Reclamă

Prințul Harry va participa la încoronarea Regelui Charles. Ducele de Sussex vine în Marea Britanie fără Meghan Markle

Prințul Harry va participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea fără soția sa Meghan, a anunțat miercuri Palatul Buckingham. Anunțul oficial a venit după ce în ultimul timp au existat o serie de speculații cu privire la participarea Ducilor de Sussex la marele eveniment.

Publicat: 13 aprilie 2023, 11:11

"Palatul Buckingham este încântat să confirme că Ducele de Sussex va participa la Serviciul de încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai", a spus palatul într-un comunicat. "Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry va participa la încoronarea Regelui Charles

Până acum, nu era clar dacă fiul mai mic al Regelui Charles sau familia sa va participa la ceremonie. Aceasta va avea loc în Westminster Abbey din Londra pe 6 mai.

Cuplul a confirmat că au primit un e-mail despre încoronare din martie. Cu toate acestea, a refuzat să dezvăluie dacă vor participa sau nu.

Prințul Harry nu a mai fost văzut cu tatăl sau cu fratele său de la publicarea memoriilor sale, „Spare”. În carte el a subliniat tensiunile de lungă durată în cadrul Familiei Regale. Aceste informații au fost publicate de BBC News, rețeaua parteneră CBS News.

Regele Charles alături de Prințul Harry la o masă din Londra
Iată care a fost reacția Regelui Charles atunci când a fost întrebat despre Prințul Harry / Getty Images
Reclamă

În martie, Prințul Harry și Meghan Markle au confirmat că li s-a cerut „să-și elibereze” casa din Regatul Unit. Locuința lor era Frogmore Cottage. Proprietatea le-a fost dăruită de Regina Elisabeta a II-a și care se află pe terenul Castelului Windsor.

Întrucât Prințul Harry nu mai este un „regal care lucrează”, nu este clar ce rol ar putea avea în ceremonia de încoronare.

În timpul sărbătorilor Jubileului de Platină ale Reginei Elisabeta, Ducii de Sussex nu au apărut pe balconul Palatului Buckingham alături de alți membri seniori ai familiei. În timpul încoronării sunt așteptate apariții ceremoniale similare.

Reclamă

Meghan Markle va petrece ziua Încoronării celebrând ziua de naștere a Prințului Archie

Prințul Harry va participa la încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla pe 6 mai. Din păcate, data coincide cu cea de-a patra zi de naștere a Prințului Archie.

Prințul Archie și Prințesa Lilibet nu vor fi în Marea Britanie pentru încoronarea bunicului lor, Regele Charles.

People scrie că Ducesa de Sussex își va petrece weekendul sărbătorind alături de el și sora lui, Prințesa Lilibet, în vârstă de 22 de luni.

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, și-a dorit să fie la slujba pentru a-și susține tatăl în acest moment important din viața lui. Aceste informații au fost povestite de un prieten pentru sursa mai sus menționată.

Archie și Lili au fost ultima dată în Regatul Unit în timpul sărbătorilor Jubileului de Platină ale Reginei Elisabeta, în iunie 2022. Călătoria semnificativă a fost prima vizită a Prințesei Lili în Regatul Unit. Fiica lui Meghan și a Prințului Harry s-a născut în California pe 4 iunie 2021 și nu a vizitat încă patria tatălui ei. Archie s-a născut în Regatul Unit pe 6 mai 2019. Cu toate acestea, nici el nu a mai revenit în țară de la sfârșitul anului 2019.

La acea vreme, o sursă regală a declarat pentru People că a fost o „vizită fantastică”. Călătoria i-a permis lui Lili să-și cunoască bunicul. Acesta era pe atunci cunoscut drept Prințul Charles, dar s-a văzut și cu pe străbunica ei, Regina Elisabeta, pentru prima dată. Prințul Harry și Meghan și-au numit fiica în onoarea Reginei, deoarece Lilibet era porecla ei din copilărie.

„A fost o vizită fantastică. Prințul a fost încântat să-și vadă nepotul și să-și cunoască nepoata pentru prima dată”, a spus sursa. S-a adăugat că a fost „foarte emoționant” și un „lucru minunat” pentru Charles să o cunoască pe Lili.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×