Reclamă

Lady Gaga și Jake Gyllenhaal, protagoniștii unui interviu Actors on actors. „Mă simt protejată de artă”

Lady Gaga și Jake Gyllenhaal au fost protagoniștii unui interviu Actors on actors. Vedeta internațională și-a deschis sufletul și a oferit mai multe detalii privind experiența de pe platourile de filmare ale producției de succes House of Gucci. Actrița spune că a fost oprită de mai multe ori de către regizor din cauza faptului că acesta s-a temut pentru siguranța ei.

Publicat: 27 ianuarie 2022, 11:02

Lady Gaga a interpretat rolul personajului Patrizia Reggiani în filmul House of Gucci. Încă de la premiera oficială, actrița s-a bucurat de nenumărate aprecieri din partea criticilor pentru talentul său. Aceasta a lucrat luni întregi înainte de a începe filmările pentru a se apropia mai mult de personajul pe care urma să-l aducă la viață. Aceasta a mărturisit că a vorbit cu accentul Patriziei timp de cel puțin nouă luni. Toate aceste lucruri au putut fi observate de fanii vedetei atunci când a fost lansată pelicula în cinematografe în luna noiembrie a anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga și Jake Gyllenhaal, protagoniștii unui interviu Actors on actors

Lady Gaga este o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Aceasta nu se teme să facă tot ceea ce-i stă în putere pentru a oferi fanilor săi cea mai bună interpretare. Vedea spune că se bucură să creeze artă. Gaga se simte în siguranță doar atunci când face acest lucru.

Lady Gaga și Jake Gyllenhaal au povestit despre cum a arătat toată experiența filmului House of Gucci pentru ea. Gaga și-a luat foarte în serios rolul și a oferit admiratorilor o interpretare care i-a adus multe nominalizări, chiar dacă acest lucru ar fi putut s-o coste sănătatea.

Vezi mai multe imagini cu Lady Gaga în Galeria Foto!

Reclamă

Vedeta a spus că echipa sa a fost cea care s-a îngrijorat în mod constant. Aceștia s-au speriat din cauza dedeicării pe care o oferea pe platourile de filmare. Regizorul Ridley Scott nu s-a așteptat la  astfel de abordare privind scenele din film, scrie publicația YahooLife.com.

”Am vrut să injectez în personajul meu frânturi multiple din femeile din lumea întreagă pe care le-am observat. M-am gândi la cioburi pe care le pun cap la cap. I-am creat personalitatea pe care credeam eu că o are, cred cu nebunia este complet subiectivă în astfel de situații.”

Gaga a mai oferit informații și despre o scenă pe care a filmat-o într-o cadă și cum directorul a trebuit să oprească filmările din cauza îngrijorării.

Reclamă

”Mă simt în siguranță atunci când sunt în suferință. Mă simt în siguranță în artă. Cred că mă simt mult mai în siguranță atunci când fac artă decât în viața reală. Când am făcut scena din cadă, regizorul a țipat la toți ”Tăiați!”. Voia să mă scoată mai repede din apă. Dar eu eram bine, puteam să-mi țin respirația sub apă pentru o perioadă lungă de timp, sunt o cântăreață.”

Ce spune Lady Gaga despre cariera de actriță

Felul în care actrița își împinge limitele l-a impresionat chiar și pe regizorul filmului House of Gucci. Chiar dacă vedeta i-a alarmat pe cei din echipa de producție, aceasta spune că s-a simțit tot timpul în siguranță și că a încercat să ofere tot ce a avut mai bun în fața camerelor de filmat. 

Lady Gaga și Jake Gyllenhaal au povestit despre pasiunea artistei pentru actorie. Aceasta a declarat că și-a dorit întotdeauna să intre în lumea filmului. Vedeta spune că și-a dorit să joace dinainte să fie o cântăreață.

”Mi-am dorit să fiu actriță cu mult înainte să fiu o cântăreață. Am studiat acest lucru pentru o perioadă lungă de timp. Am mers la mai multe școli și am studiat chiar și metoda Stanislavski. Am lucrat cu Susan Baston care este și în prezent profesoara mea de actorie. Pentru mine să joc un rol este de parcă aș interpreta un cântec mai lung.”

În cadrul filmărilor pentru producția house of Gucci, Gaga a ales să rămână tot timpul în pielea personajului, chiar și atunci când părăsea platourile de filmare.

Vedeta spune că i-ar fi fost dificil să renunțe la accent pentru câteva ore, iar apoi să o ia de la capăt. Actrița spune în interviul pentru publicația Variety că se bucură să trăiască în interiorul artei sale și că încearcă să facă acest lucru cu muzica și rolurile din filmele în care joacă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×