Reclamă

Lilibet seamănă foarte mult cu Meghan Markle. Fotografiile care demonstrează că sunt aproape identice

Lilibet seamănă foarte mult cu Meghan Markle. Fotografiile care demonstrează că sunt aproape identice. Fiica Prințului Harry este copia fidelă a mamei sale, Ducesa de Sussex.

Publicat: 9 februarie 2023, 7:29

Copiii Prințului Harry și Meghan Markle au avut apariții multiple în documentarul lor intitulat Harry & Meghan. La un moment dat, micuța Lilibet arată exact ca mama ei, Ducesa de Sussex. În episodul cinci din seria lor, au fost afișate multe fotografii și clipuri de familie, inclusiv cu fiul lor Archie cântând la pian.

Lilibet seamănă foarte mult cu Meghan Markle

Episodul a inclus și o fotografie de arhivă cu Thomas Markle legănându-și fiica, pe Meghan, în timp ce ea stătea întinsă pe pieptul lui. Într-un alt moment, Lilibet a fost văzută înfășată, aproape de pieptul mamei sale și are exact aceeași față pe care o avea mama ei cu mulți ani în urmă.

În ciuda faptului că pare bucățică ruptă din mama sa, micuța Lili a fost comparată și cu tatăl ei.

Într-o imagine creată de contul de Instagram @ourroyal_family, două imagini cu Lilibet și Prințul Harry au fost puse într-un colaj, permițând utilizatorilor să se minuneze de asemănările dintre cei doi.

Reclamă

În imagini, ambii au fost fotografiați mergând de-a bușilea în ținute albe. Lilibet arăta adorabil într-un cardigan de culoare crem. Ea purta o bentiță cu fundă, în timp ce Harry era îmbrăcat în haine specifice vremii în care a copilărit.

Imaginea a fost postată online, alături de legenda: „Bunica Diana Spencer ar fi atât de mândră!”

Reclamă

Ce a spus Prințul Harry despre al treilea copil

Cu doi copii frumoși, mulți fani regali se vor întreba dacă Ducele și Ducesa vor călca pe urmele fratelui mai mare al lui Harry, Prințul William și vor încerca să aibă un al treilea copil.

În iulie 2019, fiul Regelui Charles a dat un interviu pentru revista Vogue, iar în timpul discuției, Prințul a remarcat că vrea doar doi copii. El a spus: „Doi, maxim! Dar întotdeauna m-am gândit că acest loc este împrumutat. Și, cu siguranță, fiind la fel de inteligenți precum suntem cu toții, sau la fel de evoluați pe cât ar trebui să fim toți, ar trebui să putem lăsa ceva mai mult în urmă pentru următoarea generație”.

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc acum în California, în Montecito. Cei doi au renunțat la Familia Regală în anul 2020 și la toate atribuțiile și beneficiile lor regale. Au cerut independență financiară și au vrut să-și dezvolte famila departe tradiții și reguli. Acum cei doi au publicat cărți, sunt implicați în mai multe acțiuni caritabile, dar au dorit și să-și spună povestea.

Documentarul Ducilor de Sussex pentru o platformă de streaming a fost extrem de popular. Ei și-au spus partea lor de adevăr, dar au lansat și o serie de acuzații asupra Familiei Regale. Meghan a spus că s-a confruntat cu rasismul, în timp ce Prințul Harry și-a acuzat familia de complet și neadevăruri cu mass media.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×