Reclamă

Familia Regală „nu are niciun interes” să vorbească cu Prințul Harry la încoronarea Regelui Charles

Familia Regală „nu are niciun interes” să vorbească cu Prințul Harry la încoronarea Regelui Charles. Ducele de Sussex ar fi bine să fie pregătit să aibă o mulțime de discuții inofensive despre vreme atunci când va participa la încoronarea tatălui său luna viitoare, scrie PageSix.

Publicat: 14 aprilie 2023, 11:48

Presa internațională scrie că membrii Familiei Regale nu vor face mai mult decât să se salute cu Prințul Harry. Acestea au fost informațiile date recent surse pentru Daily Mail. S-a mai spus că verișoarele Ducelui de Sussex, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie, cu care a rămas în relații bune, ar putea fi "singura excepție".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia Regală „nu are niciun interes” să vorbească cu Prințul Harry

Palatul Buckingham a anunțat recent, după săptămâni de speculații, că Prințul Harry va călători la Londra pentru a participa la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea de la Westminster Abbey, pe 6 mai.

Cu toate acestea, soția sa, Meghan Markle, nu i se va alătura.

„Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului pentru Page Six. Acesta a făcut referire la cei doi copii ai cuplului.

Încoronarea are loc în aceeași zi cu aniversarea de patru ani a lui Archie.

Reclamă

Surse au declarat anterior pentru Page Six că Harry, în vârstă de 38 de ani, și Markle, în vârstă de 41 de ani, au trimis o listă completă de întrebări la Palatul Buckingham. Ei au dorit să știe inclusiv unde vor sta și dacă vor avea securitatea asigurată.

Dar după ce fosta vedetă din „Suits” a decis să nu meargă la eveniment, PageSix scrie că aceasta „a simțit că participarea ei va fi neautentică”, având în vedere relația ei cu socrii săi.

„Trebuiau să ia o decizie care să pară autentică. Mai ales după tot ce s-a spus și toate lucrurile care s-au întâmplat”, a spus o sursă apropiată familiei. „Le pasă de familia lor, așa că Meghan va rămâne în California și Harry îl va susține pe tatăl său”.

Reclamă

O altă persoană din interior a adăugat: „Nu era posibil ca Meghan să piardă ziua de naștere a fiului ei”.

Tensiunile dintre Ducii de Sussex și Familia Regală au fost intense în ultimii ani

Relația Ducelui și Ducesei de Sussex cu membrii familiei sale a fost tensionată de ani de zile. Lucrurile s-au înrăutățit după ce perechea și-a părăsit rolul regal și s-a mutat în SUA în 2020.

Meghan Markle a susținut în timpul unui interviu din 2021 cu Oprah Winfrey că un membru regal al cărui nume nu l-a dezvăluit avea „îngrijorări” cu privire la culoarea pielii lui Archie. Ea a susținut, de asemenea, că familia nu a ajutat-o. Nimeni nu i-a fost alături atunci când a vrut să se sinucidă în timpul ce îndeplinea atribuțiile regale.

Harry și fosta actriță au continuat să-și transmită nemulțumirile în ultimele luni prin intermediul documentarului lor , „Harry & Meghan”și prin memoriile Prințului Harry, „Spare”.

Cartea conținea numeroase dezvăluiri. S-a spus inclusiv că Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, nu este tatăl biologic al lui Harry. S-a mai aflat că Prințul William l-a atacat fizic pe fratele său mai mic în timpul unei dispute.

La două luni de la lansarea cărții, Regele Charles le-a cerut Ducilor de Sussex să elibereze casa Frogmore Cottage.

Încoronarea va marca prima dată când Ducele își va vedea familia de când „Spare” a fost publicată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×