Reclamă

Regele Charles e „furios” pe Prințul Andrew. Majestatea Sa nu mai suportă nesupunerea continuă a familiei sale

Regele Charles e „furios” pe Prințul Andrew. Majestatea Sa nu mai suportă nesupunerea continuă a familiei sale. În vremuri de demult, un rege ar fi putut rupe orice legătură cu cei care nu se supun sau le-ar fi putu tăia capul. Acum însă, tradițiile, regulile și obiceiurile nu mai sunt atât de stricte și bine că s-au schimbat.

Publicat: 12 aprilie 2023, 12:47

Regele Charles e pur și simplu "obosit și furios" de nesupunerea continuă a familiei sale. Acestea au fost declarațiile unor surse pentru Page Six. Ceea ce ar trebui să fie un moment de reflecție și bucurie pentru Regele Charles în timp ce se pregătește pentru încoronarea sa din 6 mai alături de Regina sa, Camilla, acesta este afectat de comportamentul celor din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles e „furios” pe Prințul Andrew

În timp ce Prințul Harry și Meghan Markle încă negociază prezența lor în ziua cea mare, Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, și fratele său mai mic, Prințul Andrew, se ceartă pentru imobiliare, scrie PageSix.

Andrew a fost forțat să renunțe la îndatoririle regale după soluționarea unui caz de abuz sexual în 2022. Acesta a fost însă al doilea pe linia succesiunii la tron. S-a întâmplat până când Prințesa Diana l-a născut pe fiul cel mare al Regelui Charles, Prințul William.

Prințul Andrew, de vorbă cu Regele Charles
Cei patru copii ai Reginei Elisabeta au mers în spatele sicriului ei într-o procesiune pe străzile din Edinburgh, Scoția / Profimedia Images

Acum, Prințul Andrew refuză să se încline în fața cererilor de a se muta din casa lui de 37 de milioane de dolari, Royal Lodge din Windsor, în ciuda cerințelor noului monarh. În efortul de a-l convinge să se mute, Andrew a primit chiar cheile Frogmore Cottage. E casa cu cinci dormitoare din care Regele i-a evacuat recent pe Harry și Meghan.

Reclamă

Dar până acum, Andrew, în vârstă de 63 de ani, refuză să părăsească casa măreață în care trăiește din 2003.

„Andrew nu vrea să plece. El spune că proprietatea este văzută ca un simbol al regalității seniorilor. Că e o proprietate importantă în portofoliul familiei”, a spus o sursă regală.

William, Kate și copiii lor, George, Charlotte și Louis, s-au mutat la Adelaide Cottage, lângă Andrew’s Royal Lodge, cu mai puțin de un an în urmă. Dar, cu doar patru dormitoare, deja se spune că proprietatea este prea mică. Mai ales că William are nevoie de mai mult spațiu pentru a-și îndeplini îndatoririle în creștere.

Reclamă

Casa Prințului Andrew ar trebui să ajungă la Prințul William

„Cabana în care locuiesc a aparținut cândva unor oameni care au lucrat pentru familia regală, cum ar fi căpitanul de grup Peter Townsend. Acesta din urmă avut o poveste de dragoste cu Prințesa Margaret. Acesta a descris-o drept o „cutie de gheață”. Comentatorul regal Iosua Rom a spus și el că locuința este foarte „înghesuită”.

„Este mult mai logic ca William să aibă această casă pentru a reflecta noul său rol. Andrew nu mai este un regal care lucrează. Prin urmare, nu are nevoie de un birou sau pentru a distra demnitari.”

Oamenii din interior spun că toate disputele l-au „înfuriat” pe Rege într-un moment în care trebuie să se concentreze asupra Încoronării.

„Relațiile dintre rege și fratele său nu au fost niciodată atât de proaste. S-a transformat într-o adevărată bătălie la care nu se aștepta niciodată. Acestă dispută l-a lăsat obosit și înfuriat”, a spus o sursă.

Nigel Hawthorne, autorul cărții „Prințul Andrew: Epstein, Maxwell și palatul”, care scrie în prezent o carte despre relația dintre Charles și Andrew, adaugă: „Relația lor nu a fost niciodată ușoară. Au fost întotdeauna în competiție unul cu celălalt. În timp ce cariera navală a lui Charles a fost puțin mai mult decât căpitanul unui tren de mine învechit, Andrew a luptat în Războiul din Falkland și a revenit ca erou de război”.

„Dar problema cu a fi „rezervă” este că de fiecare dată când apare un copil, aluneci în clasament. Andrew a fost complet eclipsat. Charles este rege și deține toată puterea”.

În ciuda problemelor din relația lor, Andrew a primit o poziție de prim rang, stând chiar în spatele Regelui Carol și a Reginei Consort Camilla, în plimbarea familiei de duminică la slujba de Paște.

Plimbarea către biserică a fost cea mai mare manifestare a familiei regale din acest an, iar Andrew a stat alături de sora sa, Prințesa Anne, Prințesa Regală.

Prințul Andrew nu are bani pentru a întreține proprietatea

Charles vrea să fie văzut ca regele frugal. Marea Britanie trece printr-o „așa-numită criză a costului vieții” pe fondul inflației în creștere.

Andrew a semnat un contract de închiriere pe 75 de ani la Loja după moartea bunicii sale, Regina Mamă. Aceasta a locuit acolo înaintea lui și a cheltuit câteva milioane pentru a construi proprietatea.

Dar, într-un anumit fel, presa scrie că lui Charles i s-au dat motive să-l evacueze mai repede pe fratele său. Se pare că au existat rapoarte recente de presă despre Andrew care se plângea prietenilor că Regina Elisabeta i-a lăsat toți banii lui Charles. Acest lucru înseamnă că nu își putea permite banii pentru a renova Royal Lodge. Locuința are deja probleme cu acoperișul și mucegaiul.

Dacă Andrew nu își permite să întrețină proprietatea, regele, în calitate de proprietar, are o scuză pentru a-l da afară.

„Andrew are foarte puțini bani ai lui. Motiv pentru care depinde în parte de prietenii săi bogați oameni de afaceri pentru a-l finanța. Dacă nu își poate permite întreținerea unui loc mare precum Royal Lodge, poate începe să vadă că nu va avea de ales decât să se mute”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×