Reclamă

Lady Gaga a vorbit despre relația sa cu Michael Polansky. Ce declarații a oferit actrița

Lady Gaga a vorbit despre relația sa cu Michael Polansky. Actrița a oferit un interviu sincer în care le-a povestit fanilor mai multe amănunte din viața sa privată. Deși la prima vedere Gaga și Polansky par complet diferiți, iubirea a demonstrat că nimic nu poate sta în calea poveștii lor.

Publicat: 19 noiembrie 2021, 7:03

Lady Gaga este complet îndrăgostită de iubitul său Michael Polansky. Actrița a apărut pe coperta revistei The Hollywood Reporter. Acolo, în cadrul unui interviu, a oferit mai multe amănunte despre cele mai importante persoane din viața sa. Conform declarațiilor sale, Michael și cei doi câini ai vedetei sunt pe primul loc în inima sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a vorbit despre relația sa cu Michael Polansky

Actrița internațională le-a povestit fanilor câteva amănunte despre viața sa personală. Gaga și-a amintit de un incident care s-a întâmplat atunci când ea se afla în Roma pentru filmările House of Gucci. Vedeta și-a amintit de momentul în care doi oameni l-au atacat pe Ryan Fischer, bărbatul care se ocupă de plimbarea câinilor săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lady Gaga cu o bluză neagră pe umeri a vorbit despre iubitul său care îi stă alături Michael Polansky
Gaga și iubitul său Michael Polansky au fost văzuți prima dată împreună la sfârșitul anului 2020 / Profimedia Images

Acesta a suferit răni ușoare, iar cei doi câini ai artistei au fost luați de cei doi atacatori.În urma incidentului care a avut loc în Los Angeles au fost arestați cinci oameni. Câinii vedetei au fost înapoiați, iar Fischer s-a recuperat cu bine în urma atacului suferit.

Reclamă

Toată lumea este bine. Mă gândesc la Ryan tot timpul și mă rog să fie bine. Sunt foarte recunoscătoare că nu l-am pierdut și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că mi-am recuperat câinii în siguranță.

– Lady Gaga

În urma acestor declarații, Lady Gaga a vorbit despre relația sa cu Michael Polansky. Vedeta a spus că el este cea mai importantă persoană din viața sa alături de cei doi câini, Koji și Gustav. Gaga și iubitul său Michael Polansky au fost văzuți prima dată împreună la un eveniment de Anul Nou. De atunci povestea lor de iubire a continuat să înflorească.

Cum a început povestea de dragoste dintre Lady Gaga și Michael Polansky

Reclamă

Lady Gaga a oferit un interviu sincer în care a povestit mai multe despre cel pe care îl iubește, Michael Polansky. Relația lor a evoluat tot mai mult în ultimul an. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună sărutându-se la un eveniment de anul nou în 2020 din Las Vegas.

Iubitul artistei este un om de afaceri de succes. Cei doi au împreună o relație înfloritoare, iar sursele apropiate artistei au declarat că Gaga este ”înnebunită” după Michael.  La începutul lunii ianuarie a anului acesta, Gaga și Michael Polansky u apărut pentru prima dată în public la evenimentul de inaugurare al președintelui Joe Biden. Acolo vedeta a susținut un moment artistic alături de Jennifer Lopez.

Tot atunci, vedeta internațională a purtat o vestă antiglonț pe sub rochie, lucru pe care l-a mărturisit recent într-un interviu. Michael Polansky a ales să rămână în culisele spectacolului de unde a încurajat-o pe artistă. Vedeta a ținut să îi mulțumească lui Michael într-una din pauzele dintre melodiile interpretate, scrie publicația People.

Acela a fost unul din rarele momente când Gaga a ales să-și facă publică relația. De-a lungul timpului, ea și Michael Polansky au preferat să-și țină povestea de iubire departe de ochii lumii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×