Reclamă

Lady Gaga a renunțat la extensii. Cum arată părul vedetei în viața de zi cu zi

Lady Gaga a renunțat la extensii și a abordat un look natural. Vedeta internațională a fost surprinsă recent la o sesiune de ”Întrebări și Răspunsuri” din Los Angeles. Actrița s-a aflat alături de Jared Leto și au răspuns împreună la curiozitățile fanilor cu privire la producția House of Gucci.

Publicat: 23 noiembrie 2021, 7:08 / Actualizat: 30 decembrie 2021, 15:03

Lady Gaga știe cum să se facă remarcată. După aparițiile pline de glamour de pe covorul roșu, vedeta a apărut într-o ținută casual la cea mai recentă conferință privind noul film în care joacă. Gaga alături de colegii de platou a răspuns mai multor întrebări privind provocările din timpul filmărilor pentru producția House of Gucci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a renunțat la extensii

După ce a atras privirile tuturor cu ținutele sexy de pe covorul roșu, Gaga a uimit din nou publicul. De data aceasta, vedeta a purtat o ținută casual care i-a pus în vedere silueta. Lady Gaga a luat parte la o sesiune de ”Întrebări și Răspunsuri” în Los Angeles. Alături de ea s-a aflat Jared Leto și Al Pacino. Cei trei actori au răspuns cu zâmbetul pe buze tuturor curiozităților pe care publicul le-a avut cu producția care urmează să fie lansată.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lady Gaga care a renunțat la extensii alături de Jared Leto la turneul de promovare House of Gucci
Lady Gaga nu s-a ferit să-și expună părul natural la cea mai recentă conferință de presă / Profimedia Images

House of Gucci va avea premiera în România pe data de 26 noiembrie 2021. La evenimentul din Los Angeles, Gaga a ales o ținută casual. Vedeta a purtat o pereche de colanți negri la care a asortat un pulover roșu oversize. Artista în vârstă de 35 de ani nu a putut renunța la încălțările care au consacrat-o și a ales o pereche de tocuri din piele extrem de înalte.

Reclamă

Alături de ea s-au aflat și o parte din colegii de platou. În cadrul filmului House of Gucci, artista o va interpreta pe celebra Patrizia Reggiani. Pentru rolul său, actrița a depus eforturi semnificative astfel încât să intre complet în pielea personajului.

Lady Gaga a renunțat complet la extensii în cadrul evenimentului la care a luat parte. Vedeta a optat pentru un look natural. Machiajul a fost unul simplu, la care Gaga a ales un ruj roșu pentru a se asorta cu restul ținutei alese. Artista și-a surprins complet fanii cu modul în care arată părul său în realitate.

În ultima vreme Gaga își obișnuise admiratorii cu un păr lung, blond și bogat. Se pare că lucrurile stau puțin diferit atunci când renunță la extensii. 

Reclamă

Ce spune Lady Gaga despre rolul din House of Gucci

Lady Gaga și-a surprins complet fanii atunci când a renunțat la extensii . Vedeta internațională o va interpreta pe Patrizia Reggiani în filmul House of Gucci. Producția urmează să fie lansată, iar oamenii sunt nerăbdători să o vadă pe Gaga în rolul principal.

Alături de ea va juca Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Salma Hayek și actrița Mădălina Ghenea. Lady Gaga a declarat într-un interviu recent modul în care s-a transformat viața sa în urma acestui rol. Artista spune că a trecut prin câteva atacuri de panică la sfârșitul filmărilor.

Aceasta a încercat să intre atât de mult în rolul personajului, încât i-a fost foarte greu să realizeze momentul în care producția a fost încheiată.

Am trăit ca Patrizia Reggiani pentru mai bine de un an. Am vorbit cu accentul său și am încercat să adopt din obiceiurile sale. M-am pregătit aproape trei ani pentru acest rol.

– Lady Gaga

Lady Gaga spune că i-a fost dificil să se plimbe singură pe stradă. Vedeta a mărturisit că se plimba pe străzile din Italia și avea impresia că se află în continuare pe platourile de filmare în rolul Patriziei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×