Reclamă

Rochia specială purtată de Lady Gaga la inaugurarea Președintelui Joe Biden are un secret ascuns. Motivul pentru care a fost atât de voluminoasă

Ceremonia de depunere a jurământului celui de-al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii a fost marcată de momente artistice inedite. Două artiste de renume au fost invitate pentru a susține interpretări emoționante ale imnului național. Totuși, rochia specială purtată de Lady Gaga la inaugurarea Președintelui Joe Biden a fost cea care a atras privirile tuturor.

Publicat: 7 noiembrie 2021, 6:26

Lady Gaga și-a obișnuit de-a lungul timpului oamenii cu apariții incredibile. Pentru evenimentul organizat cu ocazia inaugurării Președintelui Biden, artista a ales o rochie elegantă. Deși vizibil voluminoasă, ținuta vedetei a primit la acel moment sute de aprecieri. Recent, cântăreața a oferit un interviu special în care a povestit mai multe despre povestea din spatele alegerii sale vestimentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rochia specială purtată de Lady Gaga la inaugurarea Președintelui Joe Biden

Inaugurarea Președintelui Statelor Unite ale Americii a fost urmărită de milioane de oameni. În cadrul evenimentului, Lady Gaga și Jennifer Lopez au avut mai multe momente artistice pentru a celebra venirea la conducerea a lui Joe Biden.

Fanii au fost de-a dreptul uimiți atunci când vedeta din House of Gucci și-a făcut apariția într-o rochie amplă pentru a interpreta imnul național. Rochia specială purtată de Lady Gaga la inaugurarea Președintelui Joe Biden are în spate un secret pe care nimeni nu l-a bănuit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lady Gaga apare la Casa Albă însoțită la braț de un militar. Este îmbrăcată cu o fustă roșie și un sacou negru
Gaga, cunoscută pentru ținutele elaborate și dramatice, a purtat o creație Schiaparelli Haute Couture / Profimedia Images
Reclamă

Ținuta vedetei a primit sute de aprecieri. Cu toate acestea, nimeni nu a remarcat nimic neobișnuit la ea. În ciuda mărimii sale impresionante, fanii au considerat că vestimentația vedetei nu ascunde mai mult.

Recent, artista a oferit un interviu special în care a dezvăluit publicului de ce ținuta sa a fost atât de voluminoasă. Conform declarațiilor sale, Gaga a purtat o vestă antiglonț sub rochia aleasă.

A fost o zi cu totul specială pentru mine. O zi deosebită pentru cariera mea de artist și o adevărată onoare să pot interpreta imnul național.

– Lady Gaga

Reclamă

Pentru marele eveniment s-au luat, desigur, nenumărate măsuri de siguranță. Vedeta a purtat o vestă specială pentru a fi protejată despre care a spus că le va povesti cu plăcere copiilor săi.

Mai mult, Gaga a declarat că dacă nu ar fi fost artistă și-ar fi dorit să fie jurnalistă de război. Gaga a declarat că a fost onorată să interpreteze imnul național. Aceasta l-a susținut pe Biden pe tot parcursul alegerilor prezidențiale și nu numai. 

Ce mesaj a vrut să transmită Lady Gaga cu ținuta aleasă

Rochia specială purtată de Lady Gaga la inaugurarea Președintelui Joe Biden a atras rapid aprecierile celor din jur. Vedeta și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului cu ținute excentrice. Surpriza a fost una cu totul deosebită atunci când a apărut într-o vestimentație elegantă.

Lady Gaga nu a ales întâmplător această ținută. Vedeta a declarat că a avut tot timpul o vestă antiglonț sub partea de sus a rochiei. Mai mult, elementele care au format întreaga piesă vestimentară au avut o semnificație aparte. Gaga a apărut cu părul împletit cu o panglică neagră, dând impresia publicului că ține pe cap o cunună.

În partea de sus a rochiei, vedeta a asortat o broșă impresionantă din aur. Vedeta a făcut atunci o postare pe contul său personal de Twitter unde a lăsat și un mesaj emoționant. ”Un porumbel care ține o ramură de măslin. Să facem pace unul cu celălalt.”

Se pare că Gaga a ales intenționat broșa din pieptul său. Cântăreața s-a declarat mândră că a putut lua parte la un astfel de eveniment.

Cu doar o zi înainte de a interpreta imnul național Gaga scria pe Instagram ”Mă rog ca mâine să fie o zi de pace pentru noi toți. O zi a dragostei, o zi a acceptării, o zi pentru a visa la un viitor plin de bucurie. Un vis care să ofere siguranță sufletelor noastre.”

Artista sa arătat întotdeauna ca fiind o susținătoare a președintelui Statelor Unite ale Americii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×