Reclamă

Lady Gaga continuă să impresioneze la turneul de promovare House of Gucci. Pantofii artistei au atras privirile tuturor

Lady Gaga continuă să impresioneze publicul la turneul de promovare House of Gucci. Vedeta internațională se află în continuare în Londra unde povestește alături de colegii săi despre experiența de pe platourile de filmare. Filmul mult așteptat urmează să aibă premiera pe data de 24 noiemrbei 2021.

Publicat: 15 noiembrie 2021, 7:00

Lady Gaga a făcut din nou senzație. După ce zilele trecute a apărut pe covorul roșu purtând o rochie amplă în nuanța violet, vedeta s-a afișat de această dată într-o ținută semnată de casa de modă Gucci. Actrița s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile și a pozat zâmbitoare alături de colegii săi de platou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga continuă să impresioneze la turneul de promovare House of Gucci

Lady Gaga și-a făcut intrarea în Londra într-un mod cu totul deosebit. Recent, vedeta a mers la prima conferință susținută pentru promovarea celui mai nou film în care joacă, House of Gucci. Alături de ea s-au aflat și colegii săi de platou.

În distribuția filmului vor juca și Adam Driver, Salma Hayek, Jared Leto, Mădălina Ghenea și mulți alții. La premiera britanică de la Odeon Luxe Leicester Square, Gaga a purtat o rochie amplă care a atras privirile tuturor. De data aceasta, vedeta a făcut senzație cu nou sa apariție.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lady Gaga într-un costum Gucci coborând scările după ce vedeta continuă să impresioneze la turneul de promovare House of Gucci
Lady Gaga a fost surpinsă părăsind hotelul său din Londra / Profimedia Images
Reclamă

Fotografii au surprins-o pe actriță într-un costum semnat de Gucci. Într-o rochie lungă, actrița a fost văzută părăsind hotelul său din Londra. Peste aceasta a purtat o capă cu logo-ul celebrei case de modă. Însă un alt detaliu a atras atenția tuturor.

Pantofii care au făcut-o celebră pe artistă nu aveau cum să lipsească din ținută. La întregul outfit, vedeta internațională a ales să poarte o pereche de tocuri extrem de periculoase. Aceasta a fost nevoită să se țină de balustrada scărilor atunci când a părăsit hotelul pentru a nu-și pierde echilibrul.

Astfel, Lady Gaga continuă să impresioneze publicul la turneul de promovare House of Gucci. Imaginea perfectă a vedetei nu poate fi contestată cu ușurință. Sursele spun că artista a muncit mai bine de trei ani pentru a putea să o interpreteze pe Patrizia Reggiani în producția ce va fi lansată pe 24 noiembrie 2021.

Reclamă

Ce spune Lady Gaga despre rolul din House of Gucci

Lady Gaga continuă să impresioneze publicul la turneul de promovare House of Gucci. Artista s-a implicat foarte mult în filmul în care urmează să joace.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, cântăreața a povestit fanilor despre experiența de pe platourile de filmare. Conform propriilor sale declarații, vedeta a muncit mai bine de trei ani pentru interpretarea acestui roș

”Sunt deja trei ani de când am început să lucrez la acest proiect. Voi fi complet transparentă și sinceră, am trăit ca Reggiani pentru mai bine de un an și jumătate. Am vorbit cu accentul acestui personaj pentru mai bine de nouă luni. Mi-am schimbat chiar și culoarea părului pentru a intra mai bine în personaj.”

Vedeta s-a concentrat foarte mult pe rolul său, iar colegii de platou i-au felicitat tot timpul eforturile depuse. Salma Hayek a avut doar cuvinte de laudă la adresa artistei.

Premiera filmului va avea loc pe 24 noiembrie, iar fanii sunt nerăbdători să vadă producția mult așteptată. Deși Gaga a întâmpinat multe probleme după terminarea filmărilor pentru a putea ieși din rolul Patriziei, vedeta spune că a dat tot ce a avut mai bun ca artistă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×