Reclamă

Rochia specială purtată de Lady Gaga la inaugurarea Președintelui Joe Biden are un secret ascuns. Motivul pentru care a fost atât de voluminoasă

Ceremonia de depunere a jurământului celui de-al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii a fost marcată de momente artistice inedite. Două artiste de renume au fost invitate pentru a susține interpretări emoționante ale imnului național. Totuși, rochia specială purtată de Lady Gaga la inaugurarea Președintelui Joe Biden a fost cea care a atras privirile tuturor.

Publicat: 7 noiembrie 2021, 6:26

Lady Gaga și-a obișnuit de-a lungul timpului oamenii cu apariții incredibile. Pentru evenimentul organizat cu ocazia inaugurării Președintelui Biden, artista a ales o rochie elegantă. Deși vizibil voluminoasă, ținuta vedetei a primit la acel moment sute de aprecieri. Recent, cântăreața a oferit un interviu special în care a povestit mai multe despre povestea din spatele alegerii sale vestimentare.

Rochia specială purtată de Lady Gaga la inaugurarea Președintelui Joe Biden

Inaugurarea Președintelui Statelor Unite ale Americii a fost urmărită de milioane de oameni. În cadrul evenimentului, Lady Gaga și Jennifer Lopez au avut mai multe momente artistice pentru a celebra venirea la conducerea a lui Joe Biden.

Fanii au fost de-a dreptul uimiți atunci când vedeta din House of Gucci și-a făcut apariția într-o rochie amplă pentru a interpreta imnul național. Rochia specială purtată de Lady Gaga la inaugurarea Președintelui Joe Biden are în spate un secret pe care nimeni nu l-a bănuit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lady Gaga apare la Casa Albă însoțită la braț de un militar. Este îmbrăcată cu o fustă roșie și un sacou negru
Gaga, cunoscută pentru ținutele elaborate și dramatice, a purtat o creație Schiaparelli Haute Couture / Profimedia Images
Reclamă
Reclamă

Ținuta vedetei a primit sute de aprecieri. Cu toate acestea, nimeni nu a remarcat nimic neobișnuit la ea. În ciuda mărimii sale impresionante, fanii au considerat că vestimentația vedetei nu ascunde mai mult.

Recent, artista a oferit un interviu special în care a dezvăluit publicului de ce ținuta sa a fost atât de voluminoasă. Conform declarațiilor sale, Gaga a purtat o vestă antiglonț sub rochia aleasă.

A fost o zi cu totul specială pentru mine. O zi deosebită pentru cariera mea de artist și o adevărată onoare să pot interpreta imnul național.

– Lady Gaga

Pentru marele eveniment s-au luat, desigur, nenumărate măsuri de siguranță. Vedeta a purtat o vestă specială pentru a fi protejată despre care a spus că le va povesti cu plăcere copiilor săi.

Mai mult, Gaga a declarat că dacă nu ar fi fost artistă și-ar fi dorit să fie jurnalistă de război. Gaga a declarat că a fost onorată să interpreteze imnul național. Aceasta l-a susținut pe Biden pe tot parcursul alegerilor prezidențiale și nu numai. 

Ce mesaj a vrut să transmită Lady Gaga cu ținuta aleasă

Rochia specială purtată de Lady Gaga la inaugurarea Președintelui Joe Biden a atras rapid aprecierile celor din jur. Vedeta și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului cu ținute excentrice. Surpriza a fost una cu totul deosebită atunci când a apărut într-o vestimentație elegantă.

Lady Gaga nu a ales întâmplător această ținută. Vedeta a declarat că a avut tot timpul o vestă antiglonț sub partea de sus a rochiei. Mai mult, elementele care au format întreaga piesă vestimentară au avut o semnificație aparte. Gaga a apărut cu părul împletit cu o panglică neagră, dând impresia publicului că ține pe cap o cunună.

În partea de sus a rochiei, vedeta a asortat o broșă impresionantă din aur. Vedeta a făcut atunci o postare pe contul său personal de Twitter unde a lăsat și un mesaj emoționant. ”Un porumbel care ține o ramură de măslin. Să facem pace unul cu celălalt.”

Se pare că Gaga a ales intenționat broșa din pieptul său. Cântăreața s-a declarat mândră că a putut lua parte la un astfel de eveniment.

Cu doar o zi înainte de a interpreta imnul național Gaga scria pe Instagram ”Mă rog ca mâine să fie o zi de pace pentru noi toți. O zi a dragostei, o zi a acceptării, o zi pentru a visa la un viitor plin de bucurie. Un vis care să ofere siguranță sufletelor noastre.”

Artista sa arătat întotdeauna ca fiind o susținătoare a președintelui Statelor Unite ale Americii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×