Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie albă, elegantă în timp ce a participat la o întâlnire în Madrid

Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie albă, elegantă în timp ce a participat la o întâlnire în Madrid. Majestatea Sa a atras din nou toate privirile în timp ce a mers la un centru pentru persoanele cu dependențe.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 iunie 2023, 13:02

Regina Spaniei, în vârstă de 50 de ani, a fost bine dispusă la sosirea pentru ședința Fundației Împotriva Toxicomaniei (FAD). Evenimentul a avut loc în Cartierul Telefonica. Soția Regelui Felipe al VI-lea a prezidat ședința FAD. Ea este președintele de onoare al instituției din 2015, după ce a preluat rolul de la soacra sa, Regina Sofia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie albă

Monarhul a optat pentru o rochie albă, cu mâneci bufante și detalii din dantelă pe corset. Regina Letizia a combinat rochia, care i-a scos în evidență perfect bronzul de primăvară, cu o pereche de pantofi cu toc aurii. Ea a asortat ținuta și cu o geantă de mână, scrie DailyMail.

Majestatea Sa și-a purtat părul lăsat liber pe spate. A optat pentru unul dintre look-urile ei favorite, un machiaj discret cu ruj roz pal.

Misiunea principală a FAD este de a preveni consumul de droguri și alte comportamente de risc care împiedică dezvoltarea adolescenților, fie că sunt personale sau sociale. În timpul întâlnirii, Regina Letizia a fost văzută discutând cu președintele organizației, Ignacio Bayon. Ulterior, a făcut o fotografie cu alți membri ai personalului.

Au fost câteva săptămâni încărcate pentru Regina spaniolă. În weekend, ea a combinat fusta midi strălucitoare cu o bluză albă elegantă, în timp ce a onorat soldații în timpul Zilei Forțelor Armate Naționale din Spania.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Letizia, zâmbitoare, într-o rochie albă, la un eveniment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie albă, elegantă în timp ce a participat la o întâlnire în Madrid / Profimedia Images

Regina Letizia a purtat atunci o pereche de pantofi cu talpă joasă, fucsia, cu vârf ascuțit, și o geantă mică de mână. În altă zi, soția Regelui spaniol a fost îmbrăcată într-o cămașă cu dungi în timp ce mergea în Madrid pentru cumpărături.

Reclamă

Ea a îmbrăcat atunci un top alb, cu mâneci lungi, cu dungi orizontale negre, asortat cu blugi negri, în timp ce a vizitat Târgul de Carte de la Madrid. Letizia a completat ansamblul cu o pereche de balerini negri ascuțiți și o geantă din piele neagră.

Regina Letizia ș Regele Felipe au sărbătorit 19 ani de la căsătorie

În timpul ieșirii, Regina Letizia s-a oprit să facă selfie-uri cu oamenii care erau încântați să o vadă. Când nu era cu fanii, Letizia a apărut cu totul absorbită de cărțile expuse la târg.

Luna trecută, Majestatea Sa a sărbătorit cea de-a 19-a aniversare a căsătoriei cu Regele Felipe. Aniversarea celor doi a fost pe 22 mai.

După ce s-au întâlnit un timp în secret, Felipe și Letizia și-au anunțat logodna. Căsătoria celor doi a avut loc la Catedrala Almudena din Madrid pe 22 mai 2004.

Pentru ziua lor cea mare, Letizia a îmbrăcat o rochie cu un guler înalt și o broderie delicată. Ținuta a fost asortată cu un voal dăruit de viitorul ei soț. În ziua nunții ea a purtat, de asemenea, tiara prusac sclipitoare care fusese purtată de soacra ei, pe atunci Regina Sofia, în ziua nunții ei din 1962.

Ceremonia a avut loc la două luni după atentatele care au avut loc la trenul din Madrid. Cei doi și-au dedicat nunta victimelor atacului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×