Reclamă

Lilibet seamănă foarte mult cu Meghan Markle. Fotografiile care demonstrează că sunt aproape identice

Lilibet seamănă foarte mult cu Meghan Markle. Fotografiile care demonstrează că sunt aproape identice. Fiica Prințului Harry este copia fidelă a mamei sale, Ducesa de Sussex.

Publicat: 9 februarie 2023, 7:29

Copiii Prințului Harry și Meghan Markle au avut apariții multiple în documentarul lor intitulat Harry & Meghan. La un moment dat, micuța Lilibet arată exact ca mama ei, Ducesa de Sussex. În episodul cinci din seria lor, au fost afișate multe fotografii și clipuri de familie, inclusiv cu fiul lor Archie cântând la pian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lilibet seamănă foarte mult cu Meghan Markle

Episodul a inclus și o fotografie de arhivă cu Thomas Markle legănându-și fiica, pe Meghan, în timp ce ea stătea întinsă pe pieptul lui. Într-un alt moment, Lilibet a fost văzută înfășată, aproape de pieptul mamei sale și are exact aceeași față pe care o avea mama ei cu mulți ani în urmă.

În ciuda faptului că pare bucățică ruptă din mama sa, micuța Lili a fost comparată și cu tatăl ei.

Într-o imagine creată de contul de Instagram @ourroyal_family, două imagini cu Lilibet și Prințul Harry au fost puse într-un colaj, permițând utilizatorilor să se minuneze de asemănările dintre cei doi.

Reclamă

În imagini, ambii au fost fotografiați mergând de-a bușilea în ținute albe. Lilibet arăta adorabil într-un cardigan de culoare crem. Ea purta o bentiță cu fundă, în timp ce Harry era îmbrăcat în haine specifice vremii în care a copilărit.

Imaginea a fost postată online, alături de legenda: „Bunica Diana Spencer ar fi atât de mândră!”

Reclamă

Ce a spus Prințul Harry despre al treilea copil

Cu doi copii frumoși, mulți fani regali se vor întreba dacă Ducele și Ducesa vor călca pe urmele fratelui mai mare al lui Harry, Prințul William și vor încerca să aibă un al treilea copil.

În iulie 2019, fiul Regelui Charles a dat un interviu pentru revista Vogue, iar în timpul discuției, Prințul a remarcat că vrea doar doi copii. El a spus: „Doi, maxim! Dar întotdeauna m-am gândit că acest loc este împrumutat. Și, cu siguranță, fiind la fel de inteligenți precum suntem cu toții, sau la fel de evoluați pe cât ar trebui să fim toți, ar trebui să putem lăsa ceva mai mult în urmă pentru următoarea generație”.

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc acum în California, în Montecito. Cei doi au renunțat la Familia Regală în anul 2020 și la toate atribuțiile și beneficiile lor regale. Au cerut independență financiară și au vrut să-și dezvolte famila departe tradiții și reguli. Acum cei doi au publicat cărți, sunt implicați în mai multe acțiuni caritabile, dar au dorit și să-și spună povestea.

Documentarul Ducilor de Sussex pentru o platformă de streaming a fost extrem de popular. Ei și-au spus partea lor de adevăr, dar au lansat și o serie de acuzații asupra Familiei Regale. Meghan a spus că s-a confruntat cu rasismul, în timp ce Prințul Harry și-a acuzat familia de complet și neadevăruri cu mass media.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×