Reclamă

Regina Camilla a făcut un gest adorabil față de un băiețel. Imaginile cu Majestatea Sa țin primele pagini din presa internațională

Regina Camilla a făcut un gest adorabil față de un băiețel. Majestatea Sa a fost surprinsă în timp ce a primit un buchet de flori. Aceasta s-a aplecat și i-a mulțumit micuțului. Imaginile adorabile fac acum înconjurul internetului și țin primele pagini din presa internațională.

Publicat: 6 aprilie 2023, 13:41

Regele și Regina au avut parte de prima lor apariție oficială după ce și-au lansat invitația oficială pentru încoronarea din 6 mai. Aceasta este prima apariție a soției lui Charles după ce aceasta a primit oficial titlul de Regină. Charles și Camilla au vizitat Talbot Yard Food Court din orașul Malton din North Yorkshire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla a făcut un gest adorabil față de un băiețel

Regele Charles a vrut să transmită un mesaj direct publicului din lumea întreagă. Acesta a numit-o pe Camila Regină. Majestatea Sa este acum în fruntea ordinii de prioritate regală, spun experții regali. Carles a fost tot timpul protector cu soția sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles alături de Regina Camilla la un eveniment public
Regele Charles și soția sa au participat împreună la evenimentul public. Aceștia au avut parte de o primire călduroasă / Profimedia Images

Acesta s-a bucurat să o vadă veselă și încântată de vizita pe care au făcut-o împreună. Camilla a primit un buchet de flori superb de la un băiețel din public. Majestatea Sa s-a aplecat la nivelul micuțului și i-a mulțumit personal.

Reclamă

Regina Camilla a purtat o conversație cu micuțul adorabil și l-a făcut pe acesta să râdă. Localnicii s-au bucurat și ei să-i primească în vizită pe Charles și soția acestuia. Majestățile Sale au fost întâmpinate cu multă căldură.

Regele și Regina au avut parte de o sesiune de degustări de băuturi și prăjituri. Charles a purtat conversații cu cei prezenți și a încercat să se pună în temă cu nevoile comunității. Regele și Regina pare că se bucură de multă admirație din partea poporului lor.

După lansarea invitație la încoronare, Palatul Buckingham a postat și un portret oficial al cuplului regal. Regele Charles și soția sa aniversează curând 18 ani de căsnicie. Momentul emoționant va fi marcat printr-o recepție intimă ținută de Regele Charles.

Reclamă

Ce spune experții regali despre noul titlu al soției Regelui Charles

Soția Regelui Charles a primit de la Regina Elisabeta titlul de Regină Consort. Majestatea Sa a vrut să-i ofere acest titlu ca semn al recunoașterii poveștii de dragoste dintre Camilla și Charles.

Venirea pe tron a lui Charles a dus la câteva schimbări notabile în ceea ce privește monarhia britanică. Regele a decis să-i ofere soției sale doar titlul de Regină, iar Camilla să devină o prioritate pentru acesta.

Experții regali au spus că titlul, care îi va fi atribuit în mod oficial pe data de 6 mai, va marca ”sfârșitul unei călătorii remarcabile” pentru Camilla, care a fost de multe ori descrisă drept o femeie dificilă. Camilla s-a confruntat cu multe valuri de ură după moartea Prințesei Diana în 1997.

Decizia Regelui vine la scurt timp după ce Harry a numit-o pe Camilla în cartea sa drept o femeie ”periculoasă”. Recent Harry a încercat să ia legătura cu tatăl său. Ducele de Sussex a mers în vizită în Marea Britanie.

Autorul regal, Phil Dampier, a declarat că decizia Regelui este de fapt un mesaj pentru public și familia sa: ”Charles trimite un mesaj către Harry și tuturor celorlalți, acela că soția sa este în vârful ordinului regal.” Regele și Regina vor fi încoronați pe 6 mai 2023. Ceremonia va fi transmisă live pentru publicul din lumea întreagă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×