady Gaga a povestit despre o scenă care nu a fost inclusă în filmul House of Gucci. Actrița în vârstă de 35 de ani a interpretat rolul personajului Patrizia Reggiani în producția de succes. De data aceasta, vedeta a vorbit despre un moment intim pe care l-ar fi avut cu colega sa de platou, Salma Hayek.

Publicat: 24 ianuarie 2022, 7:27

Lady Gaga nu se teme să fie sinceră și deschisă cu admiratorii săi. După succesul filmului House of Gucci, actorii principali au fost invitați la mai multe conferințe de presă. În cadrul unei sesiuni de ”întrebări și răspunsuri”, Gaga a afirmat că ”există o întreagă parte a acestui film pe care publicul nu o știe.”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a povestit despre o scenă care nu a fost inclusă în filmul House of Gucci

Lady Gaga a fost colegă de platou cu nume mari din industria filmului pentru realizarea producției cinematografice House of Gucci. Alături de ea s-au aflat vedete precum Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Mădălina Ghenea și Salma Hayek. Filmul care a avut premiera pe data de 24 noiembrie 2021 a înregistrat un real succes în lumea întreagă.

Vezi mai multe imagini cu Lady Gaga în Galeria Foto!

Actorii principali au continuat să ia parte de la conferințe de presă unde au răspuns curiozităților celor prezenți. De data aceasta, Lady Gaga a povestit despre o scenă care nu a fost inclusă în film.

Reclamă

Conform declarațiilor sale, vedeta care a jucat-o pe Patrizia Reggiani a interpretat un rol intim alături de colega sa, Salma Hayek, în rolul personajului Pina Auriemma.

Momentul în care Gaga a făcut dezvăluirea a ajuns viral pe internet. Așa cum artista a adăugat ulterior scena intimă nu a reușit niciodată să ajungă pe marile ecrane. Regizorul Ridley Scott a decis să elimine momentul dintre cele două femei la montarea finală a filmului. Salma Hayek a admis la rândul său că a filmat mai multe scene care nu au fost văzute niciodată de publicul larg, scrie publicația People.

”Ne-am distrat mult pe platourile de filmare. Sunt multe scene care nici măcar nu apar în film. Gaga este cu adevărat o profesionistă. Așteptam cu nerăbdare să începe filmările și să ajungem toți pe platourile de filmare.”

Reclamă

Ce a declarat Patrizia Reggiani despre interpretarea actriței Lady Gaga

Dacă Salma Hayek a avut doar cuvinte de laudă pentru Lady Gaga, lucrurile n-au stat la fel în privința Patriziei Reggiani. Filmul House of Gucci s-a bazat pe cartea The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed scrisă de Sara Gay Forden.

Producția a urmărit povestea Patriziei Reggiani și a fostului său soț, Maurizio Gucci, moștenitorul imperiului Gucci. Patrizia și Maurizio s-au căsătorit în 1973 și au avut împreună două fiice. Maurizio a ajuns să stăpânească imperiul Gucci, moment în care au intervenit conflicte în interiorul familiei.

În anul 1985 când o părăsește pe Patrizia pentru noua sa iubită, Patrizia pune la cale un plan de răzbunare. În 1995 acesta este asasinat, iar suspectul principal a fost chiar fosta sa soție, Patrizia Reggiani. În timp ce fanii au felicitat-o pe Gaga pentru interpretarea de excepție, Patrizia a fost complet dezamăgită de rezultatul final.

”Sunt enervată de faptul că Lady Gaga mă interpretează în filmul lui Ridley Scott. A făcut acest lucru fără ca măcar să aibă sensibilitatea de a mă vedea înainte”

Gaga a declarat într-un interviu recent că Patrizia este o femeie puternică și a evitat să se întâlnească față în față cu aceasta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×