Reclamă

Salma Hayek s-a pozat într-un tricou larg. Actrița a postat fotografiile pe rețelele sociale alături de un mesaj motivațional

Salma Hayek și-a luat complet prin surprindere admiratorii de pe rețelele sociale atunci când s-a pozat într-un tricou larg. Actrița în vârstă de 55 de ani a ales o ținută casual pentru a promova un mesaj motivațional pentru femeile din lumea întreagă. Vedeta promovează egalitatea între femei și bărbați.

Publicat: 10 martie 2022, 12:51

Salma Hayek știe cum să-și impresioneze admiratorii. De data aceasta, actria a renunțat complet la pantaloni și și-a lăsat la vedere picioarele tonifiate. Publicația Yahoo!Life spune că actrița face sport în mod regulat pentru a-și menține silueta de invidiat și corpul tonifiat. Sursele spun că aceasta nu ratează nicio zi din săptămână pentru a face câteva exerciții fizice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek s-a pozat într-un tricou larg

Salma Hayek a celebrat Ziua Internațională a Femeii într-un fel unic. Actrița a ales să le sprijine pe femeile din lumea întreagă cu un mesaj motivațional. Vedeta s-a pozat într-o ținută care la prima vedere pare masculină. Aceasta a ales un tricou larg într-o nuanță de portocaliu de la casa de modă Gucci. Recent, aceasta s-a făcut remarcată în filmul House of Gucci alături de actrița Lady Gaga.

Vezi mai multe imagini cu Salma Hayek în Galeria Foto!

Salma nu a ținut cont de nimic și a renunțat complet la pantaloni. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu o șapcă și o pereche de sandale cu toc. Părul a ales să-l lase desprins pe spate, iar machiajul a fost unul elegant. Vedeta a avut și un mesaj pe spatele tricoului său.

Reclamă

Aceasta a scris ”Niciunul din noi nu poate merge mai departe, dacă jumătate dintre noi sunt ținuți înapoi.”  La 55 de ani, diva a vorbit despre nevoia egalității între femei și bărbați. Salma știe mai bine ca oricine cât de dificil este să te faci afirmată.

Vedeta a povestit de mai multe ori despre obstacolele pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului în cariera sa în lumea filmului datorită faptului că este femeie. Fanii s-au bucurat să vadă imaginile și i-au lăsat actriței comentarii cu aprecieri.

Cei mai mulți au numit-o pe vedetă ”supereroină” și i-au apreciat trupul perfect. Silueta de invidiat a Salmei nu a putut trece neobservată. La 55 de ani aceasta arată impecabil și reușește să se mențină perfect.

Reclamă

Cum reușește Salma Hayek să-și mențină silueta

Salma Hayek s-a pozat într-un tricou larg și a lăsat la vedere picioarele tonifiate pe care le lucrează intens. Deși în trecut aceasta a declarat că nu este adepta sportului, Salma nu se abate de la rutina sa de exerciții fizice. Sara Shares, antrenoare de fitness, a declarat pentru Shape faptul că Salma face exerciții fizice aproape zilnic.

Aceasta are antrenamente personalizate de câte 30 de minute sau mai puțin. Vedeta face o combinație de antrenamente HIIT și antrenamente cu greutăți. Actrița a declarat în 2018 că încearcă să includă sportul în fiecare activitate zilnică pe care o face.

Chiar și plimbatul câinilor săi este un pretext perfect pentru a face mișcare. ”Aceasta este versiunea mea de a face exerciții zilele acestea. Aceștia sunt antrenorii mei!” scria vedeta într-o postare pe rețelele sociale.

În trecut, Salma a povestit că a participat la câteva cursuri de yoga. Acolo a învățat câteva poziții speciale care o ajută să-și activeze fiecare mușchi din corp.

”Am lucrat cu o femeie în Londra care m-a învățat cum să mă mișc astfel încât musculatura mea din întreg corpul să fie activată pe tot parcursul zilei. Chiar și spălatul pe dinți mă ajută să-mi lucrez musculatura.”

Atunci când vine vorba de diete speciale, Salma spune că nu recurge la ele. Vedeta nu reușește să fie ”disciplinată” în alegerea preparatelor pe care le consumă, însă încearcă să compenseze prin sportul pe care o face zilnic. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×