Reclamă

Ținutele care vor fi purtate la încoronarea Regelui Charles ar putea încălca tradiția regală. Ce decizie a luat monarhul Marii Britanii

Ținutele care vor fi purtate la încoronarea Regelui Charles ar putea încălca tradiția regală. Monarhul a luat o decizie importantă în ceea ce privește codul vestimentar. Acesta își dorește ca invitații săi să fie cât mai relaxați la marele eveniment.

Publicat: 9 aprilie 2023, 6:41

Regele Charles nu vrea să pună presiune asupra invitaților de la încoronarea sa. Acesta își dorește o ceremonie în care să îmbine modernul cu tradiționalul. Astfel, monarhul Marii Britanii va face câteva abateri de la regulile vechi de sute de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținutele care vor fi purtate la încoronarea Regelui Charles ar putea încălca tradiția regală

Încoronarea Regelui Charles se apropie. Marele eveniment va avea loc pe data de 6 mai 2023. Pregătirile sunt în toi, iar participanții la eveniment au început deja să-și pună la punct ținutele elegante. În ceea ce privește codu vestimentar, Charles a decis să facă schimbări.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Camilla, într-o rochie albastră, cu ștrasuri, la banchetul de stat din Germania, alături de Regele Charles
Regina Consort Camilla a apărut îmbrăcată într-o rochie neagră cu mâneci lungi și broderie argintie / Profimedia Images

Momentul istoric va fi transmis live, iar membrii Familiei Regale se vor afla sub privirile tuturor. Ținuta Reginei Consort va rămâne ascunsă până în ziua încoronării. La fel se va întâmpla și în ceea ce privește ținuta pe care Regele o va purta atunci când va ajunge la Westminster Abbey.

Reclamă

În ceea ce-i privește pe invitații regelui, aceștia nu trebuie să se preocupe foarte tare, scriu publicațiile internaționale. Experții regali spun deja că Prințesa de Wales ar putea să nu poarte o tiara la eveniment. Membrii parlamentului au fost încurajați să nu poarte hainele de ceremonie formele.

Potrivit publicațiilor externe, membrii Parlamentului pot purta doar hainele parlamentare obișnuite. Robele tradiționale, purtate de obicei la deschiderea de stat a Parlamentului, pot fi lăsate acasă.

Hainele tradiționale obișnuiau să fie confecționate din blană naturală de hermină. Regina Elisabeta a II-a a cerut ca blana naturală să nu mai fie purtată în ținutele tradiționale în anuș 2019.

Reclamă

Regele Charles a decis că vrea o ceremonie de încoronare diferită

Deciziile privind ținutele purtate de invitați reflectă implicarea Majestății Sale în organizarea ceremoniei de încoronarea. Charles vrea să îmbine tradițional cu modernul. Toate aceste mici schimbări reflectă rolul monarhului în societatea actuală, după cum scriu experții regali.

Charles vrea să demonstreze faptul că monarhia se poate adapta la tendințele actuale ale societății britanice și nu numai. Publicațiia Hello scrie că ceremonia de încoronarea a Regelui va fi complet diferită de cea a Reginei Elisabeta a II-a.

Regele i-a invitat pe Ed Sheeran și Adele să cânte la petrecerea ținută după încoronarea sa. Cei doi artiști s-au văzut nevoiți să refuze din cauza programului încărcat. Ceremonia de încoronarea a regelui va avea o durată de o oră, după cum scriu publicațiile internaționale.

Ceremonia Reginei Elisabeta din 1953 a durat peste trei ore. Admiratorii Casei Regale așteaptă cu nerăbdare să afle ce alte schimbări va face Regele ca ceremonia istorică. Aceasta va fi transmisă live și va putea fi urmărită de oamenii din lumea întreagă.

Iubitorii de fashion așteaptă cu nerăbdare să vadă ce ținute vor purta membrii Familiei Regale Britanice. Aceștia vor fi constant în atenția presei. Meghan Markle și Prințul Harry nu și-au confirmat încă prezența la încoronarea Majestății Sale. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×