Reclamă

Regele Charles a făcut un gest emoționant față de nora sa preferată. Kate Middleton i-a fost mereu alături monarhului

Regele Charles a făcut un gest emoționant față de nora sa preferată. Majestatea Sa are o relație strânsă cu soția Prințului William. Între Regele Charles și Prințesa de Wales există un respect extraordinar. Cei doi membrii ai Familiei Regale Britanice apar deseori zâmbind atunci când se întâlnesc la evenimentele publice.

Publicat: 5 mai 2023, 11:48

Kate Middleton îi este foarte dragă Regelui Charles. De-a lungul timpului, Prințesa de Wales a fost ajutată de Regina Elisabeta să înțeleagă mai bine modul în care funcționează monarhia britanică. Kate s-a integrat rapid și a reușit să capete simpatia tuturor celor din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a făcut un gest emoționant față de nora sa preferată

Experții regali au analizat în trecut limbajul corporal al Regelui Charles și al Prințesei de Wales. Relația Maiestății Sale cu nora sa este una foarte bună. Kate își respectă socrul și încearcă să-i fie alături. Mulți susțin că Regele Charles o privește pe Kate Middleton drept mâna dreaptă a fiului său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducesa Kate Middleton într-o rochie albă în timp ce se uită la Prințul Charles care ține o umbrelă la comemorarea centenarului din 2016 al bătăliei Somme
Ducesa de Cambridge este întotdeauna respectuasă și atentă în preajma socrului său / Getty Images

Regele a vrut să-și arate simpatia față de nora sa. Acesta a luat o decizie importantă cu puțin înainte de încoronarea sa. Regele Charles a decis să-i facă Prințesei de Wales un cadou unic. Majestatea Sa i-a invitat pe părinții lui Kate Middleton la eveniment.

Reclamă

Michael and Carole Middleton vor fi prezenți la eveniment. Pippa și James Middleton, sora și fratele lui Kate, vor fi și ei prezenți la eveniment. Experții regali susțin că acest gest a fost făcut din simpatie față de Kate Middleton.

De altfel, Prințesa de Wales va fi într-o zi Regină alături de soțul său, William. Nu este prima dată când familia lui Kate Middleton este invitată la un eveniment istoric din viața Familiei Regale Britanică. Părinții lui Kate au fost prezenți la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, scrie publicația Hello.

Carole și Michael au participat chiar și la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. A mai rămas doar o zi până la încoronarea Regelui Charles. Lista oficială a invitaților este una cu totul impresionantă.

Reclamă

Câți oameni sunt așteptați la încoronarea Regelui Charles

Încoronarea Regelui va avea loc pe data de 6 mai 2023. Majestatea Sa urmează să devină cel mai în vârstă monarh care a urcat pe tronul Marii Britanii. Alături de Rege va fi încoronată și Regina Camilla. La evenimentul istoric sunt așteptați peste 2.300 de invitați.

Ceremonia de la Westminster Abbey a fost scurtată și va dura doar două ore. Membrii Familiilor Regale din întreaga lume au fost invitați să participe la acest eveniment important. Regele Felipe și Regina Letizia și-au confirmat deja prezența. Familia Regală Britanică va fi și ea alături de Majestatea Sa.

Ducele de Sussex se va întoarce în Marea Britanie pentru a-i fi alături tatălui său. De la eveniment nu vor lipsi nici cei mici. Copiii Prințului William sunt așteptați să participe a încoronarea bunicului lor. Palatul Buckingham a luat măsuri pentru securitatea participanților la eveniment.

Ceremonia de încoronare se va extinde cu petreceri ce se vor ține în Marea Britanie. Festivitățile se vor desfășura între 6 și 8 mai. Regele Charles a pregătit inclusiv un concert special care se va ține pentru supușii săi după încoronare. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×