Reclamă

Lady Gaga s-a simțit „urmărită” după terminarea filmărilor pentru House of Gucci. Ce declarații a făcut actrița

Lady Gaga s-a simțit „urmărită” după terminarea filmărilor pentru House of Gucci. Actrița a oferit recent un interviu în care a povestit mai multe amănunte de pe platourile de filmare și nu numai. Filmul în care o interpretează pe Patrizia Reggiani a înregistrat un real succes în lumea întreagă la scurt timp după ce a fost lansat.

Publicat: 12 ianuarie 2022, 12:26

Lady Gaga a avut de interpretat un rol foarte dificil. Vedeta a fost nevoită să intre în pielea personajului Patrizia Reggiani, fosta soție a celebrului Maurizio Gucci. Deși filmul a fost lansat în luna noiembrie a anului 2021, iar actorii au părăsit de ceva vreme platourile de filmare, Gaga continuă să se simtă privită cu atenție, scrie publicația BuzzFeed.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga s-a simțit „urmărită” după terminarea filmărilor pentru House of Gucci

Vedeta internațională a oferit un interviu sincer publicației W Magazine. În cadrul acestuia, Gaga a vorbit despre dificultatea interpretării personajului Patrizia Reggiani. Totodată, aceasta a atins mai multe puncte sensibile și a povestit amănunte de la sfârșitul filmările.

Vezi mai multe imagini cu Lady Gaga în Galeria Foto!

Gaga le-a oferit fanilor săi o interpretare de excepție. Atunci când pelicula a fost lansată pe marile ecrane, recenziile cu privire la interpretarea sa au fost în majoritate pozitive. Filmul continuă să stârnească interesul cinefililor, iar actorii principali sunt fericiți să dezvăluie detaliile mai puțin cunoscute. Lady Gaga a declarat recent că s-a simțit „urmărită” după terminarea filmărilor pentru producția House of Gucci.

Reclamă

”În ultima zi a filmărilor mă aflam la balconul apartamentului în care stăteam în Roma. Îl ascultăm pe Dean Martin cântând piesa Mambo Italiano și aveam o țigară în gură. Eram în pielea personajului Patrizia. Știam că trebuie să-mi iau la revedere de la ea. Am primit tot felul de ”semne” care îmi spuneau că trebuie să-i dau drumul, că este momentul să fiu din nou eu.”

În cadrul filmului, Lady Gaga a primit rolul principal al Patriziei Reggiani. În trecut aceasta a povestit despre metodele pe care le-a abordat pentru a intra mai ușor în pielea personajului. Vedeta a vorbit timp de nouă luni cu un accent diferit doar pentru a se putea simți mai aproape de Patrizia. Vedeta a dezvăluit că spre sfârșitul filmărilor aceasta a angajat un specialist în cazul în care va avea nevoie de consiliere psihologică scrie publicația Yahoo!News.

Ce crede Patrizia Reggiani despre interpretarea actriței Lady Gaga

Reclamă

Lady Gaga a declarat recent că s-a simțit urmărită după terminarea filmărilor pentru House of Gucci. Actrița în vârstă de 35 de ani nu a avut un rol ușor de interpretat și a întâmpinat multe dificultăți. Patrizia este o femeie puternică, iar Gaga nu și-a dorit să se întâlnească cu aceasta înainte de începerea filmărilor. De altfel, fosta soție a lui Maurizio Gucci a reacționat public după apariția producției și și-a exprimat părerea cu privire la interpretarea vedetei internaționale.

”Sunt de-a dreptul enervată de faptul că Gaga mă interpretează în noua producție a lui Ridley Scott. A făcut acest lucru fără ca măcar să aibă sensibilitatea de a mă întâlni înainte.”

Nu doar Patrizia a fost deranjată de apariția filmului, ci întreaga familie Gucci. Într-un comunicat oficial membrii familiei și-au exprimat părerile sincere cu privire la producția care a reușit să stârnească interesul a milioane de fani.

”Echipa de producție a acestui film nu s-a obosit să se consulte cu noi înainte de a începe să-l descrie pe Aldo Gucci și pe ceilalți membrii ai familiei noastre. Ne-au prezentat ca fiind niște oameni ignoranți și fără sentimente față de lumea din jurul nostru. Acest lucru este extrem de dureros pentru noi și nu putem vedea acest lucru altfel decât ca pe o insultă la ceea ce am încercat să construim prin brandul nostru astăzi.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×