Reclamă

Regina Camilla a făcut un gest adorabil față de un băiețel. Imaginile cu Majestatea Sa țin primele pagini din presa internațională

Regina Camilla a făcut un gest adorabil față de un băiețel. Majestatea Sa a fost surprinsă în timp ce a primit un buchet de flori. Aceasta s-a aplecat și i-a mulțumit micuțului. Imaginile adorabile fac acum înconjurul internetului și țin primele pagini din presa internațională.

Publicat: 6 aprilie 2023, 13:41 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:58

Regele și Regina au avut parte de prima lor apariție oficială după ce și-au lansat invitația oficială pentru încoronarea din 6 mai. Aceasta este prima apariție a soției lui Charles după ce aceasta a primit oficial titlul de Regină. Charles și Camilla au vizitat Talbot Yard Food Court din orașul Malton din North Yorkshire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla a făcut un gest adorabil față de un băiețel

Regele Charles a vrut să transmită un mesaj direct publicului din lumea întreagă. Acesta a numit-o pe Camila Regină. Majestatea Sa este acum în fruntea ordinii de prioritate regală, spun experții regali. Carles a fost tot timpul protector cu soția sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles alături de Regina Camilla la un eveniment public
Regele Charles și soția sa au participat împreună la evenimentul public. Aceștia au avut parte de o primire călduroasă / Profimedia Images

Acesta s-a bucurat să o vadă veselă și încântată de vizita pe care au făcut-o împreună. Camilla a primit un buchet de flori superb de la un băiețel din public. Majestatea Sa s-a aplecat la nivelul micuțului și i-a mulțumit personal.

Reclamă

Regina Camilla a purtat o conversație cu micuțul adorabil și l-a făcut pe acesta să râdă. Localnicii s-au bucurat și ei să-i primească în vizită pe Charles și soția acestuia. Majestățile Sale au fost întâmpinate cu multă căldură.

Regele și Regina au avut parte de o sesiune de degustări de băuturi și prăjituri. Charles a purtat conversații cu cei prezenți și a încercat să se pună în temă cu nevoile comunității. Regele și Regina pare că se bucură de multă admirație din partea poporului lor.

După lansarea invitație la încoronare, Palatul Buckingham a postat și un portret oficial al cuplului regal. Regele Charles și soția sa aniversează curând 18 ani de căsnicie. Momentul emoționant va fi marcat printr-o recepție intimă ținută de Regele Charles.

Reclamă

Ce spune experții regali despre noul titlu al soției Regelui Charles

Soția Regelui Charles a primit de la Regina Elisabeta titlul de Regină Consort. Majestatea Sa a vrut să-i ofere acest titlu ca semn al recunoașterii poveștii de dragoste dintre Camilla și Charles.

Venirea pe tron a lui Charles a dus la câteva schimbări notabile în ceea ce privește monarhia britanică. Regele a decis să-i ofere soției sale doar titlul de Regină, iar Camilla să devină o prioritate pentru acesta.

Experții regali au spus că titlul, care îi va fi atribuit în mod oficial pe data de 6 mai, va marca ”sfârșitul unei călătorii remarcabile” pentru Camilla, care a fost de multe ori descrisă drept o femeie dificilă. Camilla s-a confruntat cu multe valuri de ură după moartea Prințesei Diana în 1997.

Decizia Regelui vine la scurt timp după ce Harry a numit-o pe Camilla în cartea sa drept o femeie ”periculoasă”. Recent Harry a încercat să ia legătura cu tatăl său. Ducele de Sussex a mers în vizită în Marea Britanie.

Autorul regal, Phil Dampier, a declarat că decizia Regelui este de fapt un mesaj pentru public și familia sa: ”Charles trimite un mesaj către Harry și tuturor celorlalți, acela că soția sa este în vârful ordinului regal.” Regele și Regina vor fi încoronați pe 6 mai 2023. Ceremonia va fi transmisă live pentru publicul din lumea întreagă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×